Patienter med högt LDL dog mindre efter hjärtinfarkt och hjärtsvikt

BMJ open: Association between hyperlipidemi...

Skräcken för LDL är helt och hållet organiserad av Big Farma.

 

Comments

 1. 1
  EvaLena Sörman säger

  Tack Annika!

 2. 2

  Undrar varför så få som tillfrisknar från covid-19 i Sverige, jämfört med andra länder. Skillnad i behandlng? Eller annat?

 3. 3
  Håkan säger

  Jag skrev ut den och gav den till min hjärtläkare i vintras och bad om en kommentar.

  Hjärtspecialisten svar: mummel, mummel

 4. 4
  XMargareta säger

  #2
  Hur många som smittats initialt, tillsammans med hur gamla och sköra patienter som smittas och vilka som får/inte får intensivvård bl.a, har betydelse.
  Jag tycker mig se att hur man behandlar de äldre har stor betydelse också, Vilket har upprört mig.
  Det i sin tur kan ha att göra med en del faktorer, varav nog en hel del handlar om synder som anorektisk verksamhet, som kan ha mer än en orsak och rörig organisering och kanske försummelse från staten.

 5. 5
  NInnie Britasdotter säger

  På nyheterna säger de att ”det senaste dygnet har X avlidit MED konstaterad corona.” Alltså inte ”av” eller ”i” konstaterad corona. Det är extremt viktigt att lyssna till orden för det är de som avgör hur statistiken blir. Jag hade velat veta hur många dom dött AV corona, eftersom vi alla har viruset naturligt i kroppen. Vilket får mig att även ifrågasätta säkerheten i testerna. Känner att den s k ”statistiken” bör ifrågasättas på djupet.

 6. 6
  Daniel säger

  #5

  Överdödligheten 2020 jämfört med 2015-2019 ger en bättre fingervisning:
  https://www.scb.se/om-scb/nyheter-och-pressmeddelanden/overdodligheten-sjunker-i-sverige/

 7. 7

  Den självklara slutsatsen är att statiner medverkar till både akuta och kroniska hjärtbesvär. Dessutom komprometterar statiner immunsystemet, varför det är sannolikt att många äldre inom äldrevården under Covid -19 dött av den kombinerade effekten av
  • multimedicinering, eftersom all medicinering med kroppsonaturliga kemiska preparat påverkar immunförsvaret negativt
  • isolering, vilket ökat stress, rädsla och ensamhet, vilket ytterligare sänker immunsystemets kapabilitet och kapacitet
  • triage, innebärande morfinbehandling ist.f. syrgasbehandling och dropp
  • läkarinkompetens, eftersom andra länder kunnat få positiva effekter av C-vitamin IV, tidig insättning av hydroxiklorokin plus zink & lungantibiotiska preparat, MATH+
  • ytterligare läkarinkompetens, då noggrannt i enlighet med Big Pharmas föreskrifter, underlåtelse att lägga grunden för ökad förmåga att möta virala angrepp, t.ex genom att följa vetenskapligt verifierade metoder från ortomolekylärmedicinska erfarenhete, t.ex kring C-, D-vitamin, Magnesium, Zink och Selen, blivit vardag
  • personalrekrytering, betingat av integrationspolitiska utgångspunkter, med påföljd att för många analfabeter och hygienkulturoförstående människor beretts tillträde till äldrevården.

  Min slutsats är därför att endast en liten andel av den stora överdödligheten om 75 % inom äldrevården i Sverige, är direkt orsakad av Sars-Cov2. Eftersom dels schablonmässigt dödsorsak till dess register anges som Covid-19 efter positivt utfall av PCR-test, ett PCR-test som enl studier ger 50-80 % falskt positivt utfall, dels faktisk dödsorsak genom obduktioner inte systematiskt sker för att ge statiskt signifikanta orsaksutfall, kan vi sluta oss till att rapporteringen kring Covid-19 är felaktig. Frågan är hur felaktig.
  En studie i Italien via obduktioner gav till resultat att endast 12% av antal avlidna MED Sars–Cov2 avled som en direkt orsak av smittan. Tillämpbar i Sverige?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa