Ketogen kost ofta bra behandling mot hetsätning

Case report: En serie fallbeskrivningar av behandling mot hetsätning med ketogen kost.

Det är ganska naturligt: Eftersom många upplever en minskad hunger och ett minskat sug efter mat, när de äter ketogent, faller det sig troligt att ketogen kost är bra mot hetsätning. Fast naturligtvis hjälper det inte alla, men absolut värt att prova vid sådana problem. Gärna tillsammans med kognitiv beteendeterapi.

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  För hög halt hungerframkallande kolhydrater är orsaken till hetsätning .

 2. 2
  Nisse Hult säger

  LCHF + KETO + OMAD 23:1 = supereffektivt verktyg sen snart
  1,5 år tillbaka. Färskt blodprofil test bekräftar att högfett är mumma
  i combo med daglig intervallträning.

 3. 3
  Gerd Elisabeth Grini säger

  Dette trodde jeg var allment kjent. Er du blitt insulinresistent bør du holde deg vekk fra karbohydrater i kosten. Karbohydrater gir deg sterk matlyst som heller ikke metter kroppen på samme måten som fett og proteiner. Eldre er mer utsatt for insulinresistens enn yngre, jeg vet ikke hvorfor, men antar at dette har noe med hvordan vi lever som eldre og at kroppen heller ikke fungerer på samme måten. Diabetikere blir ofte målt til å ha lavt stoffskifte uten at de egentlig lider av hypothyreose. Min søster gikk på Tyroksintabletter i 30 år. Hennes problem var egentlig en ubehandlet diabetes 2. Norske leger er svært dårlige på å finne ut av metabolske tilstander. Min søster Ellen døde av kreft 58 år (Bukspyttkjertelkreft), hennes 2 søstre er begge insulinresistente og har lagt bak seg diabetes 2 ved hjelp av lavkarbomat. Ved hjelp av lavkarbomat blir det heller ikke målt lavt stoffskifte i blodprøvene våre. Å være konstant sulten er som å ha et alkoholproblem. Faste retter opp sulten, men hvis du først går over til lavkarbomat er det også lettere å faste uten hunger. Jeg antar at inntak av kjemisk Tyroksin over tid ”trigger” kreft.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa