LCHF-magasinet nr 2 2020 har kommit

Näst sista numret av LCHF-magasinet har kommit. Ett intressant och välmatat nummer som vanligt.

Bosse har skrivit en översikt av numret.

Beställ önskat antal av tidningens olika nummer .

 

Comments

 1. 1
  Elisabeth G säger

  Det är tråkigt att tidningen läggs ner men jag förstår att man inte orkar längre.

  I senaste numret finns reklam för tidningen ”Hälsa och funktionsmedicin”. Jag kikade lite på den men känner mig tveksam till att den skulle kunna bli en ersättare. Den verkar vara mera allmänt hållen och inte så mycket LCHF. Dessutom är den dyr. Någon som känner till den och kan berätta mera?

 2. 2
  Peter Wahlberg säger

  Hej! Jag och min fru bor i Skellefteå. Efter ett antal år som egna företagare där stress och sämre mat så hade jag alla de symtom som du räknar upp. Insåg att något måste göras. Började av en slump lyssna på Stig Bengmarks föreläsningar. Där insåg vi att vi höll på att helt köra våra kroppar i diket. Efter att ha provat olika kostråd och testa detta på oss själva. Vi började med vegetarisk kost, men då räckte inte näringen till. Lång historia kort, så till slut hittade vi LCHF/Ketogen kost, som vi har kört med sista tre åren. Vi inledde vår matresa när vi var halvtrötta 50 åringar och från vi var 56 så har vi kört LCHF. Idag är vi strax 60 år och jag har aldrig känt mig så här frisk. Alla värden har blivit gigantisk mycket bättre och det tillskriver jag kosten.
  Vi är otroligt imponerad av din kamp som du fört mot sk. experter. Att du tillsammans med andra som för denna kamp, Benny O, Martina, Andreas E gör ett kanon jobb. Hoppas att era idéer kan få genomslag i samhället. Det skulle få enorma positiva effekter i samhället. Mvh Peter Vahlberg

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  2 Peter Wahlberg
  Ja vi kämpar i ständig motvind, men när vi får gensvar att människor har fått en förbättrad hälsa av LCHF så får vi kraft att fortsätta kampen.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa