Det kan ta minst 5 år att ta fram ett Covid-19-vaccin

Health Impact News . (Högerklicka om du vill ha en automatöversättning)
Minst 5 år innan det kan komma ett fungerande vaccin mot Covid-19.

Det finns åtminstone två redovisade möjliga behandlingar mot Covid-19: Klorokin, som använts i många år mot malaria, och intravenöst högdos C-vitamin. Ingendera har några rapporterade farliga biverkningar, men etablissemanget gör allt för att sabla ner dem. Vilka krafter ligger bakom att motarbeta dessa behandlingar?

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Borde då innebära att ett snabbt lappkast i livsstil kostintag etc. är enda
  räddningen för dom flesta för att skapa ett starkare försvar mot angripare,
  Innebär även att Livsmedelsverk o Socialstyrelse div politiker mfl
  borde hängas ut för att ha vilselett folket
  med felaktiga råd gällande hälsa kost etc.

 2. 2

  Finns det något vaccin som sakligt evidensbaserat fungerar?
  Dessa cocktails av gifter/kemi som genom ansvarsfrihet sägs ”vara ofarliga”.
  Vore intressant höra vad ni andra anser?

 3. 3

  2 Mats
  Finns det motsatta? Varför har inga människor i Sverige i dag varken mässling, påssjuka, röda hund, polio, TBC, stelkramp, tror du? Varför kommer det in barn med just mässling, stelkramp (!) tbc till barnintensiven i dag???

 4. 4

  Det är fruktansvärt!

  Jag tar följande för att förebygga/självbehandla:

  Dagligen:
  C-vitamin 10 g
  D-vitamin dagsdos
  Kolloidalt silver några msk
  Gurkmeja/ingefära/svartpeppar/kanel i varmt vatten (inflammationsdämpande)
  Multivitamin av whole food (baserat på riktiga grönsaker)
  Mjölksyratabletter

  Vid behov antiviralt:
  Oreganoolja
  Olivbladsextrakt (flytande)

  Litar inte på att vården kan hjälpa då det enda som de verkar använda är syrgas eller respirator vilket man inte heller har så stor chans att få när många blir sjuka samtidigt. Ofattbart att de inte rustar upp inom vården med intravenöst C-vitamin och det vi vet fungerar.

  Jag undrar om det hade varit bättre med en annan regering. Isf vilka ledare.

 5. 5

  Och vid behov tar jag också Oscillococcinum, en homeopatisk influensamedicin som var på tapeten vid fågelinfluensan och som många skriver de tar mot corona på amazons kundrecensioner.

  Har även beställt men ej testat vätgas-tabletterna från Dr. Mercola som ska vara bra mot bröstsmärtor vid corona vad jag förstått? Nån som testat? https://www.svenskhalsokost.se/dr-mercola-h2-molecular-hydrogen?gclid=EAIaIQobChMI9839v8X26AIVzqSaCh3bLAS-EAQYASABEgLzXvD_BwE

 6. 6

  Ath.
  Har haft alla barnsjukdomar utan att dö.
  Djursaliv innehåller inte stelkrampsbakterier, såvida djuret inte har ätit jord precis innan bettet. Dessa bakterier finns djupt ner i jorden och är väldigt syrekänsliga, vilket innebär att de snabbt dör i kontakt med luft, saliv, blod, e t c.

  Det är en långlivad skröna att kattbett medför risk för stelkramp, med andra ord.

  Däremot kan kattbett medföra risk för andra typer av infektioner som orsakas av andra bakterier, som t ex Pasteurella Multocida. Dessa bakterier kan ge upphov till aggresiva infektioner som kräver antibiotikabehandling. Annars finns risk för att led påverkas så att handförmågan påverkas.

  Vaccin mot stelkramp hjälper INTE mot andra infektioner än just stelkramp, d v s om det nu hjälper alls. Det finns personer som har drabbats sv stelkramp trots flera doser av vaccin (dock ej av djurbett).

  Dessutom: När en skada redan har skett så kan ej vaccin hjälpa, då det tar flera veckor innan vaccin eventuellt ger upphov till skyddande antikroppar. Man kan ge färdiga antirkoppar som ger ett skydd i 3-4 veckor.

  ”Har vaccinindustrin skjutit sig själv i foten?

  I traditionell skrämselpropaganda har man alarmerat om vaccin för fästingburna virus.

  EBOLA och Zika i färskt minne

  Aldrig någonsin verkar vi haft så mycket virussjukdomar från fästing som de senaste åren.

  De flestas föräldrar har nog inte ens hört talas om dessa virus, förrän man började introducera vacciner.

  Vi måste då fråga oss var dessa virus kommer ifrån, och hur dom kommit hit.

  Eller är det bara propaganda för mer försäljning av vaccin?

  Mycket tyder på det.

  Resultatet har blivit att folk inte vågar gå ut i skog och mark längre. Rekreation i naturen som bär och svampplockning skrämmer många att stanna inne.

  Så har man egentligen skjutit sig själv i foten, och fått en motsatt effekt?

  I en svensk studie där personer lämnade in fästingar som bitit dem hade en fjärdedel av fästingarna borrelia, men i bara 2 % av fallen utvecklades klinisk borreliainfektion och ytterligare 2,5 % verkade få en subklinisk infektion som självläkte. Det vanligaste är alltså att den fästing som biter dig inte bär borrelia, och även om den skulle göra det är sannolikheten 90 % att du ändå inte blir sjuk. Därför behandlas inte fästingbett profylaktiskt.

  Trots det vaccinerar folk sig och blir trots allt smittade.

  Då måste man fråga sig, är det vaccinet eller fästingen som ger smitta?

  Hur stora är kostnaderna för samhället tills vi rett ut vad som egentligen gäller?

  OM DU VACCINERAR Under de första 6 åren av livet får ditt barn följande:

  • 17 500 mcg 2-fenoxietanol (frostskyddsmedel)
  • 5 700 mcg aluminium (neurotoxin)
  • Okända mängder fetalt bovint serum (aborterat koblod)
  • 801,6 mcg formaldehyd (cancerframkallande, balsammedel)
  • 23,250 mcg gelatin (slipad djurkropp)
  • 500 mcg humant albumin (humant blod)
  • 760 mcg mononatrium L-glutamat (orsakar fetma och diabetes)
  • Okända mängder MRC-5-celler (avbrutna människa)
  • Över 10 mcg neomycin (antibiotikum)
  • Över 0,075 mcg polymyxin B (antibiotikum)
  • Över 560 mcg polysorbat 80 (cancerframkallande)
  • 116 mcg kaliumklorid (används vid en dödlig injektion)
  • 188 mcg kaliumfosfat (flytande gödningsmedel)
  • 260 mcg natriumbikarbonat (bakpulver)
  • 70 mcg natriumborat (Borax, som används för kackerlackskontroll)
  • 54 100 mcg natriumklorid (bordsalt)
  • Okända mängder natriumcitrat (livsmedelstillsats)
  • Okända mängder natriumhydroxid (Risk! Frätande)
  • 2.800 mcg natriumfosfat (giftigt för någon organism)
  • Okända mängder natriumfosfat monobasiskt monohydrat (giftigt för någon organism)
  • 32 000 mcg sorbitol (ej injiceras)
  • 0,6 mcg streptomycin (antibiotikum)
  • Över 40 000 mcg sackaros (rörsocker)
  • 35 000 mcg jästprotein (svamp)
  • 5.000 mcg urea (metaboliskt avfall från human urin)
  • Övriga kemiska rester

  (Från boken ”Vad Läkemedelsbolagen Vill Du Du Vet Om Vacciner” – Av Dr.Todd M. Elsner)

  http://www.eleonormagnusson.com/vad-innehaller-vacciner-egentligen/

  Tacksam för din input, men inte särskilt evidensbaserat.

 7. 7
  Ann-Margret säger

  Till Mats:

  Det finns inget vaccin mot borrelia. Borrelia behandlas med antibiotika.
  Däremot finns det vaccin mot TBE.

 8. 8

  Ann-Margret.
  Ahhh så rätt.
  Tbe-vaccinet har ju även visat sina brister/biverkningar.

 9. 9
  XMargareta säger

  Mats.
  Vilka biverkningar då?

 10. 10

  XMargareta.
  Nu är jag varken läkare eller kemist. Detta är lite om cocktail.

  Fästingvaccinet är ett vaccin som alla andra. Det består av en kemikalie- och viruscocktail som sprutas in direkt i kroppen, förbi alla naturliga skyddsbarriärer. Syftet är att provocera kroppen till att framställa antikroppar, som påstås skydda mot insjuknande i TBE.
  Detta resonemang håller inte. Antikropparnas antal är inte avgörande för om vi blir sjuka eller inte. Hela vaccinationsteorin bygger på en tro som aldrig bevisats på ett vetenskapligt sätt. Immunförsvaret är oerhört komplext och alla delar samspelar med varandra. Vill man ha en bättre kaka räcker det inte att dubblera mängden mjöl och spetsa härligheten med aluminium och formaldehyd.
  Detta faktum torde räcka för att säga nej tack till vaccin, men låt oss ändå för skojs skull anta att vaccinet mot TBE är effektivt, det vill säga ger ett skydd mot fästingburen hjärninflammation. Är det då värt alla biverkningar?
  Aluminium kan orsaka Parkinsons och Alzheimers
  I Sverige finns två olika TBE-vacciner godkända: Encepur från Novartis och FSME-IMMUN från Baxter (idag vet jag inte om nya finns).På FASS.se hittar man information om dessa, såsom innehåll och biverkningsprofil. Vi får veta att båda vaccinerna innehåller aluminium för att trigga immunförsvaret.
  Aluminium är neurotoxiskt även i små mängder och har en lång historia av väldokumenterade hälsorisker. Forskning har kopplat samman aluminiumhydroxid som används i vacciner med Parkinsons sjukdom, amyotrofisk lateralskleros (als) och Alzheimers sjukdom. Möss som injicerats med denna vanliga vaccinbeståndsdel utvecklade statistiskt signifikanta ökningar av minnesförlust, ångest, allergiska hudreaktioner och skador på nervceller. En epidemiolog på CDC i USA gjorde år 2000 följande uttalande: ”Resultaten för aluminium var nästan identiska med etylkvicksilver eftersom mängden aluminium i vacciner nästan exakt följer kvicksilvrets”. Han syftade på en banbrytande studie som fann ett signifikant samband mellan både aluminium och kvicksilver i vacciner och utvecklingsneurologiska förseningar.
  Om Encepur får vi vidare veta att ”spårmängder av formaldehyd, neomycin, klortetracyklin och gentamycin ingår i vaccinet. Försiktighet bör iakttas vid vaccination av individer med överkänslighet mot dessa substanser.” Frågan är då om inte alla individer är överkänsliga mot formaldehyd? Det är nämligen att cancerframkallande gift! Och nog vore det bra spännande att få veta hur man injicerar ett vaccin ”med försiktighet”…
  Vill man veta mera om alla de beståndsdelar som ingår i vaccinerna får man leta på nätet. Wikipedia kan exempelvis berätta att kaliumdivätefosfat (som finns i FSME-IMMUN) ”säljs som gödningsmedel under beteckningen MKP och används vanligen i växthus och hydrokultur. Det används också som tillsats i cigaretter och sportdrycker och har E-nummer 340.” Man bör också känna till att alla vaccinbeståndsdelar inte offentliggörs, eftersom de anses vara en affärshemlighet.

  Några biverkningar som inte är så trevliga.

 11. 11
  XMargareta säger

  Tack Mats för ett långt svar.

 12. 12
  XMargareta säger

  Sökte på vacciner och avgiftning och då kom denna artikel upp.
  Den är författad av George Foss. En välkänd hälsoterminal i Californien.

  https://thesilveredge.com/detox2/

 13. 13
  Nisse Hult säger

  Och när ev den dagen kommer att ett vaccin finns tillgängligt, vilka kommer då få MINST nytta av detta. Just de dom som idag lider av:
  Övervikt fetma
  Diabetes typ 2
  Högt blodsocker
  Näringsbrister
  Högt blodtryck
  Hjärt- och kärl problem
  Äter div piller ex statiner
  Rökning alkohol
  Noll fysik syreupptagningsförmåga som en akvariefisk
  Dvs alla som redan nu är illa ute är dom som kommer få minst nytta av ett ev vaccin och få minst
  respons på detta.
  Men de vill ingen informera om av lätt förklarliga skäl.

 14. 14
  Nisse Hult säger

  Sökord:

  The weight of obesity on the human immune response to vaccination

 15. 15

  Varför hjälper vaccin mot tbc, polio? Är det inte virus eller vad är skillnaden? Nån som vet?

 16. 16

  Jag är 80 år och lider av lättare hjärtflimmer, lite förhöjt blodsocker (7,5 på morgonen) och ibland lite förhöjt blodtryck och puls. I morse var det . 148/97-88 men det fluktuerar. Äter tre betablockerare per dag. Enligt kunnig läkare hindrar det fettförbränning. Man avråds också från fasta när man tar medicinen. Sen har jag fått en Digoxin varje morgon som får mig att somna för det verkar sätta ner förmågan till matsmältning efter frukost. Har börjat att halvera den tabletten och det går bra i alla fall än så länge. Äter dessutom C, D, E, Zink, Q10, Selen och Magnesium.

  Har ändå gått ner lite grand i vikt genom strikt LCHF men det är en viktnedgång som inte verkar komma åt lite bukfett jag har utan verkar mer vara effektivt mot underhudsfett. Mkt konstig effekt.

  Har nu suttit i karantän sen det här eländet började och skajpar med barnbarnen. har många projekt samt promenerar i min ensamhet ute i gröna omgivningar. Äter alltid strikt LCHF. När antalet smittade stabiliserar sig planerar jag att bryta karantänen och ta mig ner till ett näraliggande centrum för att handla. Så jag slipper be vuxna barn och kyrkans personal om hjälp hela tiden. Men då hålla avstånd, ha munskydd och handskar samt sitta nere på vårt torg och sola. Inte åka in till storstan utan röra mig i lokalsamhället. Får jag då Corona så får jag väl dö om ödet så vill.. Har ju levt ett långt och intressant liv. Står inte ut att sitta i karantän i ett år för att vänta på vaccin eller annan medicin. Man kan bli sjuk av karantänen och/eller vaccinet också.

 17. 17

  Eftersom Coronaviruset är ett nytt virus , där nu två Nobelpristagare gått ut och sagt att det är skapat i laboratorium så kan det ta sin tid med vaccin. 1984 lovade man ett vaccin mot HIV/Aids inom två år. Idag 36 år senare finns inget verksamt vaccin. Alltså är de som säger att vi ska avvakta ett Coronavaccin rena bluffdoktorer. Men det finns 35 miljoner döda av Aids. Mer kopplingar här
  http://almanova.eu/corona-versus-aids/

 18. 18
  Piltson säger
 19. 19
  Piltson säger
 20. 20
  Ann-Margret Lundgren säger

  Visade sig vara fel. 🙂
  Nu har vi vaccin! Och smittan har försvunnit från äldreboendena där alla blivit vaccinerade. Hurra! Hoppas snart att vi alla andra också får vaccin snart!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa