Youtube ska censurera C-vitamin

Youtube: Allt som går emot WHO ska censureras .
Fruktansvärt! Som om WHO äger den ultimata sanningen.

 

Comments

 1. 1

  Herregud! Får man göra så i en demokrati? Vill de inte att folk ska överleva? De ser ju att det funkar i många länder! Så fruktansvärt både av WHO och Youtube. Varför är de så rädda för sanningen? Hur kan de vara rädda för C-vitamin. För att det funkar?

 2. 2
  Dick Broman säger

  Ett land där folket styrs med statspropaganda och censur, det är en DIKTATUR.
  Det känner varenda politiker i Sverige till.
  Jag hoppas verkligen att det här är falsk information.

 3. 3
  Marie Augustsson säger

  Men hallå! Det är ju skrämmande. Hoppas att du och andra som har kunskap kan kämpa vidare med detta. Få WHO och andra att ändra uppfattning. Jag har länge försökt att få i mig nyttigheter på ” riktigt sätt ” . Och alltid sagt att, skulle vi äta piller så hade de vuxit på träd.
  Hoppas att någon som blivit bättre eller bodad från något kommer till tals..

 4. 4

  Det är ju så många röster som höjs för C-vitamin! Vart kan vi protestera mot youtube! Vi borde göra som Greta och strejka för C-vitaminet eller nån form av upprop!!!

 5. 5
  Kristina säger

  Ja Du, det FINNS tokiga verkligen…. Smitta får folk sprida , men tala sanning får vi inte göra….

 6. 6

  Då blir det youtube-bojkott…

 7. 7
  Kjell Holmsten säger

  Det största felet vi gör är att vi tror att vi lever i en demokrati. Redan Wilhelm Moberg sa just detta att vi har ingen demokrati utan en Demokratur och tänk så rätt han hade redan då! Att YouTuben censurerar är ju ingen nyhet de har fått order från Sveriges Regering och FN och omskrivna WHO alla svårt korrumperade. Det vi kan göra är att låta bli att rösta utan stanna hemma vid riksdagsval. Delta så lite som möjligt i statens verksamheter. Själv läker jag mig själv och har bestämt att dö frisk. Röstat har jag bara gjort i 2 val, det första när jag var 21 år 1973 och ett till under 90-talet. Däremot har jag röstat vid Folkomröstningar men det är ju också meningslöst, kom ihåg 1967 högertrafiken infördes även fast vänstertrafiken fik majoritet? Och bluffvalet om Kärnkraften? Läs inte MSM:s prasseltidningar låt dem konka! Vägra också delta i några masstester för Coronavirus, gå inte med på några massvaccninationer inga skreeningar över huvud taget!

 8. 8

  Kjell: Hur menar du att vägra masstest och screening? Vaccinationsvägran förstår man ju efter skandalerna även om det är svårt att bestämma det för resten av familjen. Rädsla övervinner förnuft…?

 9. 9

  Innan ni bojkottar Youtube kolla gärna denna andningsövning som ska stoppa corona! https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2Edn3Ysfm5YWMhtHF-D6PC5DA2f8AMyPv1ETT3h8n3rJRgpK_zSdzad2I&v=xE7HjTAAeGQ

 10. 10

  WHO är väl även veganpropagerande? Med andra ord tycker de att konstgödsel och kemisk besprutning är ok. Har för mig att de även har spridit lögner om att ”rött” kött är både hälsoförstörare och miljöförstöring. Då har dom noll koll på vilka hälsofördelar kött från 100% naturbete ger. Eller hur ekosystemet i jorden är beroende av att betande djur ger grunden till att kunna odla vegetabilier med något näringsvärde överhuvudtaget. De liksom andra som propagerar för att vi inte ska äta kött, bör lära sig att konventionella och organiskt är som att jämföra äpple med päron. Vi vet ju hur mycket energi det behövs för att få i sig protein från bönor jämfört med protein från naturbete. WHO har tidigare talat för hur klimatsmart gräsbete är. vilket de har tagit bort. Numera är agendan beklagligt nog Veganism. Ska de nu förneka naturliga näringsämne, hoppas jag att folk får upp ögonen och slutar skänka pengar. Många som går med strypkoppel under läkemedelsindustrin. Låter man folk hellre dö än att erkänna naturligt. Då har man inte mycket intresse
  I att gynna hälsan. Man upphör aldrig att förvånas över hur demokratin och eget tänkande urholkas.

 11. 11
  Dick Broman säger

  Alla ledare i hela världen, Putin, Trump och Löfven mfl gör allt för att de skall framstå som en ledare som har kontroll över pandemin.

  Men om de varit demokrater och haft kontroll så hade de inte behövt härska med hjälp av en statlig propaganda och censur.

  För maktmissbruk med propaganda och censur handlar om en odemokratisk härskarteknik där ledningen styr med hjälp av en statligt ägd television och en korrupt mainstream media, där det fria ordet inte får komma till tals.

  En korrupt media används till att styra folkets åsikter och härskaren vill själv framstå i media som en handlingskraftig ledare.
  Allt för att kunna erhålla makt efter nästa val.

  En statlig propaganda som sprids via en väl redigerad TV teater är i sig själv också ett klart bevis på ett maktmissbruk, som inte har något i en demokrati att göra.

  Ett bra exempel är att i propagandasyfte visa upp fina tomma vårdplatser i TV för tittarna, för att kunna stoppa en kritik i från folket och hindra en opinion mot alla nedskärningarna inom vården.

  Med budskapet titta här, det finns en ledig plats för Dig, om Du blir svårt sjuk.
  Samtidigt visas en puckel upp på antalet sjuka som ligger under sjukvårdens kapacitet.
  Och trots att myndigheten ritar kurvorna själva på sjuka och döda och själva kan styra statistiken, så litar många på statens kurvor och siffror som visas upp i TV.

  Samtidigt har ledningarna på sjukhusen beordrats bereda väg för propagandan i TV genom att prioritera bort gamla människor som är sjuka och andra riskgrupper som behöver sjukhusvård.

  Regeringen har tyvärr hamnat i ett behov av en väl redigerad svensk statspropaganda som vilseleder det svenska folket om att det finns en reservkapacitet inom sjukhusvården, för att kunna stoppa den allvarliga kritiken om ledningsproblem och resursbrist som finns.

  Och det Svenska folket har under många år fått lära sig att lyda staten ”håll käften och rätta Dig i ledet” annars blir Du rökt.

  Det kommer att bli intressant att se härskartekniken den här gången, vilka former av fula påhopp som kommer att väljas.

  En stämpling som rasist, varghatare, klimatförnekare eller kvacksalvare lär inte fungera så bra som mobbingsognal, den här gången.

  Rättshaverist är ett gammalt epitet om kanske kan dammas av. För vem vill lyssna på en rättshaverist?
  Men den mest troliga stämplingen är nog populist, då en majoritet av folket lär vilja leva i en demokrati och vill se ett slut på maktmissbruket som Löfven leder.

  Folkhälsomyndigheten har fått styra propagandan i TV trots att de haft allvarliga fel om en rad väsentligheter om coronaviruset.
  Propagandan med upprepade felbedömningarna har försvårat krisen, då faktafel lett till att Sverige inte vidtagit tillräckliga åtgärder.

  De allvarligaste felen är den första bedömningen att smittan inte skulle få en så stor spridning utanför Kina.
  Vilket medförde att Sverige tappade bort värdefull tid att förbereda sig inför pandemin.

  Och fel om virusets smittsamhet och farlighet har orsakat stora problem.
  Att viruset inte smittar i ett tidigt stadium, till en början påstod FHM att viruset inte ens i smittade från människa till människa.
  Det har medfört att smittan sprids fort, även på äldreboenden och inom hemtjänsten, då felaktig fakta har legat till grund för att skyddsutrustning inte har använts inom äldrevården.

  Att med en statlig propaganda och censur besegra coronaviruset, det är helt fel vald strategi.
  Vi kommer alltid att få ångra att vi lät oss vilseledas av regeringen Löfven och Folkhälsomyndigheten.

  Vad som nu kommer att ske är att stora delar av det svenska folket inom kort själva kommer att få se och uppleva kaoset med prioriteringar inom den Svenska sjukvården.
  Ett kaos som jag själv fick erfara förra sommaren, redan då hade sjukhusvården i Sundsvall kollapsat.

  Många som själv överlever pandemin kommer att få erfara hur de själva och sina gamla anhöriga prioriteras bort när vården ger PK-eliten förtur.

  De inser då att de förlorat sina anhöriga på grund av ett cyniskt Sverige.
  Det kommer att sätta sina spår.
  När coronapandemin är över blir det en mycket dyster insikt för många svenskar att de inte känt sitt eget land.

  Pandemin drabbar inte bara människor den AVSLÖJAR för folket allvarliga brister.
  En cynisk och korrupt ledning har medfört att människor har blivit cyniskt sjuka, – egoister med svåra personliga brister, som enbart bidrar med lögner och falska spel har tagit över ledningen och styr utvecklingen i Sverige.

  Men det som just nu stör mig mest är den mycket farliga besserwisser attityden som förmedlas av Tegnell och co i TV.
  Propagandan varje dag om att Sverige har uppfunnit ett nytt bättre hjul om och om igen, den imponerar inte.

  Jag kan inte tänka mig att Sveriges till synes inkompetenta ledning kan vara bäst i hela världen på hur coronapandemin skall hanteras.
  Jag är orolig över att vi styrs av en totalitär ledning som försvårar pandemin på grund av fatala felbedömningar, där många helt i onödan kommer att drabbas av en ångestfylld kvävningsdöd.

  Jag vill se en annan regering leda Sverige under coronakrisen.
  En ny modern, kompetent och demokratisk ledning som kan skilja på vad som är rätt eller fel, som håller sig till sanningen, som respekterar demokratiska rättsregler som åsikt- och yttrandefrihet.
  Och som tar pandemins farlighet på allvar.

  Jag vill se ett helt nytt ledarskap för att kunna skapa en positiv utveckling mot en sann demokrati i Sverige.

 12. 12
  Eva Lena Sörman säger

  Vad kan youtube om hälsa!

  Jag kommer fortsätta ta c-vitamin!

 13. 13
  Eila Nirbrant säger

  Men, varifrån kommer nyheten, att Youtube ska censurera allt om C-vitamin ?
  Källan ?

 14. 14
  Arne Söderback säger

  Hej ja det är kriminellt att undanhålla vad som skulle lindra ett lidande.
  Själv har jag fått kanske 100 åtal efter att jag kunnat påvisa hur ett naturmedel kan halvera storlek på tumörcell.

 15. 15

  Kan detta verkligen vara sant? Då tappar you tube sin själ och delar av det demokratiska samtalet upphör. Själv har jag tagit askorbinsyra med citron varje dag under flera år och faktiskt inte varit förkyld sen jag började. Jo en gång men då hade jag fuskat med intaget av C-vitamin.

  Men jag hoppas att detta är riktiga fake news och aldrig kommer att genomföras. Det börjar likna häxjakt. Banne mig.

 16. 16
  Ulrika säger

  Ska de stoppa läkartidningen också?
  Suck fler dumheter stoppas lämpligast i papperskorgen.

 17. 17

  Jag tänker på allt bra med tex Ralf Sundberg som försvinner om de censurerar bort all som inte duger åt who:(

 18. 18
  Annika Dahlqvist säger
 19. 19

  Men WHO:s generaldirektör sa ju själv att han vill bli behandlad med intravenöst C-vitamin i Kina om han blir sjuk i corona. Vad är det som händer med yttrandefriheten. Varför vill de inte rädda liv?

 20. 20
  Lars Henrik säger

  Om detta skulle stämma är det verkligen en upptrappning av motståndet mot alternativ medicin. Jag kan just nu inte hitta något motsvarande under senare år utanför diktatur- och skurkstaternas värld. Det skulle möjligen vara Livsmedelsverkets förbud att använda namnet LCHF och liktydigt på matvaror och restaurangmenyer. Fast då handlade det bara om Sverige (?). Detta gäller hela världen!

  Om uppgiften är korrekt är någon väldigt orolig. Frågan är av vilka skäl…

  Jag tycker det I sådant fall är ett brott mot yttrandefriheten.

 21. 21

  Efter att ha läst mer på den länkade sidan så känns det som USA slåss för C-vitaminet iom att de kritiserar WHO för att inte förberett för en pandemi och stryper pengarna till dem. Vilka politiker vill vi ha efter corona. Var finns idealisterna i politiken idag? Det finns ju endel nya mindre partier. Jag hoppas på en ny skön värld. Vill inte tro att det är SÅ illa även om politikerna varit väldigt naiva och bara satsat på sänkta skatter och tillväxt. Om man inte tror på mänskligheten whats the point att ens kämpa för att klara sig. Det finns så mycket teorier i omlopp och det är omöjligt att sovra. Särskilt för de som inte är medicinare kanske.

 22. 22
  Fred J säger

  Hej! Innan Youtube-information om C-vitamin släckts ner, se följande: En amerikan som jag inte känner till (Jay Campell) intervjuar Doris Loh om C-vitamin, immunförsvar, Covid-19 mm. Hittade den via Malcolm Kendrick’s blog fr 17/4: Care homes and covid-19. Det är postat en bit ner i kommentarsfältet av ”Ann” med tidsmarkeringen april 17, 2020 at 7:04 pm.
  Den djupdykning i ämnet som Doris Loh genomfört är fantastiskt informativ för den som vill veta mer om hur vårt immunförsvar gör nytta av C-vitaminet, och hur cytokinstorm och sepsis förhindras/bromsas.
  Lite långt, tyvärr, knappt 2 timmar. vh Fred

 23. 23

  https://edition.cnn.com/videos/business/2020/04/19/inside-youtubes-numerous-policy-changes-during-the-pandemic.cnn/video/playlists/business-reliable-sources/

  Det verkar vara sant.
  Sättet hon säger det på tyder på att hon inbillar sig att det är värdelöst med c, hon kan inget och tror blint på någon auktoritet.

 24. 24
  XMargareta säger

  Tack Fred J!
  Det tycks vara en viktig video. Det var en suverän samanställning.

 25. 25

  Min Youtube-robot har ändrat karaktär. Alla filmer som har C-vitamin är borttagna och kvar är ett sammelsurium av skräp.
  Jag kan heller inte förstå varför de går ut och skryter om att de censurerar? Förstår dom inte att sådant gör folk galna när de skriker efter seriös information och inte kan värdesätta myndigheternas bristfälliga och ständigt efterblivna redovisningar.

  Myndigheterna har en mängd anställda, vars enda uppgift är att följa skeendet i andra länder och hämta erfarenheter därifrån. Så varför syns inte deras arbete och erfarenheter? Lyssnar man inte på andras erfarenheter?

  Det här är nog det grövsta jag sett i hela mitt liv, efter censureringen av kommentarer i dagstidningar. Står Youtube på myndigheternas sida och blir de maktens verktyg i idiotförklarandet av global kritik. 70 % tycker att myndigheterna gör ett mycket bra jobb. Det bevisar att folk är lurade och knappast förtjänar att överleva detta virus.

  Nästa steg måste bli att censurera Annikas blogg? Eller är vi medvetna så få, att myndigheterna kan bortse från oss? En sak är säker!!! Myndigheterna utövar den politiska maktens förtryck MOT OSS HÄR!

  Oss behöver man inte lyssna på alls! Allt vi säger är skapat för att BETVINGA oskyldiga människors hjärnor.. Vi är tomma och innehållslösa onda demagoger och hjärnvättare.

  Fortfarande är jag glad att jag bor i Sverige och kan säga det här utan risk för att någon betydelsefull hör det och fängslar mig. Vem nu det kan vara? Läkemedelsindustrin.

  Under varje youtube-klipp finns en länk till folkhälsomyndigheten, Läs mer, står det. Jag har gjort det och funnit det helt meningslöst och total desinformation med siffror som bara blir ointressantare för varje dag som går. Detta samtidigt som jag ser de slutsatser som gjort i Kina, bakom den kommunistiska propagandaapparaten, som förresten också gått sönder. Liksom våra myndigheters kredibilitet och Internets oberoende av makten och ekonomin. Jag tycker helt enkelt, att det är okey att detta skidsamhälle går sönder.

  De tycker inte det gör något att mina barn blir faderslösa! Däremot är det viktigt att de går i skolan och lär sig minska på köttätandet.

  Om vi kräver C-vitamin på sjukhusbädden så är risken mycket stor och omedveten, att vi blir bortprioriterade. Tänk vad enkelt.

 26. 26
  Lars Henrik säger

  Ett tips:

  Ladda ned appen TubeMate till er smartphone. Med den kan ni spara YouTube-videos (i MP3, MP4 eller andra format). Sedan kan de med kabel föras över till dator som antagligen har mer utrymme.

  Möjligen måste man tillåta installation av appar från ”okända källor” innan installation. TubeMate finns nämligen inte i den vanliga Appstore eller Google Play.

  http://tubemate.net/

 27. 27

  Man blir så ledsen. Men är det krig så måste den alternativa vården kriga och ta tillbaka sin plats! Som den hade innan reformen. Folk vill ju ha alternativ vård att välja på och det är därför de är så rädda nu på big pharma och försöker censurera. Men människor googlar och hittar fakta ändå!

 28. 28
  Lars Henrik säger

  Ett tips fortsättning:

  Den som vill kan ju därefter göra filmerna tillgängliga via egen webbsida, t ex en som görs enkelt via WordPress (samma som Annikas. Då behöver man inte kunna någon programmering…

 29. 29

  Vad mycket det finns kring att kolloidalt silver skadar lungorna och arvsmassan. Det handlar så mycket om att själv chansa med sin hälsa. Jag ska nu få medicin utskrivet för att kunna andas. Det handlar väl om kortison och bricanyl och liknande. Ska man sluta inhalera kolloidalt silver då? Det och C-vitamin är ju de enda vapnen jag haft. Men nu har jag ändå blivit sämre och har så ont i lungorna samt svårt att andas.

 30. 30

  En länk om kolloidalt silver och corona men då är det på ytor som desinfektion. https://www.google.se/amp/s/nyadagbladet.se/utrikes/kina-satter-in-kolloidalt-silver-i-kampen-mot-coronaviruset/amp/

 31. 31
  Annika Dahlqvist säger

  29 Anna
  Om du har svårt att andas bör du väl uppsöka sjukvården och få konstaterat huruvida du har Covid-19?

 32. 32

  Tack Annika! Jag ska till sjukvården nu för tredje gången men de testar ju inte. De tror dock det är corona och vill därför ge andningshjälp i form av bricanyl och kortison. Men visst är kortison nåt som kan förvärra? Har jag läst. Läste att en 40-årig sjuksköterska som vårdat coronasjuka dött. Fy fan alltså. Hemska virus. Och så finns redan botemedlet i form av c-vitamin men en korrupt vård vill inte erkänna alternativen till big pharma. Hur länge ska det fortsätta såhär?! Vi måste höja våra röster utanför detta forum!

 33. 33
  I Like Neil Young säger

  Global deception. – Inget annat!

 34. 34

  Man kan idag identifiera en ondskefull demon på Jorden! För de säger att Människan är utsatt för desinformation! människor sprider budskapet på sociala plattformar att blekmedel och C-vitamin botar Covid 19. Sedan ber de ödmjukt folket att syna källorna och inte tro på vad som sägs!!!

  Detta är ord som uttalas av Jordens ledande individer! De förstår inte att vi vet att endast idioter intar blekmedel och de har inte någon som helst överlevnadsinstinkt. Däremot förstår de att C-vitamin är döden för den multinationella läkemedelsindustrin. Som idag får oräkneliga miljarder för att utveckla något som liknar ett vaccin.

  Banker får massa pengar för att rädda ekonomin och vinsten för bankerna slår alla historiska rekord.

  De förstår inte att varenda kr som den lilla människan får ALLTID, till slut, hamnar i den rike mannens ficka ändå.

  Jag beklagar Anna och håller med om att vi nu har fått i uppgift av WHO att själva sprida informationen om C-vitaminförlusten vid sjukdom och de goda resultat som tidigare redovisades, men nu blivit censurerade. Om inte detta är ren ondska då vet jag inte vad ondska är? Myndigheter och näringsliv/vinstintresset=Djävulens växande makt över människor.
  70% av befolkningen gillar inte att vi bråkar med myndigheter! De är lojala med Djävulen! Förstår ni varför jag bor i skogen? Vi kommer också att stoppas till slut tror jag om det här fortgår.

 35. 35
  Dick Broman säger

  Jag misstänker att Ni har redan har läst den här utmärkta artikeln, men jag delar den ändå, då artikeln på ett mycket bra sätt beskriver vilka allvarliga brott mot mänskliga rättigheter som regeringen Löfven utsätter gamla människor för, när gamla som blivit sjuka i covid-19 prioriteras bort i från sjukhusvård.
  Artikeln bekräftar också min tes om att coronakrisen AVSLÖJAR ett korrupt Sverige som styrs med hjälp av diktatoriska styrmedel som propaganda, censur och mycket allvarliga brott mot mänskliga rättigheter:

  http://www.gp.se/1.27134941

 36. 36
  Lars Henrik säger

  Blekmedel som väteperoxid låter ju jättefarligt och är det också i större mängd och det är väl därför media och myndigheter nu använder det som exempel på ”desinformation” som nu sprids på sociala medier.

  Med bara lite kunskap eller efterforskning om man saknar kunskapen så kan man snabbt se att väteperoxid (och kolloidalt silver) används som vattenreningsprodukt för djur och människor och ämnena är dessutom godkända av berörda myndigheter för sådan användning.

  För häst finns t ex Hippofix Dricksvattenrening och till både människa och djur finns t ex Katadyn Micropur Forte i tablettform (1 tablett renar 10 liter på 30 minuter). Katadyn är en standardprodukt som säljs för rening av vatten i vildmark (kanske en fjällvandring) eller prepp i nödsituationer (MSB).

  Reportrars och journalisters och givetvis allmänhetens okunskap utnyttjas nu hårt för att stävja allt som skulle kunna minska människors tillit till läkemedel och vacciner som ENDA lösning. Det sker, som tidigare så väl beskrivits av bl a flera kommentatorer här, genom att nämna några helgalna exempel men indirekt inkludera allt som inte kommer från WHO eller nationella officiella myndigheter. Detta blir ju de facto desinformation till allmänheten i sig självt!

  Ett exempel från Sveriges Radio igår:
  Häxkittel av lögner om corona av Beatrice Janzon
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7458962

  Under artikeln kan man läsa (finns slentrianmässigt under alla artiklar):

  Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

  Det talas också mycket om källkritik i dessa tider och det är givetvis något som alltid ska appliceras på påståenden. Det gäller allt och alla. Dock verkar både media och allmänhet skippa just källkritiken om påståendet kommer från en myndighet (och ibland även från forskare)! Det tål att påpekas att kravet på källkritik gäller även påståenden från dem! I synnerhet borde media förstå att människor och organisationer med ekonomiska intressen i påståendet ska kritisera extra noga. Det gäller då självklart även läkemedelsbolag. Den polletten tycks inte ha trillat ned hos medias medarbetare.

  Däremot tror jag inte att de enskillda reprotrarna och journalisterna ljuger. De är antagligen bara okunniga och dras med i hypen. Men visst hade lite reflektion varit på plats. Speciellt nu när insatserna är så höga.

 37. 37
  Lars Henrik säger

  Obs: Inlägget ovan var inte en kritik mot Georg avseende blekmedlet väteperoxid. Enbart förtydligandet att ämnet, i små mängder, faktiskt kan användas för vattenrening och även är ett gångbart alternativ i kris och brist på annat. Då är det enstaka droppar per liter orent vatten det handlar om!

 38. 38

  I stand corrected!

  Jag brukar ju ha ett öppet sinne, men ibland drabbas även jag av förutfattade meningar. Tack, Lars Henrik! Du är en unik pärla!

  Har ni tråkigt, så rekommenderar jag något som verkligen utmanar de tidigare fastställda uppfattningar. Här är två mycket engelska och fullständigt galna kvinnor, eller?

  Människan är galen och det är ganska skönt ibland. Absolut förbjudna Bracha Goldsmith är medium för folk från Pleiaderna. Släng bort en halvtimme och var noga med källkritiken! (:

 39. 39
 40. 40
  Lasse P säger

  Gällande silver så är det ju märkligt att just kolloidalt silver är så riskfyllt att få i sig, men silver som färgämne i livsmedel (E174) är helt ofarligt, tom så ofarligt att man kan strössla en hel tårta avsedd för barn med silverkulor utan
  några som helt restriktioner.
  Varken i mängd eller hur ofta.

 41. 41
  Lars Henrik säger

  40 Lasse P:
  Det var intressant information. Tack!

 42. 42

  Sockersilver är en helt annan buissnis. Den är ju för barn. Då är allt tillåtet.

 43. 43

  Och nu finns det svart på vitt att också D-vitamin skyddar mot Covid -1984. Höga doser D-vitamin ger högst en mild Covid. Låga doser D-vitamin ger det omvända: https://www.grassrootshealth.net/blog/first-data-published-covid-19-severity-vitamin-d-levels/?fbclid=IwAR0Dszk8yCrEydUB36Ka7i2aEPzsqyFFtxpuCNpc1qC3OgiahgLHG6iQzCg
  Studien är från Filippinerna.
  Denna studien förklarar också varför svarta svenska invånare har blivit hårdast drabbade. Det förklarar också varför epidemin drabbat nordliga solfattiga zoner hårdast. Den säger oss också varför vanliga influensor brukar ebba ut i maj-juni då solen står så högt att vi kan tillverka vårt eget D-vitamin, om nu inte man följer folkhälsomyndighetens råd att stanna inomhus och är över 70.

 44. 44

  Besök också gärna almanova.eu för fler tips liksom för att gå på djupet med sjukdomars väsen. Här bevisas bland annat att Iatrogen sjukdom – död är den tredje störta dödorsaken i Sverige.

 45. 45

  Jag tycker det ska startas ett upprop/namninsamling för intravenöst C-vitamin. Förslagsvis här på den etablerade fantastiska Annikas sida. Så kan vi lämna den till politikerna. Och alla mail man skickar till politiker är ju offentlig handling så jag hoppas när man mailar att medierna ska nappa. Ett upprop kan man ju även få medierna att uppmärksamma när det pågår.

  Har nån annan bra förslag hur vi kan mobilisera en folkets röst för intravenöst C-vitamin?

 46. 46
  Annika Dahlqvist säger

  45 Anna
  Jag är inte den som klarar att hålla i en namninsamling. Om någon annan gör det så kan jag länka till den.

 47. 47
  XMargareta säger
 48. 48
  Dick Broman säger

  Jag skulle vilja säga så här.
  Att censurera internet bygger på ett omfattande samarbete mellan regeringen och näringslivet.
  Censuren av internet är ett beslut som tagits bakom lyckta dörrar i ett slutet rum.

  Men när de väl har kommit överens om diktatet så är det helt omöjligt att ändra på det.
  Det kommer också att vara omöjligt att få kritik mot censuren publicerad i media.
  Då media styrs av politiker och näringslivet.

  Den enda möjlighet som finns för folket att stoppa censuren är att rösta bort regeringen.

  Men jag tror tyvärr att även oppositionen är involverad i censuren.
  Alla politiska partier och svenskt näringsliv har förmodligen suttit med i det slutna rummet och har kommit överens och godkänt diktatet om en censur av internet.

  Vi får se om det är någon politiker eller något politiskt parti i Sverige som vågar protestera när diktatoriska styrmedel som censur används för att beröva folket åsikt- och yttrandefrihet.

 49. 49

  @Anna, Ring dessa:
  Tomas Bergström, professor klinisk mikrobiologi, överläkare
  Blenda Böttiger, specialist i klinisk virologi, överläkare
  Hans Fredlund, docent och f.d smittskyddsläkare
  Anders Lindberg, f.d smittskyddsläkare
  Magnus Lindh, professor klinisk virologi
  Anders Sönnerborg, professor klinisk virologi

  De utgör den vetenskapliga referensgrupp som Folkhälsomyndighetens Johan Carlsson utrett

 50. 50
  Lars Henrik säger

  #48 Dick Broman

  Vad vi kan göra politiskt i Sverige spelar nog väldigt liten roll för just den censur det talas om ovan. Den är ju iscensatt på global nivå och rensar bort ’otillåtet’ innehåll för alla. Det är från USA som ändringarna sker. Det är på servrar där innehållet rensas bort och det är nog enbart där en förändring av synen på alternativ vs skolmedicin kan göra en skillnad i just fallet YouTube.

  Om däremot innehåll på svenska webbplatser på servrar i Sveriige omfattas av censur kommer saken i annan dager. De är inom räckhåll för svensk lagstiftning.

 51. 51
  Dick Broman säger

  Lars Henrik, jag tycker Du krånglar till det.
  Till att börja med tycker jag vi skall koncentrera oss på att se hur Svenska politiker och svenska partier som påstår sig vara demokrater reagerar på censuren av internet, då censuren är brott mot demokratiska rättsregler som åsikt- och yttrandefrihet.
  En politiker som påstår sig vara en sann demokrat kan omöjligt acceptera en censur av internet, det går nämligen inte i hop med demokrati eller demokratiska rättsregler.

  Jag är också fullt medveten om alla demokratiska problem med globalismen, det blir naturligtvis ännu svårare för folket att påverka diktaten om odemokratiska diktat som censur tas inom EU, FN och NATO.
  Men det är en annan fråga.

 52. 52

  Annika: Jag förstår. Tror ändå nån mer etablerad ska hålla i det.

  Ingemar: Tack! Ska maila alla de också. Man hoppas ju att utbildade människor ändå vill lyssna på sanningen.

  Angående censuren har ju det pågått ett tag. Men varför vill de censurera? Ekonomiska intressen som styr världen. Är det pga att de är så rädda att förlora mot alternativmedicinen? Vilket ju såklart är stora pengar. Styr Big Pharma hela världen undrar man.

  Hur har det gått så fel på bara 20 år?! Det är ju NU vi har chansen att börja leva hållbart för hälsa, natur och djur. Om inte en omställning kan ske när vi har så mycket fakta om C-vitamin så undrar man hur mänskligheten ska klara sig öht. Vi har ju mer kunskap nu än när Asiaten härjade och ändå kommer den inte fram till gemene man.

  Genom att ta tillskott av C och D-vitamin kan man tom klara sig från att bli smittad.

  XMargareta: Jag har köpt vätgas på tablett från Dr Mercola att använda när bröstsmärtan slår till. Vet inte hur det går ihop med kolloidalt silver etc men eftersom sjukvården inte verkar rusta med någonting så räknar jag med att få fortsätta självmedicinera. Detta har jag köpt: https://www.svenskhalsokost.se/dr-mercola-h2-molecular-hydrogen?gclid=EAIaIQobChMI9839v8X26AIVzqSaCh3bLAS-EAQYASABEgLzXvD_BwE

 53. 53
  XMargareta säger

  Länken nedan har vi fått tidigare från en bloggbesökare och jag har också haft den som länk i ett tidigare inlägg.
  Det är en ambitiös sammanställning och sammantolkning av i stort sett allt, som publicerats om Covid-19!!!!
  Den är oerhört intressant och jag rekommenderar videon igen. även om den är lite läng och jobbig.
  Varför Jag ger länken igen, är för att den förklarar hur C-vitamin åter-rekonditioneras i kroppen och ger flera toppar i blodet efter intag.
  Den första toppen kommer efter 2 minuter och sedan följer flera i intervaller.
  OM MAN MÄTER C-VITAMINHALT I BLODET EFTER EN, TVÅ ELLER TRE TIMMAR OSV.
  SÅ KOMMER MAN ATT MÄTA EN MYCKET MINDRE MÄNGD ÄN VAD MAN TAGIT UPP.
  Man kan därför troligen ta upp mer C-vitamin än som man brukar ange till lite mer än 300 mg/ timme.
  (I Blombergs utmärkta text om C-vitamin står det tex så.)

  Innehållet i videon ger också en FÖRKLARING TILL I STORT ALLA COVID-SYMPTOM.
  Tex varför syreupptaget blir så lågt ibland även hos personer, som inte har skador på lungorna.
  Osv. osv.
  Man förstår av intervjun, att Doris Loh,(tror hon är alternativmedicinare), som gjort arbetet tydligen varken har sovit eller ätit, för att så snabbt som möjligt få ut denna videointervju.
  Den riskerar väl också, att raderas, varför det kan vara en god idé att verkligen se den, spela in den nu.

  https://www.youtube.com/watch?v=bV53h7MCu9I

 54. 54

  Tack XMargareta
  Det är bra att du envisas (: Vi har blivit så förstörda av YouTube att vi inte orkar se längre klipp än 15 minuter. Jag fick en chock när jag såg att min robot bara presenterade klipp som inte var längre än 15 minuter. För den vet att min koncentration och stress inte tillåter mer tittande.

  Två timmar med en kvinna som är forskare, vetenskapsMAN och dessutom intellektuellt glasklar sanningssägare är aldrig bortkastad tid.

  Det här var en verkligt klargörande genomgång och det roliga är att det i princip är en syntes av vad vi spekulerat i de senaste månaderna. Vi har så gott som alla rätt enligt min uppfattning och desinformation omger oss, men vi verkar vara immuna.

  Vi vill gärna tro att naturen nu ger sig på människan av naturliga orsaker. Men konspirationsteorierna börjar nu växa sig starka och vi får inte utesluta att vi är brickor i ett globalt spel, där människan ska vara så svag att hon helt enkelt dör av ett konstruerat virus. Tillverkat av depopulationsprocessen?

  Jag börjar faktiskt tro på det. Bill Gates är ingen människovän! Han vill äga allt och alla! Och hans agenda är antingen otroligt ondskefull eller så är han dum i huvudet och fattar ingenting. Vi kommer att tvingas ta vaccin enligt lag inom en snar framtid och det blir en lika okänd cocktail som sjukdomen i sig. Stackars oss!

 55. 55

  https://www.youtube.com/watch?v=i09q9hJt0YQ

  Dr Rashid Buttarär en ledande amerikansk dr. Han har blivit censurerad på alla plattformar. Han tror inte ett enda ord som sägs om covid 19.

  Han menar att det här är resultatet av depopulationsprocessen och anklagar USA,s smittskyddschef för att ha tillverkat viruset och planterat det i Wuhan. Bevisföringen lämnar en del i övrigt att önska men jag tror inte vi får blunda för denna möjlighet. För många pusselbitar passar inte.

 56. 56

  Glömde att säga att jag såg den i morse och skrev en kommentar. Nu är kommentarerna avstängda och dessa klipp försvinner i rask takt.

  Det roliga är att det kommer nya i en högre takt. Tredje världskriget brinner för fullt, med osynliga motståndare och korkade slavar.

  Demokratin säger att 70% av svenskarna stöder sin regering. Vi är odemokratiska!

 57. 57
  Lars Henrik säger

  53 XMargareta:
  Har sparat ned den via TubeMate!

 58. 58
  Lars Henrik säger

  55 Georg:

  Nu är även den nedsparad. Tack!

 59. 59

  58 Lars Henrik

  Var finns nedladdaren?

  Jag vill gärna kommentera ett absolut faktum. Om det nu är så att coronaviruset är en konstruktion för att förtrycka folket på vår planet och reducera befolkningens yttrandefrihet och motståndet mot makten? Så kan vi konstatera att det misslyckats i Sverige. Eftersom svenskarna i stort har sin frihet kvar och ett grundmurat motstånd verkar finnas mot att kränka människors integritet. Om inte alla smittar alla och alla dör, så har Sverige gjort ett riktigt bra jobb i en värld full av totalitära regimer, som börjar med att inte respektera viruset, för att sedan införa militärlagar.

  Ja, Världen kanske står och väger. Spännande! Mindre spännande är att jag nu nästan sovit i fyra dygn och vaknar med en känsla av att jag vibrerar på insidan. Mår bra för övrigt men är fullständigt kraftlös. Ännu mer spännande! Ska gubben få fylla 65 till midsommar? Det är ju inte helt omöjligt att man inte dör av det utan får det, mer eller mindre lindrigt. Det kan också vara nocebo och inbillning? Placebo är människans starkaste läkande kraft, tror jag. Och här är det viktigt vad man i grunden tror på.

  Dom som tror på Gud, kommer till sitt himmelrike fortare än snabbt nu. Kyrkor, religiösa, sjukvården och skitåkare har spridit detta virus.

 60. 60
  Lars Henrik säger

  59 Georg

  Den finns här: http://tubemate.net/. Surfa dit via mobilen.

  Möjligen måste du tillåta installation av appar från “okända källor” innan installation. TubeMate finns nämligen inte i den vanliga Appstore eller Google Play.

  Det krävs även en annan app men om jag kommer ihåg rätt guidas du genom den installationen av TubeMate första gången den behövs om du inte redan har den installerad.

 61. 61
  Lars Henrik säger

  59 Georg
  OBS. Nedladdning av film från Youtube äter massor av surf. Kör på WiFi om möjligt.

 62. 62
  Eva Wahlbeck säger

  55 Georg W. Jag lyssnade genom intervjun med Dr. Rashid Butar, och ungefär halvvägs, så börjar det pipa här och där. Jag tror att det ev. är ordet 5G som raderas. Märkte du detsamma?

 63. 63

  Ja, 5G är förbjudet att prata om. Vi är inte vana vid censur och har väldigt svårt att förstå det.
  i USA följer covids dödsfall installationen av 5G. En karta visar var 5G finns och det är samma ställen som folk dör som flugor. 5G är en vetenskaplig omöjlighet som nu människor ska utsättas för. Det uppges skada oss i grunden. jag vill inte veta, bara aktar mig och ska aldrig ha 5G om jag kan slippa.

  Jag lever i radiofri zon. ingen signal på mobilen och skogstok som jag är, kopplar jag inte in Wifi.

 64. 64

  Usch det är skrämmande på alla möjliga sätt. Varför skulle de vilja minska befolkningsmängden? Hemskt om det skulle bli lag på att ta vaccin. Även om jag tror många kommer vilja av ren rädsla. Vad är det som händer i världen egentligen? Vad är agendan. Det finns många teorier. 5G är ju en av dem.

  Men USA tex använder ju intravenöst C-vitamin så de är inte helt onda ju.

  Försöker hitta några ljuspunkter och hopp. Doris film är ju en sådan. Det höjs många röster för intravenöst C-vitamin men det måste nå ut till befolkning, makthavare och ffa läkare.

 65. 65

  #63
  ”i USA följer covids dödsfall installationen av 5G. En karta visar var 5G finns och det är samma ställen som folk dör som flugor.”

  Det finns ingen direkt länk mellan 5G och covid. Eftersom de flesta länder inte har 5G!

  Dessutom är det inte godkänt för användande ännu. Därför är det ju konstigt att det finns en massa 5G i USA och Kina, för kommersiellt bruk.

  Det är ganska väl känt och dokumenterat om skadorna av 5G , hur det bryter sönder allmänhälsa och försvagar vårt immunsystem. Det vi glömmer är att vi fyller luftrummet med radiovågor som inte funnits där förut och de är alla skadliga för levande organismers celler.

  Stäng av Wifi och var glad om du har dålig täckning! Dagens smartfon-barn har förmodligen ingen chans i framtiden. Vi har offrat barnen på smartfonens altare! All känd vetenskap säger att massa barn kommer att få sina liv och hälsa förstörda av dessa telefoner. Vetenskapen är säker på det!!! Även om det är en sorglig profetia, så kommer det att bli så.

  I övrigt tror jag det är lämpligt att lämna 5G därhän just nu. Det blir för mycket att hantera.

 66. 66
  Piltson säger

  USAs regering sägs vara på väg att avsäga sig makten över hälsopolitiken til förmån för WHO. Det kan vara ett hot för oss alla, eftersom diverse länder tar sin ledning från WHO, som i sin tur är delvis styrd av läkemedelsindustrin:
  https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/04/stopthetreaty-comment-who-pandemic-treaty/66422/

 67. 67
  Piltson säger

  WHO vill ha global makt över Covid-frågorna, och länderna ges bara en vecka att reagera. Detta är oroande, eftersom WHO aldrig uppfattat eller erkänt ”vaccinernas” skadeverkningar.

  https://drtesslawrie.substack.com/p/urgent-my-video-call-with-the-who?s=r

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa