Det kan vara livsfarligt att blanda Klorokin med Metformin

Livsfarligt att blanda klorokin med metformin.

Jag skulle tro att det är mindre farligt med intravenöst C-vitamin.  Metformin ska i vilket fall sättas ut under svår sjukdom.

 

Comments

 1. 1

  Klorokin är redan borttaget från standardbehandling av Covid19 i Sverige, sedan drygt två veckor

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  1 A-Th
  Då finns det väl bara C-vitamin kvar?

 3. 3

  Nej, läkemedelsindustrin har gränslöst många alternativ. En del är bevisat ofarliga för människor. Alla dessa piller testas nu i hundratals försök, runt vår planet.

  Lösningen måste komma ifrån läkemedelsindustrin, eftersom allt som kallas medicin, utanför laboratoriet, är enligt de styrande humbug! Därför är det förbjudet att nämna alternativ, på svensk teve. Svensk åsiktskontroll och döljande av sanningar, som skadar läkemedelsindustrin. Som ju är svensk ryggrad!

 4. 4

  2 Annika Dahlqvist
  Tyvärr inte än. Däremot kollar vi D-vitaminnivåer och ger extra om låga nivåer. Nytt för denna vecka.

 5. 5

  A-T.h, supertack för info.

  Mystiskt, men oerhört glädjande! Det var hoppets röst! Världen är inte helt galen.

 6. 6
  Nisse Hult säger

  En sidokommentar mitt upp i allt men är det nån fler som liksom jag förundras över tystnaden
  från Folkhälsomyndigheten, regioner mfl ang ordet immunförsvar. Är inte det ett bevis på att nått
  mörkas i Sverige? Borde inte Tegnell mfl veta bättre än så? Eller finns de en dold agenda?

 7. 7

  Det mörkas i hela världen – eftersom det är kapitalisterna som äger läkemedelsindustrin så är det inget som det pratas om.

 8. 8
  Lars Henrik säger

  #6 Nisse Hult:

  Skolmedicinens förgrundsfigurer hävdar ju med emfas att man inte kan påverka sitt immunförsvar. Det är nog därför det är tyst om den saken. Inga andra lösningar på sjukdom än den som kommer från läkemedelsindustrin anses acceptabla!

  Immunförsvaret är tydligen helt oberoende av näringstillförsel såsom vitaminer och mineraler enligt dem. En helt omöjlig hållning enligt mig.

 9. 9

  Ja de vill inte att sanningen kommer fram dvs att man genom c-vitamin kan bota corona. Jag såg att det ligger inne flera barn på intensivvård för corona. Vet någon mer om det? Känns som vi alla är i riskzonen. Borde man ta hem barnen från förskola och isolera sig?

 10. 10
  Mormor säger

  Här nere i Lombardiet har vissa artiklar om corona börjat teorisera om att eparina (sv: Heparin) kunde vara till stort gagn i kampen mot covid…..under en konferens i Brasilien 2006 påvisade tydligen en amerikansk professor vid namn Michael Silabi att eparina kunde vara till nytta vid allvarliga brännskador, varvid detta förslag sedan återupptogs av en läkare vid ett sjukhus i Piacenza, som provade det vid svårare lunginflammationer och såg en viss förbättring av svårt sjuka patienter och nu senast använde det i den allvarligare fasen av lungbesvär i coronavirus och återigen såg en tydlig förbättring…
  Men i Sverige är detta antagligen redan allmänt känt, om det nu skulle råka vara så?
  Och om eparina, som tydligen även funkar som en anti-inflammatorio, nu verkligen kan hjälpa i kampen mot corona i slutskedet av sjukdomen, när lungorna börjar svikta, så vill vi förstås gärna veta det…

 11. 11
  Annika Dahlqvist säger

  10 Mormor
  I Sverige heter det Heparin. Nej, jag har aldrig hört att det skulle kunna vara ett medel mot covid19. Det är intressant.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa