Dödar respiratorer Covid-patienterna?

Helth Impact News .

Med respirator dör 40-50% av andra intensivvårdspatienter med svåra andningsbesvär – men av Covid19-patienterna dör cirka 80% med respirator.
Covid19-patienter behöver syre, de behöver inte högt tryck.

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  Den tanken fick jag också ett tag.. Det är ju svårigheten att andas, att få syre som patienterna kämpar med. . Kanske borde hellre sättas in Syrgastillförsel direkt i bronkerna. Vi sover på saken !

  Godnatt

 2. 2
  Kjell Holmsten säger

  Läkarna lyder bara order från Sjukvårdsmyndigheter och ingenting annat. Jag vet att detta inte är av ren ondska från läkarna och övrig sjukvårdspersonal, de är alla utbildade i den Svenska skolmedicinen. Men det är andra krafter som styr denna ”Pandemi” de vill se död och skräck för COVID-19 ett ”virus” som ingen kunnat separerat från en mänsklig cell och visat upp som ett vetenskapligt bevis.

  Det enda de har visat upp är svartvita mikroelektron bilder som endast visar Exosomer från Bakterier. Att behandla en svårt infekterad lunga med ett högt syrgastryck är mord.

  Se denna korta video så kommer ni förstå vad jag menar.

  https://www.youtube.com/watch?v=Xr8Dy5mnYx8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2xUSW5nV3zCeUEWUe_Vctx9-ipwjeopOnpu7iy84KXaUeUSNeK4REitQU

 3. 3

  Intressant polemik kring Covid19 patologi och virusets påverkan på blodcellernas förmåga att transportera o2.

  http://web.archive.org/web/20200405061401/https://medium.com/@agaiziunas/covid-19-had-us-all-fooled-but-now-we-might-have-finally-found-its-secret-91182386efcb

 4. 4
 5. 5
  Rolf Löfgren säger

  Massor av äldre personer i Sverige o väst-världen äter statiner, beordrat av läkare mot högt kolesterol.

  Forskning i Lund säger:
  ”Kolesterol har stor effekt på egenskaperna hos den tunna film som täcker insidan av våra lungor. Kolesterolet kan därmed även påverka lungans funktion. Det menar forskare vid Lunds universitet ”

  Jag misstänker att här finns sambandet mellan covid-19 och att äldre personer drabbas hårt av sjukdomen.

  https://www.vetenskaphalsa.se/kolesterol-spelar-nyckelroll-i-lungan/?fbclid=IwAR0nGzQpXC4rEv-jElbAa3_OLn98fhLobn3Vft8F_dzoqXvQAi02dwHjzRA

 6. 6
  Kristina säger

  Att ge syrgas tillförsel är verkligen INTE detsamma som respiratorbehandling !

  Ditt hemska uttalande om mord, det får Du själv svara för, Kjell. Holmsten !

 7. 7
  PO Jansson säger

  Inte så konstigt, det är de allra sjukaste patienterna som hamnar i respirator när alla andra terapier misslyckats. Självklart är mortaliteten hög i denna grupp.

 8. 8

  Är det inte så att lungproblematiken är grovt räknat, av två typer?
  En typ där man har låg syremättnad men mår hyfsat, som höjdsjuka, säger vissa läkare. De patienterna mår inte bra av respiratorbehandling. Bäst för dem är syrgas på grimma.
  Den andra typen liknar vanlig pneumoni och är mycket påverkade och kan behandlas i respirator.

  Vet någon något mer om detta? Har info att dela?

 9. 9

  Men gud så hemskt! När ska detta nå svenska sjukhus? Varför är vi så efter i all info? Folk dör i onödan! Sätt in intravenöst c-vitamin! Jag har mailat sjukhuschefen på vårt sjukhus, gör det ni med!

 10. 10

  Men, är det någon av er alla som någonsin arbetat med respiratorpatienter? Hur vet ni vilken kunskap som finns bland narkosläkare/intensivister? Vi vet redan att det finns två typer av lungpåverkan hos Covid19 och de behandlas redan på olika sätt. INGEN behandlas med respirator som inte har nytta av det! Sluta killgissa.

 11. 11

  #10 ATh

  Jag förstår inte killgissa och kan inte se någon som utger sig för att veta bättre. Men vi är oroliga att Ni inom intensivvården inte har läst den globala flod av rapporter och erfarenheter, om hur C-vitamin och D-vitamin påverkar sjukdomsförloppet.
  Vi förstår att det kräver en viss vidsynthet. Att tänka utanför boxen och vi inom den alternativa LCHF-rörelsen kräver av proffessionen på IV att de ser utanför boxen NU. Annars förlorar ni all kredibilitet som specialistproffession Ni VET vad hälsotillståndet betyder för överlevnaden. Vi vet hur man uppnår ett gott hälsotillstånd.

  Som vi ser det är det nödvändigt att nu se utanför den etablerade ”Big Pharmas” hårdcensurerade värld och tillgodogöra sig de erfarenheter, som faktiskt fungerar, även utanför experternas område. Vi kallar det biokemi och metabolism. Har ni koll på den biten, ATh? Vi skulle verkligen uppskatta dina erfarenheter och kunskap om du har något att dela med dig av i ämnet?

  Vi vill inte bidra till en sämre situation. Vår röst är tusenfaldig och vi undrar varför ni inte pratar om C-vitamin? Inte ett enda ord om det??? Då är det något mycket galet hos er och enormt olycksbådande, för oss om vi hamnar på intensiven?

 12. 12

  Ja precis. Läkare använder redan intravenöst C-vitamin vid sepsis men mot corona? Det görs i stora delar av världen med livräddande resultat men i Sverige är det knäpptyst om intravenöst C-vitamin. Varför? Klart man anar oråd då! Är våra läkare sämre pålästa?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa