Förtvivlad och uppgiven

Jag har suttit vid TV-n en stund och tittat på Corona-information. Jag känner mig uppgiven och förtvivlad. Inte ett ord sägs om att det finns möjligheter till botande behandling, utan bara palliativ (lindrande) vård inför döden.

Men det är kanske bara att ha tålamod, och invänta att de ger med sig och erbjuder försök med botande behandling.
Hur många patienter ska behöva dö utan att ha fått chansen till botande behandling?
.
.

Comments

 1. 1

  Jag förstår verkligen din förtvivlan. En av mina söner ligger sjuk i Corona och får hjälp av fru och sin son på 11 år. Jag sitter i karantän och kan inte åka dit. Min son har dåligt immunförsvar och får väldigt lätt förkylning och influensa. Annars är han vältränad, äter bra och håller vikten. Men jag gav honom en gång en burk askorbinsyra och sa att det hade hjälpt mig från att bli förkyld sen jag började ta det. Han ville inte ha det. Något motstånd som förmodligen har sin grund i att man inte ska göra som mamma säger antar jag. Fast han är vuxen.

  Men nu tvingades han av hjärtsmärta in till akuten på Karolinska och fick tala med en läkare som också undersökte hjärtat och sa att det fungerade bra. I övrigt var han jättedålig, men fick åka hem med tips om att ta värktabletter. Jag vågade inte nämna det där med C-vitaminet. För han anser att man måste lita på doktorns råd. Jag undrar om han någonsin kommer att upptäcka de lögner som skolmedicinen för det mesta vilar på.

  Men med den upplevelsen aktuell kan jag verkligen förstå din sorg över sakernas tillstånd. Men det finns inget att göra. Vi anser att jorden är rund medan de flesta anser att den är platt.

 2. 2
  Krister säger

  Hej Annika.
  Förstår din frustration. Att det finns behandlingar som fungerar emot corona-sjuka, verkar inte den svenska staten ta till sig. Det verkar som att regering och folkhälsomyndighetet vill ta livet av alla gamla och sjuka som är smittade. Du ska veta, Annika, att jag har ingen tilltro till dom svenska myndigheterna längre och framförallt inte socialdemokraterna, där Stefan Löfven är statsminister. Och han kan (om han vill) se till att alla behandlingsmetoder testas emot coronan, men detta gör han inte. Den sittande regeringen och folkhälsomyndigheten vill inte det svenska folket något gott. Jag anser också att Moderaterna med idioten Reinfeldt såg till att massor av skydds-utrustning skänktes bort, och läste till och med att regeringar har godkänt att skydds-masker eldats upp för länge sedan. Det är bara att erkänna, vi har en clown-regering, och en folkhälsomyndighet som inte värnar det svenska folket. Hoppas detta straffar sig i nästa val.

 3. 3
  Tjoffsan säger

  Annika, du är inte den enda som är förtvivlad och uppgiven. Jag har minimerat tittande och lyssnande på allt som har med corona att göra, jag mår bara dåligt av det.

  Gjorde ”misstaget” att titta på den lilla videosnutt svt hade om Ulrikas mamma som dog i corona https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hennes-mamma-dog-av-corona Jag finner inga ord, blir så ledsen :-(.

  Man kan ju fråga sej varför dom aldrig pratar om botande behandling, förebyggande behandling?? Men de har en annan plan, det är uppenbart. En, inte alltför vild gissning så handlar det om pengar, ”Follow the money”. Vi får svaret så småningom, tyvärr är det försent då.

  Så mycket lidande som kunde ha undvikits, hur kan dom sova gott om natten??????? Vidriga ”människor” !!!!!!!!!!!

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Ja, det känns svårt att titta på nyheterna – speciellt eftersom det praktiskt taget inte handlar om något annat än detta virus. Jag pendlar mellan känslor av uppgivenhet och ilska!
  Det är fruktansvärt att höra allt svammel (rent ut sagt!) och negativa uttalanden, av olika myndigheter, när det gäller enkla ofarliga naturliga metoder som ju fungerat i generationer.

  Samtidigt anser jag att vi alla har Personligt Ansvar både för vår hälsa och allt annat i livet! Vi vet ju också att ’man kan leda en häst till vattnet men dricka måste den göra själv.’

  Man måste helt enkelt läsa på och lära sej så mycket som möjligt själv – och inte förlita sej på obildbara (ofta obildade!) människor med utbildning som enbart tycks lyda sina överherrar. I deras värld har pengar större värde än människors hälsa.

 5. 5
  Kjell Holmsten säger

  Människor dör och andra plågas i svåra sjukdomar – varför är detta med Corona det värsta som kan hända mänskligheten? Jag vet fall där läkare vägrar använda C-vitamin vid dubbelsidig lunginflammation varför en 35 årig kvinna var nära att stryka med. Otrolig traumatisk upplevelse för mig som tjatade och tjatade på anhöriga och läkare. Varje år slår säsongsinfluensan till och ingenting om det på TV varför nu.

  Agendan är helt klar det ska skrämmas och jagas för Ekonomin ska krascha och nya lagar ska träda i kraft.

  Tittar aldrig på TV, varför titta på lögnmedia när det finns så många alternativ.

 6. 6

  Måste fråga? Den form av intravenöst C-vitamin som kan hjälpa? Är det svårt som privatperson att tillverka/skaffa? Har ju massor av engångs sprutor efter en katt som diagnostiserats med diabetes vi lämnade skräpfödan som säljs till katt och katten fick 100% animalisk kost och diabetesen var som bortblåst efter några veckor. Oviktig i sammanhanget. Sakfrågan är? Kan man framställa/skaffa C-vitamin som man kan ge sig själv eller en släkting som är allvarligt sjuka av Corona eller sepsis? Skulle inte tveka en sekund om det gällde min mamma eller annan i familjen. Eftersom skolmedicinen förespråkar folkmord istället för att få tummarna ur ändan öppna ögonen och visa kurage att göra något. Hörde att hundar nu ska avgöra om folk är smittade och då skulle coronatest göras efter att hund markerat på sjukdom. Om de nu förlitar sig på människans bästa vän? Då anser ju inte jag att testet behövs. Eller litar de inte på hundarnas förmåga? Vilket är rent patetiskt. Lägg pengar på att framställa testkit. Inte på hundar som uppenbarligen inte klarar det de påstås. Skolmedicinen är ett lika stort skämt som de inkompetenta läkare och forskare som inte har en aning om vad de gör uppenbart. Få ut till almenhet hur man framställer C-vitaminet som var och en får ta ansvaret att avgöra om de vill ge sig själva större changs genom att enkelt sticka en nål i sig och trycka in hjälp till självhjälp. Desperata tider kräver desperata handlingar. Det förstår vi, men inte folkhälsomyndigheten, läkemedelsindustrin eller någon i strypkoppel från socialstyrelsen. En patetisk handlingsförlamning och inkompetens som kostar liv varje dag utan minsta uppvisande av framsteg. Tamejfan uselt i allra högsta grad. Dessa sätter svenska folket sin tilltro till? Vore inte situationen katastrofal skulle jag gapskratta åt hur dåligt detta sköts. Tacksam för att du finns Annika och alla här med engagemang och kunskap. Så? Hur tillverkar/skaffar vi C-vitamin för att rädda de som räddas kan i sin familj och andra som värdesätter liv mer än krakarna som inte bryr sig uppenbart. Samt smutskastar och räds prova det. Av den enkla anledningen att då hade läkemedelsindustrin tappat förtroende och pengarna. Vad de totalt förbiser är alla döda som inte kan köpa skitet de lagligt säljer. Den intelligensen har de uppenbart inte.

 7. 7
  Kristina säger

  Sluta titta på skrämselTV ! Man blir bara deprimerad, inte bra, då kan man inte vara till hjälp.
  Tänk på allt positivt istället. Media vill bara skrämmas, låt dem aldrig få makt över oss !
  Dr.Annica ! Tänk på Din psykiska hälsa nu, frossa inte i negativa nyheter.
  Vi sjukvårdsmänniskor, vi vet hur vi ska sköta om vår hälsa.

 8. 8
  Lennart säger

  Till Annika
  Vad är ditt förslag till botande behandling?

 9. 9

  Kära åldrande medmänniskor. Vi befinner oss på väg till en helt ny verklighet och endast fantasin sätter gränser för vår gigantiska brist på kunskap, över skeendet.

  Vi litar på våra exceptionella chaufförer, men börjar ana att de är till och med blindare än oss. Vi befinner oss på resa till framtiden, med döden och våra livs samlade synder i bagaget och chauffören är mer eller mindre galen, vi har gott om monopolpengar, men i fantasin finns ingen bensin att köpa och vårt fordon har nått slutet på reservtanken. Soppatorsk är uppenbart!

  Vi är robotar som lever i en demoraliserad mat och livssituation. Så fort spermien funnit sitt ägg och från första celldelningen så utsätts livet för en cocktail av kemikalier. Som är bioackumulativa, resistenta och hormonförändrande. Människan är slav under sin kropp och den har vår civilisation förstört. Inom en vecka står Sveriges äldre inför ättestupan, eftersom 40- åringar uppehåller respiratorer veckovis.

  Kina som ligger två månader före oss, börjar nu inse att de saknar flockimmunitet och nu står inför utökade isolationer och karantäner, i en mardröm som antingen dödar alla snabbt eller låser in oss i 15 år.

  Inget av detta rör mig, jag är ensam innevånare i mitt kungarike och den exponentiella faktorn jag slåss emot är att min fårskock inte får bli för stor. Jag har 1 km till närmaste granne, som jag vinkar till när jag åker förbi. Dessutom är jag folkilsken eremit och trivs utmärkt under gudarnas beskydd. Min smärta är er smärta och den fångenskap i en social miljö, där döden cirkulerar och sprids.

  Varje ny smittad sätter en personlig signatur, när kroppen skickar ut viruset i världen. Därför kan de följa smittspridningen bakåt. Forskare studerar intensivt, virusets utveckling och censurerar resultaten!?! Bristen på den informationen, gör att vi alla kan vara överens med Tegnell. Vi vet ingenting!!!

 10. 10
  Eila Nirbrant säger

  Till Mats !
  Börja för Guds skull inte att experimentera med sprutor och C-vitamin ! !
  Köp C-vitamin i pulverform. Billigt !
  Själv tar jag Liposomal C vitamin från Alpha Plus där produkten är slutsåld.
  Har också C – vitamin i pulverform.

  Eila

 11. 11
  XMargareta säger

  Mats
  Att själv spruta in C-vitamin i en ven via spruta är livsfarligt.
  Är det tex inte exakt samma osmolaritet (osmotiskt tryck/sugkraft) som blodet, så kommer blodkropparna att antingen skrumpna ihop eller svälla upp som en ballong och spricka= dödsfara.
  Är det inte aseptiskt följer kanske infektion= dödsfara.
  Är det inte rätt pH,( vitamin C är för surt), följer annan livsfarlighet = dödsfara.
  Jag föreställer mig dessutom att dropp sker sakta av bra skäl= dödsfara vid för snabbt .
  Att sätta kanyl på rätt sätt är nog också en värdefull kunskap. Dödsfara?.
  Så förfarandet kan sluta med döden för den som blir misshandlad och fängelse för förövaren

 12. 12
  Birgitta säger

  Annika! Du är inte ensam, man pendlar mellan hopp och förtvivlan. Sverige använder ingenting, knappt skyddsutrustning. I övrigt är det mest halmgubbar. Det är så hjärtskärande att se ett helt folk förledas och en generation som offras. Finns det ingen medkänsla hos dem som har ansvaret.

 13. 13
  Lasse P säger

  Mats…Ta nu och sansa dig några hekto, covid-19 är inte den ”dödssmitta” som den uppmålas i massmedia.
  Räkna på de officiella siffror som finns och lägg på ett rimligt mörkertal på antalet smittade så hamnar du på en överlevnadsgrad på runt 98% och det är nog förmodligen lågt räknat.
  Problemet ligger snarare i att det smittar så lätt vilket ger en orimligt hög belastning på sjukvården under en begränsad period samt att en större mängd samtidigt insjuknade skulle kunna leda till att samhällsviktiga funktioner riskerar att haverera, vilket i sig är ytterst allvarligt och skulle förmodligen orsaka fler dödsfall än covid-19 i sig och där är det viktigt att iaktta de självskyddsåtgärder som påbjuds.
  Vad som oroar mig mera är att de med oinskränkt makt kommer att ta tillfället i akt och utnyttja situationen till egen fördel, hur kan jag bara spekulera i men vi kommer att bli varse, på ett eller annat sätt.
  Men mina absolut största farhågor är att den psykos som världen nu befinner sig i, kommer att skapa betydligt fler dödsfall då människor blir arbetslösa, kanske förlorar sina hem och/eller hamnar på ekonomiskt obestånd samt att den ångest allt detta sammantaget har skapat ökar den psykiska ohälsan.
  Har bekanta som stundtals faller i närmast apatiskt tillstånd i oro över covid-19 och på detta skyller jag den urskillningslösa sensationsjournalistik som media ägnar sig åt.

 14. 14
  XMargareta säger

  Annika måste naturligtvis känna efter och bestämma själv i frågan om eventuell stämning.
  Det bästa kanske vore om någon journalist kunde ta upp det sensationella att det kanske faktiskt finns ett botemedel, nämligen intravenöst C-vitamin.

  Men i varje fall tror jag det finns få journalister i Sverige, som har kompetens och tillräcklig nit, att fullfölja en djupgranskning av hela ämnet. Det är nog få, tror jag, som har den vetenskapliga kompetensen och samtidigt niten, att ta sig förbi vanesvar från oinformerad expert.

  För övrigt, så har vi att göra med ett lurigt virus.
  Inte bara har det visat sig att smittade har ovanligt stor mängd virus i övre luftvägarna och att smittade kan vara symptomfria.
  Patienter i Danmark, som testats negativt för coronaviruset, har sedan visat sig bära på smittan.

  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/coronavirus/coronasjuka-patienter-visade-negativt-vid-test/ar-BB126LVe?ocid=spartanntp

  .

 15. 15
  XMargareta säger
 16. 16
  Annika Dahlqvist säger

  8 Lennart
  Mitt förslag till botande behandling av Covid-19 i livsfarlig kris är intravenöst C-vitamin i vederbörlig dos. Detta ska ske inom intensivvårdens ram. Jag tycker inte att folk ska experimentera med intravenösa injektioner i hemmet. Det är stor risk för infektioner pga icke steril hantering, och felaktig beredning av injektionsvätskan.

 17. 17
  Annika Dahlqvist säger

  14 XMargareta
  Det bästa skulle kunna vara att en journalist intervjuade dr Sture Blomberg, som har arbetat med iv C-vitamin, och det publicerades i en större rikstidning. Då skullle sanningen komma fram, vilket är det viktigaste. Min upprättelse är inte viktig för min del, bara för sakfrågan.

 18. 18
  Ann-Margret säger

  Jag funderar på om regeringen tycker det är bra om många äldre dör, så slipper de betala ut pensioner…..

 19. 19
  Tord Jakobsson säger

  Publicera IV. C vitamin forskning i de vetenskapliga tidskrifterna Aftonbladet och Expressen… Tillåt mig skratta.. Visste du vem som styr media idag, så hade man inte velat få det publicerat där. Sluta o läs dagstidningar och nyheterna på tv. Sök de nyheter du behöver, på Youtube, det är nyheter som är ocensurerade. (beroende på vad du väljer o se på Youtube givetvis) ja visst låter detta konstigt men tro mig öppna dina ögon o du ska se, låt dina öron höra det de verkligen vill höra. Jag har slutat med dags o kvälls tidningar helt o hållet för de är manipulerade o det är bara propaganda. Tror pm du vill. Tack för ordet.

 20. 20

  Håller med om media men ge inte upp. De kan inte blunda när hela världen börjar med c-vitamin.

  Och flockimmunitet i Kina var väl ingen som trodde på iom att de fick så liten del ändå av befolkningen som blev smittad. Tror inte på det som strategi öht. För riskabelt. Vi måste döda viruset – med intravenöst c-vitamin. Och innan man blir sjuk eller om man känner sig dålig ta c-vitamin i pulverform eller flytande. Sedan så måste sanningen ut till folket! Alla måste ha en chans att klara sig. Det är djupt omänskligt att låta folk dö när det finns behandling som har funkat på många. Jag tror inte mänskligheten dör ut, 99% kommer väl överleva enligt beräkningar.
  Men vad är det för värld där vi inte ens försöker rädda döende?

 21. 21

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa