Begränsning av förskrivningen av Klorokin i Sverige.

Meddelande från Läkemedelsverket.

Klorokin har också visats ha positiv effekt mot Covid 19. Förskrivningen har ökat. Läkemedelsverket har därför temporärt begränsat förskrivningen, fram till oktober.

 

Comments

 1. 1

  Magnus Gisslén som ska vara hos Janne Josefsson imorgon har varit med om att stoppa det helt i Västra Götaland.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/malariamedicin-provas-pa-sjuka-infektionslakaren-dumt

 2. 2
  Rolf Löfgren säger

  Läkemedelsverket är Big-Pharmas förlängda arm i Sverige. Riksrevisionen påtalar detta i sin rapport 2016:9. Utan reaktion från regeringen.

  Se bara den totala tystnaden att använda iv-C vitamin.

 3. 3
  Elisabeth G säger

  Det här är inte klokt. Om en patient riskerar att dö så får man inte testa något icke ännu godkänt preparat för det skulle kunna skada patienten. De har hål i huvudet.

 4. 4
  Elisabet Wahlgren säger

  Lyssnade på programmet. Magnus Gisslén har uppenbarligen inte tagit till sig senaste publicerade forskningsrön (om att sars-cov-2 kan spridas luftburet, om att intravenöst c-vitamin kan bota, exvis). Apropå klorokin, så har FDA just snabbgodkänt preparat för covid-19-behandliing i nödläge (https://thehill.com/homenews/administration/490110-fda-issues-emergency-use-authorization-for-anti-malaria-drugs-amid)

 5. 5

  Framgångar med hydroxiklorokinbehandling – men den bör kombineras med zink.

  Vladimir Zelenko, den enkle landsortsläkaren som inspirerade presidenterna Trump och Bolsonaro, fortsätter rapportera om imponerande framgångar med kombinationen hydroxiklorokin, zinksulfat och azithromycin. En fem-dagars behandling med dessa kostar hela $12!

  Bolsonaro gjorde en video där han propagerade för hydroxiklorokin, men den har censurerats!
  Trumps propaganda vet jag inte, den kanske är kvar?

  Enligt Zelenko är det bäst att sätta in den här behandlingen tidigt, då kan patienten slippa läggas in på sjukhuset.

  Och hur bra fungerar det?
  Han har u behandlat över 1450 patienter, och endast två har avlidit.

  https://techstartups.com/2020/04/21/dr-vladimir-zelenko-now-treated-1450-coronavirus-patients-2-deaths-using-hydroxychloroquine-99-99-success-rate-latest-video-interview/

  Men gör inte det här hemma utan läkares inrådan. Man kan skada synen eller dö om dosen är för hög.

  Intressant är också den globala enkät som gjorts bland läkare om bl.a. vilka behandlingar som används i praktiken. Där anses just hydroxiklorokin vara det effektivaste medlet, trots etablissemangets motstånd.
  Citat:
  Hydroxychloroquine was overall chosen as the most effective therapy from a list of 15 options (37% of COVID-19 treaters).
  https://public-cdn.sermo.com/covid19/c8/be4e/4edbd4/dbd4ba4ac5a3b3d9a479f99cc5/wave-i-sermo-covid-19-global-analysis-final.pdf

  C-vitamin fanns inte med på den listan, det gjorde dock D-vitamin, men den hamnade långt ned.

 6. 6

  En annan undersökning, gjord bland amerikanska läkare, säger att 65% skulle använda klorokin åt en familjemedlem.
  https://techstartups.com/2020/04/11/65-percent-u-s-physicians-new-survey-give-hydroxychloroquine-family-treat-covid-19/

 7. 7

  Vi måste FÖRSTÅ att det vi ser och upplever är ett fruktansvärt tredje Världskrig!!!

  På ena sidan står Statsapparaten, politiker, myndigheter, näringslivet, ekonomisk tillväxt, censur, lagstiftning, intelligens, multinationella läkemedelsbolag, petroleumindustrin, supermiljardärer, etablisseanget, massmedia, reklam, oseriös inkompetent aningslös vetenskap och forskning, förmodligen med dolda ekonomiska motiv.

  På andra sidan slagfältet finner jag OSS här, MEDVETNA! Kinesisk 5000 år gammal naturmedicin, Kinesisk vetenskap och forskning, Kinesisk erfarenhet, de länder, stater, människor, sjukvårdspersonal, miljarder YouTube-användare, sanningssökare och vetgiriga. Som faktiskt tillgodogjort sig kinesisk kunskap. och blivit medvetna om vad detta coronavirus, faktiskt är och hur det ska hanteras. Igår var Youtube full av Indiska yogisar och religiösa ledare, veganer och hälsokostare med tusentals år av erfarenhet. Som skrek ut till sina följare och resten av världen att D-vitamin och C-vitamin och Zink, var avgörande faktorer för allmänhälsa och tillfrisknande från covid. Allt borta nu!

  Samtidigt ser och hör jag en skräckhistoria om hur läkare desperat slänger in Klorokin och Zink i människor som redan är förstörda och utan chans till överlevnad. Sedan samlar Big Pharma in dessa data och konstaterar att det är ökad dödlighet i sanningen om boten, som räddar oss! Omedelbart följer professorer och massmedia, myndigheter och resten av etablissemanget. Den givna amerikanska ”sanningen” från, lätt genomskådad falskt skidsnack. Men de läser bara conclusionen och struntar i att resultaten av denna forskning inte är relevant. Som tur är pågår det idag relevant forskning som vill rätta till galenskapen, som nu pågår. Det ska vara klart om en vecka, tio dagar.

  Då kan de tala om med vetenskaplig klinisk säkerhet att klorokin, Zink vid första sjukdagen, förmodligen räddar 99,5% av de sjuka. FÖRSTA SJUKDAGEN!!! INTE DEN SISTA!!!

  Vi kommer att vinna det här världskriget och den multinationella läkemedelsindustrin kommer att bli krossad. Världen går en ny tid till mötes ur medvetandesynpunkt! Costa Rica lyssnade på kineserna, de har inget större problem med covid.

  Vi ser hundratusentals människor dö för att sjukvårdens kapitalintresse, inte ska förlora makten och kontrollen över våra skattepengar, och vinstmaskinen sjukvård. Våra experter läser bara conclusion!

  https://www.youtube.com/watch?v=dLSYRqcg0wo

 8. 8

  Klorokin blev stoppad för att ledande sjukvårdsinstitut i Amerika fann att det förelåg en risk för hjärtstopp vid användandet. Omedelbart följer Amerikanska myndigheterna och WHO legitimerar borttagandet i sina bullentiner. Större delen av den globala läkarkåren utesluter därför behandling med klorokin.

  Vi vet alla att dödligheten sjunker radikalt vid tidig insättning av klorokin, det är bevisat av de länder vars sjukvård inte har några större problem med covid.

  Klorokin har funnits i 70 år och hundratals miljoner patienter har tidigare behandlats. Kunskapen om klorokin är massiv! INTE ETT ENDA HJÄRTSTOPP ÄR REGISTRERAT!!!

  Det finns historiskt inte med som biverkning, över huvud taget, före covid 19! Det är en total vetenskaplig lögn från WHO!!! Varför? JO, vilket läkemedelsbolag skulle forska och utveckla vacciner och mediciner om en pandemi kan stoppas med D3, C, Zink, Klorokin???

  Covidpatienter dör för att det inte finns behandling! Någon bär ett mycket stort och tungt ansvar här. Alla som talar mot oss och inte kan/vill utforska sanningen stödjer ett globalt massmord!!! Censur kan inte rädda dom. För människan på Jorden gäller nu Georgs lag: En människa utan näringsbrist står stark och frisk igenom livet och njuter av tillvaron. Alla pusselbitar ramlar på plats av sig själv. Människan har bara ett grundläggande problem, DÖDSMEDELSBUTIKEN!!! I vilken Apotek och sjukvård ingår.

 9. 9

  Jag gick in på krisinformationens blogg och sa vad jag tyckte om folkhälsomyndighetens och WHO,s censur och avsaknaden av bevis för vetenskapliga slutsatser. Gör det ni med? De har slutat att prata om veckans händelser av förklarliga orsaker, Det börjar bli svårt att upprätthålla lögnen.

  https://blogg.msb.se/krisinformation/2015/09/18/darfor-uteblir-hant-i-veckan/#comment-11296

  Det ska bli intressant att se om de publicerar min kommentar.

 10. 10

  #8,
  att klorokin är effektivt mot Covid-19 det håller jag med om. Och att Big Pharma-marionetten WHO vill stoppa användningen av klorokin och andra billiga medel.

  MEN – vi ska absolut inte blunda för riskerna. Klorokin är ett våra mest toxiska läkemedel, och det finns mängder med förgiftningsfall beskrivna historiskt, och även några nu på sistone. En hög dos kan man dö utav, även om man snabbt kommer under läkarvård.

  En review från 1979
  https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/65773/WHO_MAL_79.906.pdf?sequence=1&isAllowed=y
  (Ja, jag vet, den kommer från WHO – men även en blind höna kan ibland hitta ett korn av sanning…)

  Allvarliga skador vid överdos av klorokin, Läkartidningen 1999
  https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldPdfFiles/1999/20239.pdf

  En pinfärsk rapport i Läkartidningen
  https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/2020/04/F3UD.pdf

  TLDR
  Klorokin är supereffektivt mot Covid-19 om det ges tidigt – men överdosera INTE, det är livsfarligt.

 11. 11

  #10
  De säger att det behövs mer studier Det säger de om alla lösningar som nu konstateras runt vår jord. Jag tror att det är att dribbla bort korten.

  Det här är ju ett gyllene tillfälle att faktiskt vetenskapligt prova allt även det diskutabla. Kanske pågår det seriös målinrikad forskning, förmodligen. Men det borde vara en huvuduppgift när kunskapen är så liten som den är. vi borde kräva att det görs försök med alla de medel som används runt vår jord.

  Likaså nämns sällan zink i sammanhanget. Varför? Jag fick veta att zink lever i balans med koppar! Relationen i kroppen ska vara 15 delar zink mot en del koppar. Blir det fel och kopparnivån blir för liten så blir man historiskt mottaglig för dessa sjukdomar. På grund av kopparns bakteriedödande egenskaper, liksom kollodialt silver. Zink är en nödvändighet i dessa dagar, men tydligen behöver vi även komplettera med koppar, För att få ett bra skydd.

 12. 12
  Molle säger

  Har The Lancet publicerat Fake Science? Som WHO nappade direkt på.

  WHO avbröt nyligen hydroxiklorokin-armen i en stor studie, efter att Lancet publicerat en omtalad studie som menade att medlet var skadligt. Även andra studier har avbröts, och några regeringar stoppade användningen.

  Men många forskare och läkare har kritiserat studien, och nu har The Lancet publicerat ett ”expression of concern”. Och det har även NEJM:

  Artikel i The Guardian
  https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine

  Dagens Nyheter
  https://www.dn.se/nyheter/varlden/the-lancet-fragetecken-kring-studie-om-malarialakemedel/

  Och WHO har (rodnande av skam) återupptagit den avbrutna studien.

 13. 13
  Molle säger

  Haha, ser ut att bli en rejäl medicinsk skandal, hashtag: #LancetGate

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa