Ralf Sundberg om sambandet mellan statiner och Covid-19

Intervju på Swebb TV med Ralf Sundberg.

Kolesterol har en viktig funktion i immunförsvaret, inte minst det sk ’onda’ kolesterolet, LDL, vilket gör att ett lågt koletserol försämrar försvaret mot Covid-19.
Statiner minskar kolesterolet. Man har också sett i Kina att de covid-sjuka har ett lågt kolesterol. Statiner bör alltså vara kontraindicerade vid Covid-19.

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  Jättebra Info, Tack ! Jag skulle bli ordinerad medicin, men jag vägrade ! ”Fick” bli kostbehandlad ,som väl var..
  Nu måste vanlig Sjukvård ta reda på hur man blir av med spec. Diabetes 2, och hur kostbehandling också eventuellt kan förhindra denna Covid-19 !!
  Mycket viktigt.
  Tack Dr. Skicka ☺

 2. 2
  Martin säger

  Tycker definitivt folk bör ta sig en titt på detta också o börja fundera lite.. media vs verkligheten igen: https://youtu.be/5pIMD1enwd4?t=22

 3. 3
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Statiner borde vara kontraindicerade öht – för alla åldrar (utom i de minimala %en fall med felaktig gen).

 4. 4
  Göran Björnänge säger

  Jag har ätit statiner sedan 2012, då jag hade en kammar utvidgning med insättande av stent Det smakar väldigt illa. Pratade men en vän inom sjukvården om statiner och som berättade om att det fanns undersökning som visade att det var 4 % bättre med statiner.
  Jag blev väldigt hård i magen och jag kunde bara två timmar i sträck innan jag gick på toan och kissade och fick krysta hårt som kom det kanske lite bajs. Kändes jobbigt för hjärtat att krysta så hårt.Jag bestämde mig då för att sluta med statiner,
  Två dagar efter jag slutat var min avföring normal igen och magen fungerade utmärkt. Tror inte jag haft några problem alls efter jag slutat.
  Jag skulle vilja få bort den här helt i hållit från marknaden och tänkte därför stämma Medical Valley som är det bolag som säljer Rosuvastatin som mitt senaste länkemedel heter.
  Någon som vet någon advokat som är villig att tillsammans med mig stämma bolaget. Någon Henning Sjöström eller Erin Brochovitts??

 5. 5
  Göran Björnänge säger

  Nu sover jag på nätterna och behöver bara gå på toa en gång.
  I min stämningsansökan vill jag ha Lars Bern som mitt vittne.

 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  4 Göran Björnänge
  Jag har svårt att tro att trög mage som biverkan är tillräckligt för att döma ett läkemedelsbolag.

 7. 7

  Om en advokat ska hämta information, kunskaper och bevis för det största bedrägeriet på vår planet. Så måste man ha en regering plånbok. Tills vidare hämtar vi själva kunskaper och utvärderar dem med andra intresserade och berörda genom utbyte av erfarenheter. Vill man sen få till en ändring så måste man aktivera sin kunskapsinformation, till att nå så många som möjligt och därigenom försöka skapa ett kollektivt exponentiellt växande av medvetenhet och avslöjande av lögner. Till slut växer sanningen av sig själv och når till slut en tippingpoint, även kallat flockimmunitet. Då kan man gå och lägga sig och sova.

  Ditt ärliga språk verkar komma från hjärtat? Vänligen putsa det lite grand. Till och med jag blir lite illa berörd <3

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa