Upprepad influensavaccination kan försämra infektionsförsvaret

Upprepad influensavaccination kan försämra infektionsförsvaret.

 

Comments

 1. 1
  EvaLena SOeRMAN säger

  Tack Annika för alla råd! Det känns tryggt!

 2. 2
  Kristina säger

  Det har jag anat…. Därför har jag bara tagit en enda vacc. och en enda Pneum. vacc. Har jobbat på Infektion och Lungklin.

  Tack Dr. Annika för allt Du visar oss..☺.

 3. 3
  Anders Dohrman säger

  Känns bra. Jag brukar aldrig vaccinera mig, brukar aldrig få nån influensa heller.

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Har varit vaccinmotståndare sedan 70-talet – inget vaccin för min del. Känner många SLE-patienter som tar flunsavaccin varje år – och är sedan krassliga i månader efteråt! Ändå går de på samma ’nit’ nästa år ..lydiga sin doktor!! Tack men Nej Tack säjer jag – inte haft vare sej snuvor eller magsjukor sedan jag började hutta KS för minst 7 år sedan.

  Att min kost är ekologisk LCHF (plus kosttillägg som B12, Cvit, D3, K2, etc.) har förstås också betydelse. Man får vara om sej och kring sej om man vill må bra.

  HJÄRTLIGT TACK ska du ha Dr Annika för att du är en sådan stöttepelare för så många och fortsätt att stå rak (som en fura)! 🙂

 5. 5
  Lisbeth Nilsson säger

  Tack för alla länkar du lägger ut. Information som vi inte får från etablissemanget.
  Har en IBD och aldrig vaccinerat mig. Inte varit sjuk i virusar sedan 1957 i asiaten.
  Gick på medicinarnas rekommendationer om influensavaccin + lunginflammationsvaccin 2019 och blev mycket sjuk i IBD strax därpå. Kanske hade hänt ändå? men ?

 6. 6

  Och ändå vaccineras alla barn vilt! Fruktansvärt då man ifrågasätter på bvc och får höra att man i princip skadar barnen om man låter bli vaccination! Vår son fick feberkramp och svimmade efter 1.5 månaders vaccinationen men det var ingen fara sa de av Big Pharma köpta bvc-skötarna! Men om den vaccinationen nu funkade skulle barnen ha skydd mot lunginflammation nu.

 7. 7
  Georg W säger

  Ska man ta stelkrampssprutan, vart tionde år, undrar jag???

  Jag har inte fått någon spruta på 15 eller 25 år. Jag vet inte vilket.

 8. 8

  George W.
  Frågan är klart befogad. Dock här nedan om det är saklig evidens kan jag ej ta ”vaccin” på.
  Läkemedlet som nämns i slutet har vad jag förstått bytt namn eller ersatts. Hoppas du blir lite klokare av det.

  ” Djursaliv innehåller inte stelkrampsbakterier, såvida djuret inte har ätit jord precis innan bettet. Dessa bakterier finns djupt ner i jorden och är väldigt syrekänsliga, vilket innebär att de snabbt dör i kontakt med luft, saliv, blod, e t c.

  Det är en långlivad skröna att kattbett medför risk för stelkramp, med andra ord.

  Däremot kan kattbett medföra risk för andra typer av infektioner som orsakas av andra bakterier, som t ex Pasteurella Multocida. Dessa bakterier kan ge upphov till aggresiva infektioner som kräver antibiotikabehandling. Annars finns risk för att led påverkas så att handförmågan påverkas.

  Vaccin mot stelkramp hjälper INTE mot andra infektioner än just stelkramp, d v s om det nu hjälper alls. Det finns personer som har drabbats sv stelkramp trots flera doser av vaccin (dock ej av djurbett).

  Dessutom: När en skada redan har skett såg kan ej vaccin hjälpa, då det tar flera veckor innan vaccin eventuellt ger upphov till skyddande antikroppar. Man kan ge färdiga antikroppar som ger ett skydd i 3-4 veckor (Tetagam).”

 9. 9
  Georg W säger

  Tack Mats!
  Jag hoppar den sprutan och håller principen: endast sjukvård vid dödsfara!

  Jag verkar vara immun mot fästingar. Jag plockar hundratals varje år. Men får peppar peppar… inte sjukdom av det. Tror jag tackar LCHF och mjölken för det.

 10. 10

  När jag var gravid för 4 år sen skivade jag en morot med mandolin och fick ett ganska djupt skärsår i fingret. De är vassa de där mandolinerna. Sjuksköterskan på 1177 sa att det var synd jag inte hade stelkrampsvaccinerat mig på 20 år för det kunde gå illa nu. Inget hände och allt gick bra.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa