Anna Bäsén är hotfull

Jag mailade till Anna Bäsén på Expressen och påpekade att beskyllningen i deras artikel, om att jag tjänar pengar på Coronasjukan är felaktig.
Jag har nämligen inga inkomster från min bloggverksamhet. De kurser och föreläsningar jag medverkar i tar jag inget arvode för. Det var ett beslut jag tog för många år sen för att inte kunna bli beskylld för ekonomiska intressen i kostfrågan. Jag har ett företag som är vilande. Det är ingen omsättning i det.

Anna Svarade:
”Du är legitimerad läkare, välkänd bloggare, LCHF-profil som skriver och föreläser om LCHF samt driver bolaget Dr Dahlqvist AB.
Du använder din blogg och din status som legitimerad läkare som plattform för att ge råd och rekommendationer till oroliga människor om hur de ska förebygga och behandla det nya coronaviruset – bland annat med strikt LCHF, kolloidalt silver och intravenöst C-vitamin. Det är, som du vet, inte rekommenderade behandlingar.
Att LCHF, en kosthållning du ju själv har inkomster av att skriva och föreläsa om, skulle förebygga den nya smittan saknar som du också vet helt vetenskapligt stöd.
Så länge du använder din läkarlegitimation och din plattform till att sprida ogrundade rekommendationer om förebyggande och botande behandling av den nya anmälningspliktiga smittan kommer vi att fortsätta granska och rapportera.”

Det lät hotfullt. Hon kommer att fortsätta att trakassera mig och beskylla mig för oetiskt beteende om jag fortsätter att skriva om LCHF, KS och C-vitamin som behandling av Covid-19.

Etablissemanget själva har ju ingen behandling mot Covid-19, annat än allmän intensivvård. Jag har sldrig avrått från deras behandling, och jag kan inte se att det skulle kunna skada med tillägg av KS, LCHF och C-vitamin. En patient som är svårt sjuk skulle även kunna få tillägg av intravenöst natriumaskorbat (C-vitamin), som på många håll visats ge positiva effekter vid sepsis och andra svåra infektioner. KS och LCHF har visats ge förbättring av immunförsvaret, och det gäller säkerligen även vid Covid-19. Eftersom det finns beprövad erfarenhet på det så måste motsatsen bevisas i studier, och inte bara viftas bort, och skrämmas emot.

Lars Bern skriver här om sin resa från sjuk till frisk, och om Den metabola pandemin.

Sven Erik Nordin skriver på sin sida svaradoktorn.se   om Anna Bäsén och mig.

 

Comments

 1. 1
  Elisabeth G säger

  Vilken gräslig människa. Räcker det inte med att hon förtalat dig, ska hon nu vara hotfull också. Att ta heder och ära av en människa samtidigt som man försöker hindra människors egenvård är riktigt ruttet. Undrar hur hennes bias ser ut.

 2. 2
  Antti Heikkilä säger

  Jag tyckte att media i Sverige var lite bättre i Finland. Under Kekkonen-perioden i Finland sades att om manvill veta vad som händer i Finland bör man läsa svenska tidningar. Tyvärr har samma sjukdom spridit sig till Sverige. Bonnier äger stor del av media i båda länderna

 3. 3
  Margareta säger

  Annika!, du är bäst! Tyvärr ligger det mycket maktkamp bakom allt och du är fri och självtänkande. Kram Margareta

 4. 4
  Peter Angel säger

  Stå på dig Annika!

  Bra att vi får en debatt och att alternativa och förebyggande metoder lyfts fram. Det finns ju både forskare/läkare och mängder med användare som har mycket positiva erfarenheter. Anna Bäsén, Undersköterska och Expressens ”vetenskapsjournalist” får göra lite bättre research…

 5. 5
  Sonja Andersson säger

  Du är toppen! Läser allt du skriver. Så klokt! Dumma personer finns och kommer alltid att finnas, tyvärr. Människor tror på dig och inte på en elak journalist. Sonja Andersson

 6. 6
  Birgitta Widing säger

  Varför reagerar du så starkt på det här drevet? Du vet ju att du har räddat liv, räcker inte det? Det här drevet är bara uppiskat för att dölja FHM’s strategi, att man inte går ut med hur många svenskar som kommer att dö när man släppt viruset utan kontroll. Många länder har gett sina invånare siffror att begrunda vad som skall/kan komma. I Sverige döljer man fakta av någon anledning. Det kommer upphöra när dödstalen stiger, då kommer mobben att få annat att tänka på. Även om viruset blivit mildare så kommer många att insjukna. Det är som tiden före påsk, en Golgatavandring som snart kulminerar och dör ut.

 7. 7
  Robert säger

  Känns som att vi här i Sverige ligger så långt efter många andra länder i dessa frågor ex USA och England.
  Såg ex denna igår med Aseem Manholtra https://youtu.be/CHAnzhRZFZ0

  Skulle aldrig kunnat visas här i Sverige, vi är verkligen inte öppna i våra sinnen!

 8. 8
  Annika Dahlqvist säger

  1 Elisabeth G
  Såvitt jag vet är hon Voffare. Det är deras stil hon framför.

 9. 9
  Renée Manger säger

  Det finns alltid människor som njuter av att trampa på sina medmänniskor. De förväntar sig att vi ska försvara oss, fäör då känner de sig märkvärdiga. Bästa försvar är att tiga ihjäl dem. Annika, du är kanon! Du har hjälpt såååå många! Låt dig inte provoceras! De stackars journalisterna har idétorka….
  M v h Renée

 10. 10
  Catherine Andersson säger

  Blir både ledsen och upprörd over detta. Dumhet är det värsta som finns, för det råder du inte på. Hoppas du inte tar åt dig!

 11. 11
  Håkan säger

  Kämpa!

 12. 12
  Lars Henrik säger

  Även Anna Bäsén kommer att bli gammal och drabbas av vällevnadsåkommor. Kanske reagerar hon då själv på skolmedicinenens brist på förebyggande åtgärder och verklig bot. Kanske förstår hon då att bara symptomdämpning erbjuds. Möjligen uppstår då ett sunt tvivel på omfattningen av auktoriteternas sk evidens och kanske ser hon själv ett behov att söka råd utanför det godkända. Nöden är uppfinningarna moder även för en journalist.

 13. 13
  Elisabeth G säger

  # 8

  Jaha, Annika, det förklarar allt.

 14. 14
  Lasse P säger

  Annika.
  Eftersom du har direktkontakt med Bäääsen så skicka länken där Tegnell säger att KS har effekt på virus, ifrågasätt även varför han inte behöver förklara sig.

 15. 15
  Maj-Britt Bernhardsson säger

  Ge inte upp Annika – du har så många som står på din sida!

 16. 16
  Göran Hedlund säger

  Blandarens gyllene rekomendation gäller: ” Stå på dig – annars gör någon annan det…” Ge inte upp Annika – våga trotsa skolmedicinarna, så att det ännu mer åt skogen!!!

 17. 17
  Rolf Löfgren säger

  Anna Bäsén lyder bara order, hon är rädd om sitt jobb. Big Pharma, som äger media, är irriterad för Du visar på sätt att läka sig själv.
  Väl underbyggda dessutom.

  Tack Annika, Du är en sann pionjär.
  Det är ett tufft jobb, men ovärderligt för oss alla, som följer i dina spår.

 18. 18

  Annika, vi har stora (för oss, så är de positiva men smärtsamma ett tag framöver, men förhållandena kommer bli det omvända, så akta dig, Bäsen) förändringar på gång. Kan bara säga Annika håll ut o behåll lugnet, skämsel propaganda har vi nog av i tv o media i dessa tider. Till alla: behåll lugnet!!

 19. 19

  Hon är helt klart Big Pharmas förlängda arm!
  De borde stämmas när de ljuger och beskyller
  folk! Det är väl Expressen och deras gelikar
  som tjänar pengar på det de skriver, lurar/
  tvingar på dina läsare…

 20. 20
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Instämmer med Tord (18) och andra här. Låt oss behålla lugnet.

  Annika, du har verkligen ingen anledning att sluta vidarebefordra hälsosamma råd. Sk*t i hjärntvättade idioter! Låt andra kämpa för dej ..och fortsätt vara vår ledstjärna när det gäller god hälsa!

  ’Journalister’ som skriver osanningar i ett döende gammelmedia kommer att få lära sig att ”..what goes around comes around..”

  Du är en av få rakryggade läkare Dr Annika – fortsätt att stå rak (som en fura)! 🙂

 21. 21
  arne söderback säger

  Ja det är sorgligt som de bär sig åt.
  Vad händer när dom själva drabbas av sjukdom.

 22. 22
  Dick Broman säger

  Bra insikt av Lars Henrik! ovan.

  När jag ser hur Dr Annika bli behandlad av Expressen för att hon osjälviskt och med ett stort civilkurage försöker hjälpa andra människor, då blir jag heligt förbannad.

  Dr Annika har en privat blogg och använder sina livserfarenheter i från hela sitt yrkesverksamma liv som grund för sina råd.

  Dr Annika bedriver också sin blogg ideellt, vilket innebär att Expressen sprider fula lögner om henne, när de säger att hon tjänar pengar på att hon hjälper människor helt ideellt.

  Även en läkare har rätt till yttrande- och åsiktsfrihet.
  Annika har rätt till att få ha privata åsikter på en egen privat sida på nätet.

  Det skall respekteras!

  JESUS korsfästes för att han försökte hjälpa mänskligheten och för att han hade civilkurage att framföra sina privata åsikter.

  Har inte Expressen lärt sig någonting av den historien?
  Det verkar inte så, det är samma typ människor som höll i hammaren och spikade upp Jesus, som i dag arbetar på Expressen.

 23. 23
  Lars-Åke Frykholm säger

  Om man tänker ett varv till så är det Anna Bäsen vars medicinjournalistiska plattform som hotas av alla förståsigpåare som dykt upp och eroderar hennes nisch i journalistiken
  Hon är tvungen att synas och höras och då attackerar hon ämnen LCHF KS med merasom garanterat väcker ett stort ilsket gensvar och genast är hon på banan igen

 24. 24
  Ulrika säger

  Jag håller med, men om alla skulle anamma LCHF,

  OJ sjukvården skulle få färre patienter definitivt. ((??Då kanske sjukvården antingen få färre allvarliga Corona- fall??)) (eller stå än sämre rustade, det har jag inget svar på),

  men jag dricker gärna kolloidalt silver, (undviker både mjöl och mjölk, i alla fall homogeniserad) och glöm biff med potatisgratäng och liknande kolhydratrik mat.

  Mjölmat leder till läckande tarm, googla själv så får ni se vilket elände det ställer till med.

  Jag har läst både (drperlmutter.com) samt Michael Håkansson, som skrivit gluten och mjölk, (och två böcker till). och Eva Bulow Ät vad du är, driver clinic Bulow Har hjälpt patienter med bla.a fibromyalgi, samt en hel del annat.

  Vi skulle ha färre med allvarliga adhd, symptom, om alla bytte kost. Färre med allvarliga Autism-problem etc

  Men det är för dyrt, att erkänna detta på regeringsnivå. Det är lättare, att få Danmark att ändra sig, än att få Sverige och Finland, att göra det. Danmark har sagt max 5% transfetter i maten och deras hjärtinfarkter minskade drastiskt. Det var ett exempel på, hur de har ändrat på saker, vilket inte Sverige alls lyssnar på eller tar efter.

 25. 25
  ulrika säger

  Skickade länken till Anna bäsen, och bad henne ge sig på Kina, om hon törs.

 26. 26

  D vitamin nämns inte obs.
  Får Annika rekommendera d vitamin enligt Bäsen?

  Många har lite d vitamin så här års, hur kan det vara dåligt att rekommendera ett tillskott så eventuell brist försvinner?
  Jag och fler i min omgivning äter nu tillskott rekommenderade dagliga intaget för säker hets skull.

 27. 27

  Skäms Anna Bäsen! Det är ren ondska att undanhålla människor fakta så de har en chans att klara sig när sjukvården inte har vare sig lösningar eller kapacitet att hjälpa folket!!! Det är skrämmande att unga nu ligger i respirator. Vad beror det på? De skulle ju vara förskonade och inte i riskgrupp?! Önskar alla kunde veta om att c-vitamin och kolloidalt silver finns för dem. Det är hemskt att inte ens ha en chans att slåss mot corona-viruset!

 28. 28
  Sonja Sjöberg säger

  Såg att man i Kina tar hjälp av kolloidalt silver mot corona. Men så har vi ju förstås läkemedelsindustrin som inte vill missa eventuella enorma inkomster på ny medicin.

 29. 29

  Vilken omdömeslös och hemsk människa. Har själv varit utsatt för drev för många år sen. Lärde mig då av Seinfeld att det bästa bemötandet är att må bra och bara skaka av mig såna angrepp och jobba vidare med det man tror på.

  Du har hjälpt så många människor till bättre hälsa. För min del började det på 90-talet då jag av en händelse ramlade över dina metoder. Botade mig direkt från övervikt och dåliga blodvärden. Doktorn sa ”vad du än håller på med så fortsätt”. Och det har jag gjort. Är idag 80 år och vid ganska god hälsa. Har inte grått hår ännu?? Kan det hänga ihop? Men tack för det du driver som i farten har spruckit hål på förlegade och felaktiga metoder. Sånt väcker ont blod hos vissa svagbegåvade människor. Förhoppningsvis är detta de sista dödsryckningarna från de som inte förstår att paradigmet har ändrats.

  Så stå pall nu när det kanske blåser för sista gången.

 30. 30

  Polisanmäl Bäsen för förtal och eventuellt för att hon helt utan bevis påstår att intravenöst c vitamin inte fungerar, vetenskapen säger motsatsen läkare har använt c mot sepsis och sepsis får en del av viruset.

  Undvik LCHF, KS helt i diskussionen med Bäsen hon vill att du pratar om det för då kommer inget att hända.

  Det är intravenöst c som kan hjälpa oss när vi hamnar på intensiven.

  Jag vet inte om intravenöst c vitamin fungerar men det borde prövas det är vad jag vet inte farligt.

  Polisanmälan måste göras nu så frågan om intravenöst c kommer upp i media.

  Det är nu vi kan göra studierna det är nu vi har många på intensiven.

  Vetenskapliga studier om att förebygga influensa med c eller att behandla influensa med c är inte nu relevanta.
  Nu handlar det om att ge intravenöst c mot sepsis ARDS och häva en för kraftig inflammation.

 31. 31
  Martin säger

  Du borde dra den där idioten inför rätten. För förtal. Tveksam om det nånsin blir nåt slut på deras beteende annars..

 32. 32

  30 Martin du har rätt det är nu tillfället finns att få dom fällda för förtal.
  Arga svaret kan bero på att Bäsen nu inser att det var förtal och nu försöker skrämma Annika till tystnad.

  Skulle det visa sig att intravenöst c vitamin fungerar så får dom en enorm prestigeförlust.
  Bäsen häver ur sig att c inte fungerar och jag tror inte att det finns någon vetenskaplig studie som hon kan hänvisa till, flera studier säger att det skulle kunna fungera.

 33. 33
  Georg W säger

  Någon måste rädda Anna Bäsén föräldrar! För hon kommer inte att göra det. Om någon vet var de finns, så borde även hennes föräldrar få möjligheten att boosta sitt immunförsvar med C och D vitamin. Informera dem även om att man kan försöka minska skadorna på lungorna, genom att andas in kolloidalt silver.

  Vi behöver anekdoter nu på att det hjälper att andas KS.

  Vi behöver även mer information om den svenska forskningen att förhindra att viruset reproducerar sig i cellerna. Vi vet ju från in vitro försök, att zink mördar coronavirus och nu ska, så vitt jag förstår svenska forskare prova det på människor. Risken finns att man skadar vanliga celldelningar, med zink. Om jag har förstått det rätt. Jag är frivillig försökskanin om möjlighet ges.

  Du Annika, borde skriva med stora bokstäver att zink, förhindrar virusets förmåga att reproduceras, med länk. Då fick de lite att skämma ut sig för.

  Jag rekommenderar min själv-hjärntvätt. Upprepa 20ggr/3ggr/dag: Jag är hård som Sten och inga elakheter kommer in i min hjärna. Hjälper det inte så dubblar du dosen. Du kan också rabbla: Anna Bäsén, bli en god människa, sluta vara ond. Dock hjälper det inte att dubbla denna dos. Funkar det inte så funkar det inte. Men man kan ju alltid försöka. Jag hjälper till från mitt hörn av världen <3

  Jag vet inte om jag är seriös nu. Får fundera på det.

 34. 34
  I Like Neil Young säger

  Ingen fara Annika.Du är en sann hjälte!
  Man kan inte ta människor med inverterad verklighetsbild på allvar , det vet du väl!

  1 krm askorbinsyra . 1 krm bikarbonat i ett glas vatten , 5 ggr/dag. Om du vill spill i en skvätt med ekologisk citronjuice , supergott och nyttigt bubbel blir det.

  P. S Säg inget till VOF!

 35. 35
  Kristina säger

  Anna Bäsén har uppträtt mycket otrevligt ! Någon måste anmäla henne !
  Jag har sedan jag började med LCHF fått ett bättre immunförsvar, mina tyreoideavärden blev normala ,m.m.

  Du har bara skrivit det som är bra, Dr. Annika! Vi är många som tror på Dig!
  På sin egen Blogg är det tillåtet att skriva precis vad man själv vill, om det inte skadar förstås.

  Anna Bäsén verkar mycket okunnig, på sätt och vis inte att bry sig om. Men jag kan förstå Dina känslor.
  Jag sitter själv i en förtalssituation, en helt annan, där jag är lika oskyldig som Du.
  Vi hoppas på det bästa, d.v.s. sanningen !

 36. 36
  Frank Nilsson säger

  När figurer som Anna Bäsén angriper dig, Annika, då vet du att du gjort något riktigt bra!

  För övrigt använder nu Kina både intravenöst C-vitamin och kolloidalt silver i kampen mot coronaviruset…

 37. 37
  Göran Sjöberg säger

  När man insett att det medicinska etablissemanget idag är helt korrupt i händerna på läkemedelsindustrin inser man också att det är fullständigt bortkastad energi att försöka diskutera vetenskap med dem eller någon av deras envetna förespråkare. Allra minst att föröka övertyga en oförskämd journalist!

  När en tvåfaldig nobelpristagare som Linus Pauling misslyckades med att få några förändringar tillstånd av denna sjuka medicinska industri, bl. a. kring nyttan med intravenös C-vitamin vid allvarliga sjukdomstillstånd, så är det enda man kan göra är att stödja den organiserade alternativa medicinen som här hos Annika!

  Linus Pauling insåg också detta till slut och grundade därför ett eget institut för att just kunna organisera kampen för en god hälsa med hjälp av vitaminer och kosttillskott.

  http://orthomolecular.org/index.shtml

  Här tar man upp C-vitamin och Corona

  http://orthomolecular.activehosted.com/index.php?action=social&chash=a5e00132373a7031000fd987a3c9f87b.150&s=580f651cc113b86bf68fd9628bad097c

 38. 38
  I Like Neil Young säger

  #37 Göran Sjöberg

  Mycket bra inlägg!

  Annika – du är medskyldig till mycket! Bl.a min ändrade världsbild och min – som jag upplever det – allt bättre hälsa. Tack Annika!

 39. 39
  Lena Winther säger

  Hoppas du kan skaka av dig detta tråkiga och gå vidare viss om det stordåd för människors hälsa du bidragit till. Vi är många som har dig, dina råd och din frispråkighet att tacka för att vi fått bättre hälsa. Jag själv är dig evigt tacksam.

 40. 40
  Arne Fransson säger

  Ja, vem är det som tjänar pengar egentligen ….. på att vara överhetens lydiga knähund?

 41. 41
  Malin Hallgren säger

  Annika, gällande IVC mot Covid-19:

  Kort intervju med Devra Davis, en epidemiolog som är rådgivare till regeringar och policyskapare (WHO) vad gäller COVID-19 pandemin. Hon pekar på lovande behandlingsresultat med intravenöst C-vitamin en liten bit in i intervjun:

  https://newsus.cgtn.com/news/2020-03-22/Devra-Davis-discusses-COVID-19-pandemic-P3w19Ok0aQ/index.html

  I Kina pågår tre studier med c-vit.behandling och Covid-19:

  ”FÖR OMEDELBAR PUBLICERING
  Orthomolecular Medicine News Service, Mar 18, 2020

  Framgångsrik högdos C-vitaminbehandling av patienter med allvarlig och kritisk COVID-19 infektion

  av Richard Cheng, MD, PhD”

  http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n18.shtml

  Även från en läkare i New Jersey, USA, kommer rapport om användande av IV C- vitamin som del i behandling av Corona:

  https://youtu.be/z7oBkDPwPOI

 42. 42
  Ulrika säger

  Regeringen, har fingrarna i ”big farma”(dvs fel syltburk, som kostar oss lidande och för tidig död) Regeringen måste ha sina löpare, som gör att vi inte hjälper oss själva och andra, med ofarliga hälsobringande hjälpande råd.

  Skickade länken till Bäsén, hon tackade, (antagligen automatiskas svar, hon har bergis inte ens sett medelandet, det kan jag slå vad om. ändå var länken på inkommande i meddelandefältet. Jag har bett dem hålla sig till sakliga väl underbyggda reportage. Tänka sig för, när de anlitar professorer, kolla var de har sin inkomst ifrån.

  Jag håller mig ifrån främst gluten samt är väldigt restriktiv med mejeri.
  För tillfället är jag restriktiv med även ägg, (pga att jag troligtvis har läckande tarmar)

  Vårallergi var är du? allergi mot hasselnöt och mandel, var är du hallå? Visserligen är jag snuvig, men som om jag var förkyld,(men känner mig inte förkyld på något enda annat vis) och ingenting annat, jag nyser inte, det kliar vare sig i mun eller ögon. inga som helst reaktioner på vårallergi, inte ännu i alla fall, jag som brukar känna av även när ingen ser att det är pollen eller skott på träden. och snön ligger på marken. Men den jag ändrade kosten en aning.
  Socker är dessutom bra att avstå ifrån förstås, bara det minskar allergireaktionen. har ni allergiska vänner, som inte vill hålla på med LCHF, så ge följande råd, låt bli cigg, låt bli gluten och ersättningsmjöl, låt bli socker samt frukt under den värsta tiden, om de kan avstå mejeri är det även det en hjälp.

  Har ni här i fältet googlat mat som medicin? och kollat antal träffar, det har jag. och sjukvården vet ingenting??? Skrämmande! ni vet hur det gick på hälsokosten, när jag sa, jag har fasat ut gluten. Det vill jag säga, till en del kunder, men jag ska ju sälja det, som står på hyllorna här. sa hen.

 43. 43

  I går mailade jag Anna Bäsén och uppmanade henne att kontakta mig om det var så att hon ville ha information om vetenskapligt baserad behandling mot SARS och Covid-19. Jag påpekade att Uppsalaprofessorn i medicin ljög och att han med tanke på hur han har uttryckt sig inte kunde ha någon som helst kunskap om vare sig C-vitamininfusionsbehandling eller de buffertsystem som vi har i kroppen och i blodet.

  Anna Bäsén har inte hört av sig till mig.

 44. 44

  Annika du måste polisanmäla Bäsen, frågan om c vitamin måste upp i media.

  Jag tvivlar på att det finns D vitamin C vitamin KS så det räcker till hela folket och dom flesta kommer ändå inte att använda det.
  Du kan nog inte få fler att använda det än dom som redan har lyssnat på dig.

  Det enda vi nu kan göra som läkarna kan gå med på är att använda intravenöst c på dom som är inlagda på intensiven.

  Läkarna har redan använt c mot sepsis och därför kan det fungera.
  Skulle det funka så blir du en hjälte och voff som förening blir begravd.
  Du får bara ett tillfälle i ditt liv som är så bra som nu att får till en förändring.

  Ta 100 frivilliga på intensiven (anhöriga får ge tillstånd) lotta ut 50 som får c och kolla utfallet, svårare än så är det inte.
  Finns det en stor effekt av c då ser vi det direkt.

 45. 45
  Elisabeth G säger

  # 43

  ”Anna Bäsén har inte hört av sig till mig.”

  Det kommer hon antagligen inte att göra heller, eftersom hon tydligen är Vof:are. Villfarelser och fjanterier, står visst förkortningen för.

 46. 46
  Mängan säger

  Många människor står bakom dig Annika

 47. 47
  Lars Henrik säger

  🙂 Trots Anna är Ion Silvers 0,5 och 1 liters flaskor av kolloidalt silver slutsålda på Shopping4net. Enbart femlitersdunkar finns kvar (Holistic kanske fanns kvar också). Det ser dock ut att finnas kvar Ion Silver i mindre behållare på https://www.svenskhalsokost.se.

  Men men, det går ju alltid att göra eget också 🙂

 48. 48
  Piltson säger

  På Svenska Dagbladets morgonrapport denna morgon erbjöds en intervju med en professor Klintsman rörande ”kunskapsresistens” i kritiska samhällsfrågor, ett för oss nytt begrepp. Men intressant och värt att ta på allvar trots vår resistens mot ”professorer” i princip och framför allt svenska sådana.

  Så då undrade vi om denne Klintsman kanske uppfattat att det finns en hopplöst kunskapsresistent institution i Sverige, nämligen Livsmedelsverket. Initervjuaren borde ha bett om exempel. Och då borde denna ha släpats fram, men det hände inte.

  Intervjun är dock värd att betänka just i samband med tidningen Expressens okunniga härjande om kostfrågor denna vecka.

 49. 49
  Arvid säger

  Anna Bäsen bidrar inte till människors hälsa… Hon klagar mest…
  https://www.expressen.se/kronikorer/anna-basen/

  Hon skrev en bok 2004 Vem ska ta hand om mamma. (dagbok inifrån äldrevården).
  Hon hade wallraffat under falskt namn.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa