Jag känner mig trött

Nu är det drev på sociala medier mot mig igen. De som skäller och hatar tror att jag gör mig oskäliga inkomster på att rekommendera kolloidalt silver och högdos av C-vitamin mot Coronasjukdom. Jag känner inte att jag orkar gå till försvar. Det känns också meningslöst. Jag retar bara upp hatarna om jag försvarar mig. Idag känner jag för att gå i pension från blogg och hela internet.
Men det kanske känns bättre imorgon?
Jag minns att jag deklarerade i bloggen för ca 12 år sen att jag skulle ta Time out, efter att jag hade fått skäll av någon eller några.
Det höll bara några timmar, så det gör jag inte om. Vi får se hur det blir.

Några skriver att jag har blivit mera hårdhudad efter alla drev. Det är inte sant. Jag har blivit mera skörhudad. Natten till idag sov jag inte många timmar, och sånt tär, inte minst när man blir äldre.

 

Comments

 1. 101
  Lilian säger

  hej Annika, stå på dig, du har rätt, vi är många som är beroende av dig.

  Ett företag Bactiguard med rötter i MARKARYD och säte i Stockholm arbetar med sjukvårdsmateriel baserat på silver som aktivt ämne. Företaget har skänkt materiel till Kina för att bekämpa coronan. det är dels kateter med silver inuti dels en vätska baserad på vatten och med silver. Gissar att det är en variant av kollodialt silver. Hur har det gjort för att komma igenom myndigheternas nät av maskor som bara släpper igenom läkemedelsföretagens produkter?
  Läste i tidningen att 5 personer dör OM DAGEN i diabetes. Annons från Diabetesfonden. Känner dom inte till LCHF? Vari består deras ansvar?
  Lycka till
  Lilian i Markaryd

 2. 102
  Rolf Dahlberg säger

  Håll ut och strunta i energitjuvarna. Du är uppskattad av betydligt fler och har gjort en fantastisk insats för många. Jag är en av dem. Du höll ett föredrag i Växjö och jag köpte din bok. Sedan dess har jag ätit efter LCHF, mer eller mindre noga. Nu kan jag reglera min vikt exakt som jag vill och jag mår fantastiskt bra. under minst 10 år. Tack vare dig!

  Jag håller med dig om kolloidalt silver också och tycker att det är skandal att de ska leta efter avancerade lösningar i framtiden istället för att testa det som finns och bevisligen är ofarligt.

 3. 103

  Den som lever i sanningen ska bli hatad. Titta bara på Jesus.

 4. 104
  Patrik säger

  Annika,

  All publicitet är god och du har betytt så mycket för mig och så många andra. Håll ditt huvud högt Annika och strunta i smutskastningen. Gör det du tycker om och var stolt över allt bra du har åstadkommit.

  Jag vill också vädja till alla medvetna i dessa frågor att inte ”stanna”. Det flesta av oss vet idag att medicinen kring hjärtkärlsjukdom och cancer inte vilar på en vetenskaplig grund. Men precis som det är otänkbart för det stora flertalet att det skulle vara något fel på Livsmedelsverkets kostråd, så finns det fortfarande saker som är otänkbara även för oss medvetna. Jag hittade exempelvis nyligen Stefan Lanka. Han är en tysk doktor i virologi och biologi och har sedan 80-talet hävdat att virus inte kan skapa sjukdom på det sätt som idag hävdas inom medicinen. https://youtu.be/m8ZJcnXCjgM

  Någon tog upp Jesus förut och det är ingen underdrift att ge Bibliska proportioner åt det som pågår nu. Låt mig därför avsluta med ett citat från Bibeln: ”Det finns inget dolt som inte ska uppenbaras, och inget gömt som inte ska bli känt. Därför ska allt som ni sagt i mörkret höras i ljuset, och det som ni viskat i örat i enrum ska ropas ut på taken.” – Luk 12:2-3

  Allt gott vänner. Sanningen segrar alltid till slut om vi hjälper den. /Patrik

 5. 105

  Congratulation for Brasil

 6. 106

  Hej Annika, jag fann dig nu, i natt. Och jag är glad att du kom upp på min telefons nyhetssida som tillhandahålls av Google.
  Har tidigare i år läst artiklar på engelska om att C-vitamin i mängder ska vara bra mot Covid-19 och att kinesisk sjukvård behandlar med det. Delade informationen till en (vad jag trodde var en) tillförlitlig och likatänkande bekant, men fick direkt informationen bortslagen som just en myt. Och att inget hjälper mot Corona.

  Som privatperson och som sökare av ”alternativ” förebyggande medicin redan i barndomen, och som beskådare av vården i Göteborgs förfall från sent 80-tal fram tills nu, så känns det väldigt tryggt att se en svensk läkare, som dig Annika, skriva om precis det jag tror på. Och jättebra att du ger information om sådant som man kanske inte har koll på. Själv hade jag i alla fall ingen vetskap om sambandet mellan kolesterol och Corona.

  Jag tror att du har mycket att tillföra, och om du fokuserar på de yngre generationerna som är mer öppna och sökare, t.ex: 80- 90- talister och de födda på 2000-talet så tror jag att du kan möta mer nyfikenhet och medhåll. Vi lyssnar ju på hela världens informationsflöde – Vi inte bara läser det, så som äldre generationer gör, vi förlitar oss mer på olika världskunskaper och information.

  Att då först läsa en text från en annan del av världen, med annat tankesätt kring vård och sedan få informationen bekräftad av en svenskutbildad läkare känns betryggande och som att man kan lita på sina egna instinkter och på världens kunskaper – istället för läkemedelsindustrins och svenska vårdens.

  Så stort tack för den här sidan, Annika! Och stort tack för infon om kolesterol i förhållande till corona, samt C-vitaminets inverkan på corona! Och riktigt tacksam är jag för att du verkar spridit din kunskap till många människor sedan länge! Kanske fler svenskar, kanske yngre generationer får upp ögonen för sanningen om läkemedelsbolagen? Kanske mänskligheten i framtiden kan samla och sammanställa världens kunskaper om verklig medicin? Den förebyggande och hälsosamma livsstilen?

  Låt oss leva i optimism – Därför att i pessimism kan inget åstadkommas. <3 <3 <3

 7. 107
  Hans Nilsson säger

  En osjälvständig och lat ledarskribent i Bohusläningen läser en dåligt underbyggd artikel i Expressen. Hon vet uppenbarligen inte vad hon pratar om. Inte ett spår av kritisk granskning eller vilja att ta reda på, än mindre informera om, fakta. Uselt!

  https://www.bohuslaningen.se/åsikt/ledare/stoppa-kvacksalvarna-som-påstår-att-de-kan-stoppa-coronasmittan-1.25871771

 8. 108
  Monica Wahlström säger

  Håll ut Herren är med dig. Han har inte övergivit dig eller lämnar dig.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa