Idag är det drevartikel i Expressen

I Expressen.

Idag är  det artikel i Expresssen. Där påstås att det är oetiskt att föreslå immunstärkande alternativ behandling förebyggande mot corona sjukdom – men vad har skolmedicinarna för bättre metoder? De väntar desperat  på att det ska komma farmaka från Big Farma.

Jag står även refererad, men det handlar mest om intravenöst C-vitamin. Professor Björn Olsen tror att jag ska döda folk med denna syra. Men det är  ju en behandling som ges på sjukhus vid svår infektionssjukdom, ordinerat av sjukhusläkare. Enligt uppgift så ska askorbinsyran då neutraliseras med natriumbikarbonat – det blir då natriumaskorbat.

I artikeln påstås det att vi vill tjäna pengar på våra produkter, men jag tjänar inga pengar på min information.
Det var tydligen reportern Cecilia Anderberg som ringde upp mig, och professorn är Björn Olsen.
Det påstås att kolloidalt silver är farligt, för att man kan bli blå. Men det finns ingen i modern tid som har blivit blå av KS. (Det var tydligen en man för ca 50 år sen som hade druckit silvernitrat (lapis) och blev blå av det. Han var dock helt frisk och levde en normal livslängd).
Det påstås att det finns studier som visat att man kan få antibiotikaresistens av kolloidalt silver. Jag har inte hört eller läst det, jag har i stället läst att antibiotika och KS tvärtom kan hjälpas åt vid bakteriella sjukdomar. Vid virussjukdom hjälper inte antibiotika, men KS kan hjälpa. Det är ofarligt och värt att prova.

Jag fick nu ett mail om att en försäljare av kolloidalt silver i USA nu hade fått ett mail från en myndighet som hotade honom med åtal om han publicerade något om KS mot Covid-19!

Artikel i Nya Dagbladet idag om Kolloidalt Silver.

 

Comments

 1. 1
  Hanveden säger

  Tur att det finns annat än MSM att läsa…

  Här Sven-Erik Nordins blogg

  http://www.svaradoktorn.se/427029039

  Här Lars Berns blogg

  https://anthropocene.live/2020/03/20/finns-det-ett-samband-mellan-overmedicinering-och-coronadoden/

  mLCHeltyFat h B-) .

 2. 2
  Ulf Pohl säger

  Det blir allt tydligare att MSM spelar med falska kort. Ingen är intresserad av någon lösning. Västvärldens ekonomi SKALL slås sönder det har storebror bestämt. Lyckligtvis har vi lyckats att upplysa en stor del av befolkningen för nu hamstrar folk C-vitamin. Ärlig information hittar man numera bara på nätet som är svartmålat, jag ser det i min omgivning. ”Där finns det ju bara skit!”. Vi har mycket upplysningsarbete kvar att göra.

 3. 3
  Elisabeth G säger

  Att de bara orkar. Och hur kan de se sig själva i spegeln? En journalist ska ta reda på och förmedla fakta, inte sprida lögner.

 4. 4
  Mormor säger

  Personligen behöver jag bara läsa den två-faldigt belönade Nobel-pristagaren Linus Paulings olika böcker om askorbinsyra, för att förstå hur det hela hänger ihop….
  Och så länge den här kunniga professorn inte ens har blivit begåvad med ett enda Nobel-pris och den lätt ohederliga journalisten tydligen inte vet vad hon skriver om, alltså totalt utan grundkunskaper i temat, så är det bara att ignorera både den ene och den andra…tyvärr.
  Men visst kan vi beklaga att tidningarna hjälper till att försvåra detta moment av rädsla och osäkerhet i samhället.
  Tala om i stället att corona tillhör en familj av virus av en speciell grupp….från vad jag förstått av mina microbiologiska studier, så finns det två huvudfamiljer av virus, en med ett genom av DNA och en med ett genom av RNA. Corona tillhör den senare gruppen och lär därför vara extra farlig.
  Dessutom har den sin enda kedja av RNA, som kallas ”positiv”, eftersom den vid sitt inträde i cellen tydligen kan fungera på stubben som en RNA messenger och sätta i gång med produktion av dom proteiner viruset har i sitt genom…och värdcellen har få möjligheter till försvar…men någon microbiologist finns det väl som kanske kunde förklara saken lite bättre!? Tror, att förstår man vad som händer är det en fördel…??
  Också det att genomet bara består av en enkel helix och inte en dubbel, som i deossiriboviruset, gör att en mutation tydligen kan uppstå snabbare, än det i deossiriboviruset… Det borde behövas då färre ”errors” i
  tripletterna för biosyntesen av amminosyrorna, som ska sättas ihop till de för våra celler skadliga proteinerna…
  Vill gärna bli rättad, om någon anser att mitt resonemang är tokigt!?

 5. 5
  Ulf Pohl säger

  Fick just nyhetsbrevet ”Foodmed” (Marika Sboros) där hon refererar Malcolm Kendricks som förespråkar ffa. C-vitamin mot Coronavirus samt pekar ut D3-vitaminbrist som orsak till de årliga förkylnings- och influensautbrotten.
  Ett enkelt självtest betr. Coronaviruset nämndes också: Andas in djupt, håll andan i minst 10 sekunder och andas sedan lugnt ut. Klarar du detta utan att hosta eller liknande besvär-då har du inte Coronavirus.

 6. 6
  Rolf Löfgren säger

  Reportern Cecilia Anderberg beter sig synnerligen oetiskt.
  Professor Björn Olsen visar sin enorma okunskap.
  MSM är makt-elitens megafon, som skriker allt högre.

  Tack Annika, för Ditt enträgna arbete för att upplysa oss alla om Sanningen.

 7. 7
  Elisabeth G säger

  Det är för övrigt inte alls ansvarslöst att föreslå immunstärkande behandling. Vem har dött av t.ex. C-vitamin? Däremot är det verkligt ansvarslöst att skriva sådana artiklar som kanske får den som tar C-vitamin och annat liknande att avstå. Kanske är den alternativa behandlingen livräddande för just den människan. Sensationsjournalistiken tar på sig ett stort ansvar.

 8. 8
  Robert säger

  Hej
  Det var sista gången jag läste Expressen, kör hårt Annika. 🙂

 9. 9
 10. 10

  Expressen har inget problem med att ljuga och smutskasta människor. — Men de flesta ser igenom den här typen av FAKE-artiklar och Detta dumma ofog att se ner på andra människor som okunniga och lättlurade.— Man har inga problem på Expressen att idiotförklara allmänheten. — En osann och rutten artike, man säljer tidningar med lurendrejeri.l! — så lågt och oetiskt att kontakta Annika och inte berätta att man är journalist från Expressen innan man ställer frågor utan utger sig för att vara en vanlig bekymrad medborgare.

 11. 11
  Kristina säger

  Kom att tänka när ”gubben och gumman skulle göra arbetsbyte”…. .
  Nu vill ju okunnig allmänhet utan sjukvårdskunskap styra och ställa och kritisera..
  Hahaha..Förlåt !
  Häromdagen stod jag och skyddade en sjuk kvinna från andras nyfikna blickar. Då var det en upprörd man som skrek åt mig när han gick efter mig i Varuhuset : ” Du har ingen sjukvårdsutbildning ! ”
  Jag sa till honom att ringa till Sjukhusdirektören för att kolla upp mig… Nähä, det ville han inte…

  Jag har 25 års praktik på Sjukhus och Sjukhem, flera utbildningar..
  Så man undrar ju ibland över somligas mentala ….

 12. 12

  Big Pharma förbereder sig på att tjäna pengar på corona-utbrottet. Man kanske understödjer denna typ av smutskastningsartiklar i många länders media – händelser som ser ut som sammanträffanden.

  https://theintercept.com/2020/03/13/big-pharma-drug-pricing-coronavirus-profits/

 13. 13

  Citat från artikeln jag länkar till ovan.
  ” ”Läkemedelsföretag ser Covid-19 som en affärsmöjlighet en gång i livet”, säger Gerald Posner, författare till ” Pharma: Greed, Lies, and the Poisoning of America .” Världen behöver naturligtvis farmaceutiska produkter. Speciellt för det nya koronavirusutbrottet behöver vi behandlingar och vacciner och i USA tester. Dussintals företag kämpar nu för att göra dem.

  ”De är alla i det loppet,” sade Posner, som beskrev de potentiella vinsten för att vinna loppet som enormt. Den globala krisen ”kommer potentiellt att vara en blockbuster för branschen när det gäller försäljning och vinst”, sade han och tilllade att ”ju värre pandemin blir, desto högre blir deras eventuella vinst.”

 14. 14
  Karin Östergren säger

  Det är så märkligt denna förföljelse av Naturläkare och naturmedel. Läkare i Tyskland och Schweiz har både ”skolmedicinsk utbildning OCH naturläkarkomplement . Det innebär att svenska läkare har samma utbildning,skolmedicinen som de tyska men inte den komplementära som kollegorna i Tyskland. Hur tänker de svenska läkarna när de fördömer sina kollegor på kontinenten, År de kvacksalvare allihop OCH sk vanliga läkare samtidigt? Var tredje dödsfall lär vara av biverkningar av skolmedicin..! Hur många avlider av naturläkemedel?
  Askorbinsyra lär ingen bli miljonär på, och säkert finns det mindre seriösa jeppar som utnyttjar människors rädsla för sjukdom och död, men gissar jag, en minoritet om man jämför med Big Pharma. Märkligt hysteriskt klimat i Sverige i just dessa frågor.

 15. 15
  Maj-Britt Bernhardsson säger

  Jag struntar fullständigt i vad MSM skriver! Vill jag inmundiga vitamin C så gör jag det i stora doser + silvervatten liksom andra vitaminer som jag tycker är relevanta med tanke på att jordarna är utarmade på viktiga mineraler! I ren desperation av professorer o andra s k experter som säkert tycker att ”äter vi bara enl kostcirkeln så får vi i oss allt vi behöver” till råga på allt föredrar jag kött framför konstgjorda vego produkter och det ska vara från gräsbetande djur från svenska gårdar!!!

 16. 16
  Elisabeth G säger

  # 9

  Haha, Kikki, där sänkte han verkligen sig själv.

 17. 17
  Elisabeth G säger

  11 #

  Nähä, så om du inte haft någon sjukvårdsutbildning skulle du bara ha gått förbi och tänkt ”hon får väl ligga där tills det kommer någon sjukvårdsutbildad förbi”? Folk är inte kloka längre. Det är väl klart att man gör vad man kan i en sådan situation. Även den som inte är sjukvårdsutbildad kan alltid hjälpa på något sätt, inte minst genom att slå larm. Så gräsligt Sverige har blivit.

 18. 18

  Jag hittade dig för över tio år sedan och dina kostråd har positivt förändrat mitt liv på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

  Tack, du kommer alltid vara min stora hjälte 🙂

 19. 19

  Fruktansvärt av Expressen och liksom big pharna oetiskt för att tjäna pengar. Men c-vitamin säljer slut överallt så folk hittar rätt info. Ska man ta bikarbonaf med nu? Hur mycket per dag? 1 msk skriver Sanna Ehdin för syra basbalans men jag trodde det räckte med c-vitaminet? Kan nån klok förklara hur man ska göra?

 20. 20
  Georg W säger

  Detta är ett gyllene tillfälle att SVARA!!! Samla ihop de skarpaste hjärnorna du har och skriv ett svar! Det är oerhört kränkande för dig att bli sammanblandad med människor som vill tjäna pengar! Du borde nu en gång för alla redovisa dina inkomster från böckerna. Tala om att du föreläser i princip gratis! Att du utan ekonomisk vinning redovisar alternativ och pågående forskningsresultat och att allt du säger kan stödjas av både forskningsresultat och framför allt de hundratusentals anekdoter som samlats här på din blogg. Du ska också i sammanhanget NOGA påpeka att du stod utan inkomster en period av ditt arbetsliv och därmed även reducerad pension!!! Du är den ende i Sverige som betalat exceptionellt mycket pengar för att du ger gratisråd till människor som alla vettiga människor stöder!!! Tidningen torde ha en skyldighet att undersöka vem som har mest och förnuftigaste vetenskap bakom sig. En professor som upprätthåller big pharma eller Annikas rekommendation att äta C-vitamin och D-vitamin och att KS faktiskt i verkligheten är bakteriedödande. Mycket lätt att bevisa och kolla upp!!! En idiot kollar aldrig upp något, den tror det den tror och skiter i den vetenskapliga förklaringen.

  Annika, låt dem inte blanda ihop dig med pengasamlare. Det är en gigantisk lögn!!!

 21. 21
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Instämmer helhjärtat med alla ovanstående kommentarer. Vi som hyllar Dr Annika som en hälso-hjälte ”sitter lugnt i båten”.

 22. 22
  Annika Dahlqvist säger

  19 Anna
  Jag fyller nu en dricksflaska vatten med en tsk askorbinsyra och en halv tsk bikarbonat, som jag sedan dricker ur några gånger per dag. Det bör vara neutralt i syra-bas och skona tänderna från frätskador.

 23. 23
  Konsument i Sverige säger

  #22
  Precis så gör jag också… Askorbinsyra och bikarbonat…

 24. 24

  Annika
  Polisanmäl expressen omedelbart du vinner.
  jag förutsätter att du sa att intravenöst c vitamin ska användas av sjukvården.
  Sjukvården buffrar till neutralt pH

  Har några av dom som blivit svårt sjuka fått sepsis så har du stöd i forskningen med intravenöst c.
  Kolla jag tror att intravenöst c är godkänd behandling vid sepsis.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6685189
  Det har varit känt ett tag nu.

  Det är lagbrott att undanhålla ofarlig vård.
  Att intravenöst c försurar blodet är faktafel (ska buffras först) dom ljuger medvetet, så inkompetenta kan dom inte vara.

  Frågan om intravenöst c måste upp nu därför måste du polisanmäla så frågan kan tas upp av seriösa läkare och sen får vi prova på några som frivilligt vill testa.
  Hälften får c hälften får placebo eller inget als, blindstudier behövs inte.

  10 frivilliga vi slumpar ut 5 och sen ser vi utfallet.
  Snart har vi 100 på iva och kan slumpa ut 50 vi kommer fort att se om det har effekt.

  Gamla studier om c är inte relevanta, det handlar om intravenöst c kan användas mot sepsis och ARDS.

 25. 25
  Boel Engborg säger

  Jag kollade expressen, och fann många som blivit mer eller mindre utpekade, och tillintetgjorda av den där Björn Olsen. Är han riktigt klok eller? Rent oförskämd vill jag påstå. Ja Kära Annika och ni andra, stå på er för ni har rätt! Det sorgliga är alla människor som går på¨hans dravel.

  Boel Engborg

 26. 26
  Jimme.E säger

  Lite sarkastiskt men jag ville bara ”skriva av mig”.
  Vi som kommit till åldern och följt Dr Annika genom åren och fått glädjen att ta del av alla kloka råd häpnar över både det ena och det andra idag. De råd jag fått har fått mig till en frisk 70 plussare från att för 12 år sedan mer eller mindre varit ett vrak. Jag passar in i den där, ”sjuttio är det nya femtio”. Men nu gäller inte det längre. Nu är det andra bullar som gäller. Nu skall 70 plussarna ta sitt ansvar och inte visa sitt skrynkliga tryne utanför dörren. Vilka åldersgrupper njöt livet på skidorter i norra Italien, Österrike och Schweiz? Vilka satt på pizzerior och caféer i Milano? Vilka var det som drog hem skiten till Sverige och fördelade det till barn och gamla föräldrar? De visste inte så klart vad det var de drog hem men de facto var det så det var. Samma grupp anser nu att gamlingar skall ta sitt ansvar och hålla sig inne så att inte sjukvården belastas. Man kan även läsa att det i Åre skall hållas ”After Ski” party med 499 gäster. Där föreslår jag att det tas en rejäl entréavgift för pensionärer med eller utan rullatorer eller att krokben tillåts så att de håller sig borta från festen och därmed minimerar spridningen av viruset och minskar belastningen på sjukvården. Här bör tilläggas att pepparspray är ganska effektivt också. Såg ett inslag idag i SVT där en journalist konfronterade gamlingar på gatorna i Stockholm och frågan som ställdes var: ”vad gör du ute”? I bild kunde man se namnet på offret samt dennes ålder. Bör här förklara (onödigt kanske) att en journalist är en person utan vare sig skam eller respekt i kroppen.

 27. 27

  Tycker också detta tillfället är bra att lyfta dessa frågor. Alla lyssnar just nu och framförallt har de bara ett råd tvätta händerna. Så orkar ni gör det nu.

 28. 28
  Anders Jensen säger

  Har mailat följande till de tre journalisterna som står bakom artikeln. anna.basen@expressen.se cecilia.anderberg@expressen.se michael.syren@expressen.se

  Hej, hej, hej,

  Det är bra att ni gör granskning av Alternativmedicinen. Ännu bättre hade det varit om ni också kollat vetenskapliga källfakta tex om C-vitamin och fått med det så Björn Olsen kunde få kommentera detta – se

  https://www.tv-helse.se/framgangsrik-c-vitaminbehandling-covid-19/

  Förresten, när gjorde ni senast en granskning av läkemedelsbolagens kriminella verksamhet? (världens mest bötfällda bransch) Har ni läst Peter C Gøtzsche bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet : hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården” ???????????

 29. 29
  Eila Nirbrant säger

  Strunta i Expressen och fortsätt ta kosttillskott, vitaminer och mineraler ❣️
  Och kolloidalt Silver för den som vill.
  Jag har hittat ett flytande C-vitaminpreparat som jag trivs med. Det kommer från Alpha Plus och heter Liposomal C-vitamin. Tyvärr är det slut hos leverantören. Har C-vitamin i pulverform att ta då flaskan är slut.
  Jag tar också Magnesium, Omega 3, D-vitamin och dr Tolonens Berberin.
  Äter LCHF-kost.
  Jag MÅR BRA. Jättebra.

  Må-bra-hälsningar till Annika D och alla som läser Annikas blogg. Tack för att Du finns !
  Eila Nirbrant

 30. 30
  Kenneth Thorberg säger

  Skrev ett mail till Expressens hyenor som klottrat ihop artikeln:

  Hej , mitt namn är Kenneth Thorberg och jag noterar att ni slår på stora trumman för att bevara etablerade lögner om naturliga preparats fördelar för att stärka immunförsvaret. Alla med lite insyn i mainstreammedier vet att ni inte har några som helst ärliga avsikter att förutsättningslöst återge en balanserad syn , grundat på egna efterforskningar. Hade så varit fallet hade ni med enkelhet kunnat hitta nedanstående artikel t.ex. Där hade ni kunnat ta del av en intervju där Anders Tegnell medger att Kolloidalt Silver ( eller silvervatten som ni föredrar att kalla det av någon anledning ) fungerar mot virus. Svart på vitt , om man så vill. Enkel journalistik , men det kanske inte ingick i er utbildning

  https://newsvoice.se/2014/10/folkhalsomyndigheten-erkanner-att-kolloidalt-silver-fungerar-mot-virus/

  Kan väl också inflika att jag använder Kolloidalt Silver själv och ger det även till mina barn , fem o sju år , och hör o häpna ; ingen av oss har blivit varken sjuka eller blåa trots fem års användning. Jag tror faktiskt att risken är större att ni råkar ut för det om ni fortsätter att blåljuga.

  Att Katerina Zytomierska (stavningen ?) har en rejäl inkomst trots massmedial motvind kanske kan hinta om att det hon säljer faktiskt fungerar. Har ni gjort en likaledes grundlig undersökning om vad ex. Astras VD tjänar och vilka olika typer av lyxiga attribut han omger sig med ? Om inte annat kan ni väl bara ta hissen upp några våningar och be er egen ledning redogöra för deras privata samlingar i ämnet…och publicera svaren. De har väl också tjänat en hacka på folks oro kring Corona , kan tänka , . De har ju visat sig ha en fallenhet för att profitera på rädsla och hysteri historiskt sett.

  Det är inte märkligt att Gammelmedia förlorar i förtroende hos människor till förmån för Alternativmedierna. Trots att fler och fler genomskådar er för de lögner ni sprider så kör ni bara vidare som om inget hänt , därför passar också detta epitet så utmärkt. Det går helt enkelt inte att lära gamla hundar att sitta.

  Det finns mycket mer att invända mot i er artikel än vad jag tänker göra. Jag har nämligen inga som helst förhoppningar , tillika intentioner , att få er att ta reson. Jag skriver egentligen bara för att påminna er om hur hopplöst out-of-date ni är , och det blir förstås bara värre för varje dag som går eftersom allt som inte rör sig framåt , rör sig bakåt.

  Med vanliga hälsningar

 31. 31

  Hoppas att du orkar när såna här stormar drar in. Vi är många som står vid din sida. Hoppas du får tillfälle till genmäle. Det borde du automatiskt få enligt pressetiska regler.

  Expressen är en tidning på glid. De tar hela tiden mer och mer ståndpunkter som ska sälja lösnummer. och vinklar saker på ett försåtligt sätt. Har noterat det vid många tillfällen.

  Du är ledaren i den här kampen mot fördumning och galen auktoritetstro. Folk måste vakna upp och ju dummare Expressen skriver desto fler läsare börjar genomskåda skitsnacket.

  Så stå på dig. Du är inte ensam utan har många människor bakom dig som av egna erfarenheter vet att du har rätt.

 32. 32
  Maud Johansson säger

  Tänk om det hjälper? Har de forskat så att de kan motargumentera? Jag förvånas alltid över människor som känns maktlösa! (Drevet)
  De vet ju inte heller vad som hjälper?
  Kram till alla ni som orkar.
  Kalle och Maud

 33. 33

  Tack för att du fortfarande orkar. Fortsätt bara, du har hjälpt så många redan hittills. Det är ju helt tydligt att alla dessa metoder fungerar då de motarbetas så mycket. Otroligt hur lite kunskap en professor kan ha.

 34. 34

  Annika måste polisanmäla Bäsen.
  Det är enda chansen att få till en förändring.
  Intravenöst c vitamin har använts mot sepsis och sepsis får några av viruset.

  Jag tor inte att c vitamin kan förhindra en infektion möjligen minska risken.
  Jag tror inte att silver kan förhindra en infektion möjligen minska risken och göra infektionen lindrigare.

  Ska vi överleva så måste vi få vård som fungerar i intensivvården.
  Kolla Italien många döda per dag, många yngre personer är på intensiven i Sverige nu.

  Silver lär dom inte använda troligen lönlöst att försöka få dom att använda.
  Intravenöst c borde gå att få dom att använda.

  En polisanmälan mot Bäsen borde kunna skapa en debatt och ett tryck på sjukvården att testa c.

  Bäsen måste bevisa att ingen får sepsis av viruset och att intravenöst c inte fungerar mot sepsis.
  Några läkare sjukhus har använt c mot sepsis Bäsen kommer att förlora.

 35. 35
  HelgeK säger

  Expresens artikelns Rubrik är:”Bluffläkare tjänar pengar på Corona”. Det är bild på Dr Annika Dahlqvist bl. a.

  Frågan är om det inte är förtal. Expressens artikel ger sken av att Dr Anika Dahlqist är en bluffläkare. Kanske en jurist borde titta på artikeln om det är förtal, som Expressen ägnar sig åt?

  PS. Nya Dagbladet är något jag skulle undvika att länka till: http://polimasaren.se/nya-dagbladet/

 36. 36
  Lars-Ivar Pettersson säger

  Skickade detta mail till Expressen.

  ”Ni kanske skulle fråga Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell varför han för drygt 5 år sedan erkände att kolloidalt silver är verksamt mot virus.

  Bifogar en länk till en inspelning (scrolla) där han i klartext säger detta.

  https://newsvoice.se/2014/10/folkhalsomyndigheten-erkanner-att-kolloidalt-silver-fungerar-mot-virus/comment-page-1/#comment-353414

  Detta borde ju vara nyhetsstoff för er.

  Ser fram mot en artikel om detta.”

 37. 37

  Artikel om KS i Medicinsk Access. Sidan 66
  https://issuu.com/medicinskaccess/docs/_ma119

 38. 38
  olle holmqvist säger

  Annika . u q

  ”Men varför hatar du gamla och sjuka och vill att de skall dö? Det förstår jag inte.”
  Det var till mig om mig häromdan på annan asida. Om man ser dylika synpunkter som
  resultat av kommentatorns personlighet blir det ofta löjligt enkelt. En stackats vilsegångare
  skaffar sig upprättelse genom att nedvärdera någon annan. Det är bara psykopatologi. har inget med fakta och logik att göra- ”Sanning är det som stämmer med fakta.” Aristoteles. Jag har liknat dig vid en snöplog och återupprepar:
  Först kom Annika som en snöplog. sen kom alla andra efter på sparkstötting.

  Annika
  du vet att vi är många som tycker att livet vore fattigare utan din insaats.
  hälsar
  Olle H

 39. 39

  Ja anmäl expressen!

 40. 40
  Stig Larsson säger

  Enligt en lag 2010 får du inte använda Kolloidalt silver som kosttillskott, men det får säljas och marknadsföras som en vattenreningsprodukt och betraktas då som desinfektionsmedel. Med andra ord: Du får bara rena ditt dricksvatten så du inte blir sjuk , men inte dricka Kolloidalt silver för att inte bli sjuk…är inte det princip samma sak??

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa