Framgångsrik C-vitaminbehandling i högdos intravenöst mot Covid-19,

Artikel i TV-helse.se.

Spara länken och ge till ansvarig läkare om din anhörige blir svårt sjuk i Covid-19 (Corona).

Jag fick ett meddelande att man blandar askorbinsyran med natriumbikarbonat = natriumaskorbat, så blir det mormalt Ph innan man infunderar det.

 

Comments

 1. 1
  Ulrika säger

  Det var det jag antog Annika hade rätt. Hoppas drevet uteblev. Annars stäm reportern och professorn för något osant intygande vårdslöshet. Jag förstår att Annika inte kommer att göra det, men jag uttrycker känslan, att jag önskar att ge professorn och journalisten på nöten tillbaka.

 2. 2
  Mikael Schröder säger

  Det är ju strålande nyheter och inte oväntat att c-vitamin fungerar!
  Men hur kommer det här tas emot? Publiceras resultatet bara på http://orthomolecular.org? Har svårt att se att det får genomslag då eftersom den sidan är rätt så partisk. Eller vet du Annika om studien blir publicerad någon annanstans? Kan man i Sverige kräva att en anhörig får intravenös c-vitamin?

 3. 3
  XMargareta säger

  Är detta samma artikel?
  Den har samma rubrik men verkar vara annorlunda. Eller har jag snurrat til det?
  http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v16n18.shtml

 4. 4
  Professor Lars säger

  Low Serum Cholesterol Level Among Patients with COVID-19 Infection in Wenzhou, China, Preprints with the Lancet. Available at SSRN: https://ssrn.com/abstract=3544826

  Nu vet man i och för sig inte vad som är kycklingen vad som är ägget. Men med tanke på att folk med högt kolesterol verkar klara av infektioner bättre så drar jag mina egna slutsatser.

  Vad gäller drev mot Annika: Nu är Annika så vitt jag vet pensionär + hon har klarat av drev förut. Så sk*t samma, typ. Dreva på, kära journalister. Inte mycket finns att hämta.

 5. 5
  Lars-Ivar Pettersson säger

  Har skickat nedanstående till Anna Bäsen på Expressen.
  Skall bli intressant om det blir någon reaktion.

  Ni kanske skulle fråga Folkhälsoinstitutets Anders Tegnell varför han för drygt 5 år sedan erkände att kolloidalt silver är verksamt mot virus.

  Bifogar en länk till en inspelning (scrolla)där han i klartext säger detta.

  https://newsvoice.se/2014/10/folkhalsomyndigheten-erkanner-att-kolloidalt-silver-fungerar-mot-virus/comment-page-1/#comment-353414

  Detta borde ju vara nyhetsstoff för er.

  Ser fram mot en artikel om detta.

 6. 6
  Gerd Elisabeth Grini säger

  I Norge er det ett sykehus (Volda sykehus) som bruker C-vitaminer og kortison intravenøst mot sepsis med oppsiktsvekkende resultat. Det har ført til heftig debatt i sykehusmiljøet. Overlegen sier at kritisk syke pasienter, og sepsispasienter spesielt, har lave verdier av C-vitaminer. Overlege Eivind Vinjevoll kommer til å fortsette denne behandlingen pga de gode resultatene har hatt fått mad behandlingen.

 7. 7
  XMargareta säger

  För referenser angående C-vitamin.
  En artikel och ett antal referenser, som handlar om C-vitaminets effekt.

  http://orthomolecular.activehosted.com/index.php?action=social&chash=a5e00132373a7031000fd987a3c9f87b.150&s=c35471dd8cef064d120004a8b7654051

 8. 8

  Nu har de börjat använda intravenöst C-vitamin i New York med bra resultat. Men med en situation där antalet döda fördubblas varje dag så kan man vara lite frikostig och strunta i Big Pharma. Annat är det i våra breddgrader.
  https://nypost.com/2020/03/24/new-york-hospitals-treating-coronavirus-patients-with-vitamin-c/

 9. 9

  Men folk måste få veta så de kan förebygga med höga doser c-vitamin och slippa bli sjuka! Hur många behöver sjukhusvård av corona? Läste 20% men det låter högt?! Farligt är det iaf detta virus!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa