Drev på gång?

Igår ringde en kvinna till mig och undrade hur hon skulle kunna förebygga Coronainfektion. Jag räknade upp LCHF, kokosfett, C-vitamin, D-vitamin, kolloidalt silver.
Hon ringde nu igen och berättade att hon är reporter på Expressen. Hon hade pratat med en professor som påstod att mina råd kunde vara skadliga för hälsan.
Bl a sade hon att jag hade skrivit i bloggen att man kunde behandla Corona-infektion med intravenöst C-vitamin, och det hade professorn sagt var livsfarligt, eftersom det är så surt. Jag svarade att jag bara har refererat i bloggen att behandlingar har provats med intravenöst C-vitamin mot Corona med god effekt, tex i Kina.
Ja vi får se hur stort drev det kan tänkas bli.

200321 Idag är  det artikel i Expressen . Där påstås att det är oetiskt att föreslå immunstärkande alternativ behandling förebyggande mot corona sjukdom – men vad har skolmedicinarna för bättre metoder? De väntar desperat  på att det ska komma farmaka.

Jag står även refererad, men det handlar mest om intravenöst C-vitamin. Professor tror att jag ska döda folk med denna syra. Men det är  ju en behandling som ges på sjukhus vid svår infektionssjukdom, ordinerat av sjukhusläkare. Enligt uppgift så ska askorbinsyran då neutraliseras med natriumbikarbonat – det blir då natriumaskorbat.

I artikeln påstås det att vi vill tjäna pengar på våra produkter, men jag tjänar inga pengar på min information.
Det var tydligen Cecilia Anderberg som ringde upp mig, och professorn är Björn Olsen.
Det påstås att kolloidalt silver är farligt, för att man kan bli blå. Men det finns ingen i modern tid som har blivit blå. Det påstås att det finns studier som visat att man kan få antibiotikaresistens av kolloidalt silver. Jag har inte hört eller läst det, jag har i stället läst att antibiotika och KS kan hjälpas åt vid bakteriella sjukdomar. Vid virussjukdom hjälper inte antibiotika, men KS kan hjälpa. Det är ofarligt och värt att prova.

 

Comments

 1. 1
  Babsen säger

  Så oförskämt att inte tala om i vilket syfte man ringer!

 2. 2
  Göran Löwenberg säger

  Varför ringde då inte reportern direkt till ”Professorn” istället om hon nu ville ha ”rätt” svar. Vilken idiot!!

 3. 3
  Nisse Hult säger

  Men vart är det vi bor?
  Jo i landet som vill föra folket bakom ljuset samtidigt som man vill ge sken av nått helt annat.
  Har inte hör nån från nått håll som överhuvudtaget pratat en stavelse om att stärka immunförsvar alls,
  Eller vad man skall undvika för att inte försämra sitt immunförsvar.
  I andra delar av Världen skrivs de tonvis runt detta men inte i lilla duktiga Sverige.
  Hoppas att inte nått drev är på G mot LCHF etc. för media skyr inga medel om att skriva ner oss för att sälja lösnummer som du vet.

 4. 4
  Krister Jakobsson säger

  Hej Annika.
  Du ska inte lyssna på gammelmedia, och en del professorer står väl på läkemedel-företagens och skolmedicinens sida och läkemedelsbolagen är väl rädda för att folk ska få upp ögonen på detta kolloidalt silver. Jag har haft en övre luftvägs-infektion/ögoninflammation nu i dagarna, vet ju naturligtvis inte om detta är en vanlig sådan eller corona. Men jag har behandlat mig med kolloidalt silver, dels intagit det oralt i små doser och även droppat i ögonen, och droppen i vardera ögat gjorde verkan så gott som med en gång, det suddiga, smolkiga och även det lite onda försvann på nån timme. Jag tar även C och D vitamin dagligen, C-vitamin tar jag en tablett morgon och kväll, samt ett glas brus C-vitamin mitt på dan. Jag hostar inte och har ingen feber, så jag misstänker att detta är den vanliga /årliga övre luftvägs-infektion som jag brukar få varje år vid denna tiden, men man vet ju som sagt inte, jag är sjukpensionär, så jag har satt mig i egen karantän, och går inte ut mer än nödvändigt för att ev inhandla mat, jag har även bunkrat upp lite mat mm så jag klarar mig ett tag. Jag känner mig bättre i luftvägs/ögoninfektionen efter denna egna behandling med kollodialt silver och vitamin-intag, men det är ju som sagt mina egna erfarenheter. Ha en fin dag.
  M.v.h. Krister i Skåne.

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  1 Babsen
  Fast jag tror inte att jag skulle ha svarat annorlunda om hon hade sagt vad hon var. Men det är klart att det är ojust att inte tala om att man är journalist när man ringer.
  2 Göran, hon hade ju ringt till professorn som sade att jag hade farliga råd.

 6. 6

  Att inte professorn i fråga skäms när hen ljuger så. Det finns ju bevis. Haha farligt för det är surt? Det var det konstigaste argument jag hört! Heja c-vitamin och kolloidalt silver! Det tycks funka!

 7. 7
  Nisse Hult säger

  Och effektiva kokosoljan, bunkra upp är ett tips

  Och läs på angående Autophagy & fasting

  Mitt 23:1 OMAD fortsätter som vanligt

 8. 8
  Kenneth Thorberg säger

  Återkom gärna om de publicerar nåt om det , jag har nämligen satt mig själv i Trashmedia-karantän.

 9. 9
  Elisabeth G säger

  Så dålig stil! En människa som gör så är bara ute i ett enda syfte: att sätta dit. Hon kunde istället ha varit ärlig och hållit en normal intervju om Annikas syn på saken. Ännu ett skäl att inte läsa Expressen.

 10. 10
  Kristina säger

  Ack ja ……
  Mycket ska man läsa, innan munskyddet trillat bort.. Fast jag har inget munskydd. Jag ”konsumerade” massor när jag arbetade i Sjukvård….

 11. 11
  Ulrika säger

  Vad trött jag blir av all okunnighet och okunskap. Heja Annika! Men ni skulle veta vilka krafter som styr att erkänna att t ex gluten och homogeniserad mjölk är inte bra, skulle kosta hundratusentals miljarder samtidigt som vårdköerna skulle bli hälften så många.vi skulle få friställa vårdpersonal, polisens jobb skulle på sikt minska. Jag blir inte arg på samma sätt utan gluten. T ex

 12. 12
  PO Jansson säger

  Berätta gärna vilka evidens du har på att LCHF, kokosfett, C-vitamin, D-vitamin, kolloidalt silver har effekt mot Coronaviruset. Sjukvården skulle bli överlycklig om du har den revolutionerande lösningen. Fram med studierna och artiklarna!

  Allt gott!

 13. 13
  Annika Nilsson säger

  ”det finns folk till allt”
  Jag är så tacksam till dina reflektioner och texter med kunskap. I mitt liv har jag haft stor hjälp av din kunskap. så som jag ser det hade jag gått en tidigare död till mötes om inte den här kunskapen delades.

  Annika

 14. 14

  Lyssnade på denna kvinna på youtube, hon ref till olika forskningsstudier
  hon sa så här om vitamin C
  Dr Mindy Pelz

 15. 15
  Ulrika säger

  Finns några bovar i kosten gluten, komejeri innehåller 50 hormoner, som inte är lämpliga för oss människor(behåll grädde och smör ) samt i soja är det gott om hormoner hormonstinnt kött. Socker och sötningsmedel om jag har glömt något hjälp mig. Källor Michael Håkansson gluten och mjölk Davd Perlmutter samt Eva Bülow LCHF är inte fel tar 4 timmar genom kroppen veg tar tre men t ex kött o och potatisgratäng > 8 timmar skål och välkommen potatisen tillverkar alkohol åt dig nu vet du vad du ska säga till den som klagar på lite alkohol kolhydrater tillverkar alkohol åt dig. Haha

 16. 16

  Vilken falsk människa. Följer inte pressetiska principer. Det är så man blir illamående.

  Själv undrar jag över förtalandet av munskydd för att förhindra smitta. Läste en tillverkare som sa att viruset fastnar på ytan och risken är när man tar av det.. Man skyddar ju faktiskt mun och näsa där virusen kan ta sig in. Bättre än ingenting tycker lilla jag. Där jag bor går människor instinktivt med uppdragna sjalar över mun och näsa som skydd när de går och handlar. Tror faktiskt jag ska sy ett munskydd idag och trotsa rådet att gå med naket ansikte..Tror inte på ”auktoriteter” längre med tanke på deras stolliga bantningsråd för inte länge sedan. För att inte tala om dagens kostråd från outbildade läkare.

 17. 17

  Men jösses vad sanningen är obekväm för vissa.
  Bara sträck på dig Annika. De där professorerna vet vi ju inte eller behöver bry sig om sanningen. Eller ta reda på densamma.
  Sen journalister? Vore inte maskar så bra så är just ryggradslösheten gämnförbar..
  tur man har tillgång från allt från opastöriserad 100% gräsbetes mjölk och kött från samma källa att tillgå i dessa tider.

 18. 18
  bibi lidmalm säger

  De riktigt fula, oseriösa journalister vi har i landet borde anmälas. Att inte börja med att presentera sig är mycket fult och billigt trick. Ingen journalist med självaktning borde göra som Expressens (och flera andra) billiga typ.
  Stå på dig, Annika! Nu vädrar de morgonluft igen. Vågar journalisten namnge ”professorn” eller är det hon själv?

 19. 19
  Ann Jönsson säger

  Heja Annika! Tack för ditt engagemang! Använder nu C-vitamin mm för att hålla mig frisk. Helt otroligt att vi inte får vettig information om förebyggande åtgårder, saknar t ex klassiska råder frisk luft.

 20. 20
  Georg W säger

  12 PO Jansson

  Jag förstår att du vill ha svar från Annika. Men jag kan inte låta bli.

  Den gode Björn Hammarskjöld, tror jag det var som så att har man ett blodsocker över 8. Så tränger glukos in i lungorna och matar där inflammationer. Beviset för detta får man finna själv. Men många människor förstår att minskat kolhydrat-intag, minskar inflammationer och cancertillväxt.

  Cocosfett mot Corona är jag lite tveksam till. Fast hjärnan funkar bättre och man förstår att viruspanik är en hälsosam inställning!

  Om Kineserna säger att C-vitamin hjälper mot covid 19, så säger de det för att erfarenheten lärt dem det. Vad en kinesisk politiker säger och redovisar kan man strunta i. Men en kinesisk läkare eller kinesisk forskning, ska vi lyssna noga på. För de har erfarenheter vi saknar.

  Men det är klart. Det känns tryggare att säga att vi vet ingenting. Men konfererade med våra europeiska partners. Utom Italien som man inte heller kan tro på.

  PO, alla bevis du söker finns i rubrikerna och kommentarslänkar, här i trådarna. Det tar dig 5 minuter att samla ihop dem och tre där att gå igenom dom. Lycka till! Den som söker finner! I Kina (:

 21. 21
  Margareta Lundström GBG säger

  Så här skriver den utomordentlige dr Malcolm Kendrick apropås C-vitamin. En modig sanningsägare med humor.
  https://drmalcolmkendrick.org/2020/03/18/coronavirus-covid-19/
  Det är första gången jag upplever att han ger sig in i C-vitamin debatten. Hans huvudämnen är annars statiner, diabetes och hjärtat och dogmatismen inom sin egen kår.
  Hans personliga uppgifter blev borttagna ur Wikipedia.

 22. 22
  Nisse Hult säger

  12 PO Jansson

  Det handlar om att stärka sitt immunförsvar så långt det går mot inkräktare.

  Att sen ingen törs tala om sånt inom Sverige är väl ingen nyhet.

  Som tur är finns det en stor värld utanför 50-skyltarna

  Finns en stor ekonomi som bara lever på folk okunskap och ovilja att ändra nått i sin livsstil.

  Vem pratar om Autophagy i Sverige som ett ex?

 23. 23
  Dick Broman säger

  Annika
  Inget att bry sig om
  Det är bara Expressen som skämmer ut sig.
  Om Expressen startat ett drev på en som försöker hjälpa oss så kommer det bara att slå tillbaka på Expressen.
  Hoppas verkligen och vill se att alla som Du har hjälp under åren ställer upp och ger Dig sitt fulla stöd, om nu Expressen ger sig på Dig.

 24. 24
  Elisabeth G säger

  # 8

  ”Trashmedia-karantän”

  Den var bra! Där sitter även jag.

 25. 25
  Elisabeth G säger

  # 15

  ” potatisen tillverkar alkohol åt dig”

  Är det därför man blir hög av potatis? Jag trodde att det var stärkelsen som höjde blodsockret som gjorde att man kände sig berusad. Intressant.

  För övrigt minns jag ett tillfälle när jag ätit strikt LCHF under en period och blev bjuden på buffé. Trots att jag tog det ur LCHF-synpunkt allra bästa samt alkoholfri dryck kände jag mig så pass berusad att jag inte vågade gå och hämta kaffe förrän jag suttit en stund.

 26. 26
  Ulrika säger

  Det finns människor, som har ett syndrom, som har extrem hög alkoholhalt i tarmarna, borde gå att åtgärda med LCHF diet och kolloidalt silver, tar ju kol på även jästsvampar, skulle jag tro. Ja man kan få överskott av jästsvampar i tarmen. Lite roligt att veta faktiskt.

  PS ang corona och c- vitamin, borde inte expressen ge sig på Kina istället för att ge sig på vår Annika? Vilka dumheter. Och professorn kan också ge sig på Kina, när de ändå håller på.

 27. 27
  Nisse Hult säger
 28. 28
  ulrika säger

  Jag irriterar mig på journalisters rena okunnighet. som när dagis bytte till fullkornspasta, och barnen inte blev lika trötta och griniga på eftermiddagen, slängde sig om det var expressen ut, och sa, barn ska inte banta.

  SUCK! Förlåt de stora bokstäverna, menar inte att skrika, utan bara att den okunnigheten, besvarade jag, med att barn ska inte banta, de ska ha energi längre, så att de inte blir griniga vrak, när vi hämtar dem efter skolan. Det handlar inte om att banta. Då tystnade hon, men jag fick ingen dementi tyvärr. (Nu gillar jag ju inte gluten något vidare i alla fall, Men men, jag fick åtminstone tyst på den dumma reportern.

  PS! jag har sagt till regeringskansliet, att bättre hälsa, börjar i våra egna kök, tror ni, att jag fick något svar alls? hahahaha!

  Glöm det helt och hållet, ska gå på landstinget, och se, om jag får något svar. hahahaha!
  Kostar för mycket att erkänna.

 29. 29

  12 PO Jansson

  De första studierna om effektiviteten av höga doser C-vitamin mot olika virussjukdomar utkom först på 1930-talet så i fråga om medicinsk historia är det ju en väldigt ny sak. Det tog 250 år innan man medgav att C-vitamin var bra mot skörbjugg så det här nya kunskapet hinner nog inte till den aktuella epidemin (men kanske redan om 150 år eller om bara 100 år om man är riktigt snabb). Man kan läsa mera i doctoryourself.com, där finns också referenser till dessa studier.

  Men antagligen det bästa beviset att de fungerar är att de blir så kraftigt motarbetade. Och vad kineser använder behöver vi ju inte fundera på här i våra breddgrader. Världens bästa (och enda) sanning finns ju här.

 30. 30
  XMargareta säger

  Tillåter mig att tänka följande.

  En strategi är att bara sitta still och inte gå i försvar, utan bara göra vad man tycker man vill.

  En annan kan vara, att sända ett vänligt mail till vederbörande journalist på Expressen med ett antal referenser, en del finns väl redan i bloggen.
  Man kan ju också kanske lätt antyda, att om någon inte är bekant med proceduren ( professorn.), så kanske man inte heller vet hur man administrerat intravenöst C-vitamin, så att det tålts.

  Tänk om det faktiskt fungerar? Då vore det bättre om det undersöks av professionen och då kan man börja med att forska efter vetenskapliga referenser och kanske inte bara avfärdas.

  Eventuellt kan rubriken för mailet bli: ” Tänk om det verkligen fungerar och borde användas också i Sverige?”
  Och sedan kanske kan följa en del lämpliga länkar i sammanhanget. Själv länkade jag för ett tag sedan denna. orthomolecular.org/library/ivccancerpt.shtml

  Det kan ju fyllas på med fler. Jag hittar bara denna i hastigheten, men vet att det finns fler.

  Mina ekonom/reklamar-vänner brukar säga, att all uppmärksamhet växlas in till mer allmän kännedom om huvudsaklig vara/ huvudbudskap, så även om det kanske kastas skit, så kan man tänka, att det kan finnas en positiv sida också.

  Man får ju också konstatera, att Annika inte påstått, att det fungerar, bara att det kanske kan göra det.

 31. 31
  Mormor säger

  Intressant med såna här kunniga professorer……
  Tillåter mej en enda fråga…
  Hur många Nobel-pris har tilldelats denna professor??
  Ett eller två…eller tre…

 32. 32
  Maria Elfström-Wermé säger

  Hur kan man motarbeta detta som vi vert ar bra!?

 33. 33

  Jag vill att överleva – därför lyssnar jag på Annika Dahlqvists rekommendationer och tips.

  Tack att Du finns – Annika

 34. 34
  Bokmal säger

  Jag beundrar den skotske läkaren Malcolm Kendrick.
  Han startade det kolesterolskeptiska nätverket THINCS tillsammans med lika beundransvärde Uffe Ravnskov. MK har skrivit flera intressanta böcker och har en blogg..
  Just nu tar han upp ”Coronan”. Det finns flera intressanta kommentarer och dito videos.

  http://www.drmalcolmkendrick.org.

 35. 35
  Hanveden säger

  #20
  Föredrag av överläkare Tore Persson…

  https://www.youtube.com/watch?v=lFGuSWzmumE

  Ca 21 min in redovisar Tore den tröskel av blodsocker som gör att våra luftvägar kan betecknas som en agarplatta…
  Den håller vi oss under för det mesta vi som strävar mot ketogen kost…

  mLCHeltFath B-) .

 36. 36
  Helena säger

  Ja så arbetar Expressen. Det är sorgligt att dessa drev aldrig upphör. jag beundrar ditt mod och uthållighet Annika. Alltid lika intressant att läsa vad du skriver.

 37. 37
  Hanveden säger

  Nämde hon inte namnet på professorn och inte professorns nämns i eventuell artikel som är undertecknad av en journalist vet vi vem vi skall dränka via media med fördelarna med LCHF, kokosfett, C-vitamin, D-vitamin, kolloidalt silver mm..

  mLCHeltyFath B-)..

 38. 38
  Georg W säger

  Jag hade rätt! Ser jag nu på text-teve. Anders Tegnell saknar kompetens, förmåga att ta del av internationella rapporter och felaktiga uttalanden av Tegnell.

  Inga pengar skulle få mig att ta hans ansvar. Det är synd om Anders Tegnell. Han är för dum i huvudet, för att ta hand om oss, när det går åt h-e. Nu har han fixat så det går så det går fullständigt åt h-e, verkar det som.
  Experterna gråter! Sverige är bland de sämsta och rikaste. Corona är numera vår härskare. Fladdermusen är planetens farligaste djur och det är de som äger den här planeten. Vi trodde fel!

 39. 39
  Ulf Pohl säger

  Är det någon som är förvånad? Jag mejlade till ”Svt-coronavirus” på eftermiddagen och ställde en del närgångna frågor som:
  -varför pratar man inte om immunförsvaret – vår livlina?
  -varför inget om hur vi kan förbättra våra chanser och stärker immunförsvaret?
  -varför ingen uppgift hur kineserna har löst coronaproblemet med C-vitamin, i svåra fall intravenöst?
  -varför ingen info om att kineserna nu hjälper massivt såväl Italien, Sydkorea samt Iran och det har visat sig ge effekt?
  -varför uppmärksammas inte det faktum att den samtida säsonginfluensa skördar mångdubbelt fler liv – varje år bland de gamla? Från att i alla år har varit negligerade föredettingar duger vi plötsligt som kanonmat till en uppiskad masspsykos. (Den sista meningen sa jag inte)

  Tror någon att jag fick vara med bland alla hundratals oroliga frågeställare? Nej,tänkte väl det. Men jag tänkte bara ge dom en känga-hoppas fler gör det.

 40. 40

  Ha som regel att aldrig svara direkt. Säg att du är upptagen och be att få ringa tillbaka. Be om namn och telefonnr samt vad ärendet gäller. Vill personen inte lämna uppgifterna, så lägg på luren.

  När du lagt på luren kollar du upp uppgifterna och sedan väljer du om du vill ringa tillbaka eller ej, men då är du förberedd. Du kan alltid säga att du spelar in samtalet, så blir de alltid lite lugnare.

 41. 41
  Annika Dahlqvist säger

  40 Rolf
  Menar du att jag alltid ska göra så när någon ringer till mig? Jag hade ju ingen tanke på att det kunde vara något lurt.
  Det är många som ringer till mig och frågar om råd om olika saker. Dä svarar jag alltid så gott jag kan.

 42. 42
  Georg W säger

  Återigen står jag och folket undrande, vad det är för desinformation som sprids för att skapa hysteri, från ryska datarobotar!?!?

  Idag hörde jag på nyheterna att en desinformation är att Kina anklagar Sverige och England för att inte ta situationen på allvar!

  Förmodligen är våra tips och erfarenheter också desinformation. För att folk ska rensa hyllorna på hälsopreparat.

  Nej!!! Desinformationen matas vi med från våra experter. Munskydd-verkningslöst! 1 meters avstånd-fullgott skydd. Verkningslöst att införa karantän, innan sjukdomen kan mätas = total inkompetens.

  Här ska ni få desinformation: vi får en flockimmunitet och om 20 år kommer viruset tillbaka och tar alla barn under 20 år= Spanska sjukan!

 43. 43

  Hjälp man blir ju livrädd. Bör vi inte hunnit hitta vaccin/medicin samt gått tillbaka till en livsstil där vi äter för hälsan på 20 år? Kommer vi inte lära oss av detta och börja ta hand om våra kroppar? Jag vill tro att många söker svar utanför Big Pharma då hyllorna med C-vitamin gapar tomma i butikerna. Kämpa på alla, vi ska nog få ut sanningen. När Big Pharma inte har nåt som funkar kommer väl folk prova c-vitamin och märka att de blir bättre?!

 44. 44
  Georg W säger

  Jag var tvungen att ta reda på var min avatar kommer ifrån. Vem som helst av oss kan se att det är en makalös fladdermus, 60 meter i diameter. Observera att fladdermusens kattögon ser två traktorspår i veteåkern.
  För mig betyder det att vi ska se den industriella kemiska monokulturen. Alla dessa åkercirklar visar att vi producerar mat fel utifrån någons superintelligenta perspektiv.

  Bilden kommer från Figsbury, Wiltshire, England och uppstod den 22 Juli 2016. Solen går in i lejonets tecken och alla trodde att detta var lejoninnan, Sekhmet, från tidigaste egyptisk mytologi. Hon är styrka och metabol medvetenhet. Hon är också mänsklighetens bödel, när mänskligheten så förtjänar. LCHF gudinnan är fly förb. På mänskligheten och ska med hjälp av dyngbaggen städa bort de förstörda och eventuellt hela mänskligheten. Men bilden är tandlös. Denna form av religiös städning är regelbundet återkommande, när mänskligheten låter sig försvagas av ondskefull mat och egoism. En ny tid randas med nya människor och nya värderingar.

  Ursäkta djupdykningen i New Age- mytologin. Men faktum är att min avatar är en bild som VET mer än någon ens kan föreställa sig. Jag tror inte längre att vi kan komma tillbaka till 2019, som civilisation. Det går sönder inför våra ögon.

  Nu måste vi snabbt bygga en realistisk plan för framtiden. Framför allt måste vi börja producera mat i stor skala. Annars får vi svälta nästa vinter.

  Därmed avslutar jag min desinformation, med att rädda människor dör!

 45. 45
  Jocke S säger

  Tack för allt jobb du lägger ner Annika!

  Här kommer en länk till nya studier på Vitamin C från Shanghai Government. Alla publicerade i år:
  http://orthomolecular.activehosted.com/index.php?action=social&chash=a8baa56554f96369ab93e4f3bb068c22.146&s=0a0cd61f03eb37f54761dda5337c92ba

 46. 46

  Det viktiga är kan c vitamin användas intravenöst när folk är döende?
  Förebyggande gör vad ni skälva tycker.

  Viruset är farligt en del får ett överaktivt immunförsvar som skadar den sjuke, om c vitamin kan lindra den reaktionen så kan intravenöst c användas.

  Det pratas om sepsis eller sepsisliknande immunreaktion när drabbade blir allvarligt sjuka och sjukvården har testat med c vitamin mot sepsis.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6685189

  C vitanmin mot Akut respiratoriskt stresssyndrom (ARDS) ?
  Folk dör av sitt egna immunförsvar som överreagerar mot viruset.
  Jag tror att intravenöst c vitamin kan minska på inflammationen vårt immunförsvar skapar.

  Snälla Annika förklara för läsarna varför folk dör dom flesta inbillar sig att det är viruset som dödar, inflammationen dödar, förklara hur sepsis fungerar, sepsis är inte blodförgiftning det är vårt immunförsvar som dödar oss.
  https://sepsisfonden.se/

  En simpel urinvägsinfektion som inte är farlig kan döda en person på några timmar om personen får sepsis, det är vårt immunförsvar som dödar inte bakterien.

  coronaviruset kan leda till bakterier i lungan och sen sepsis.

  Journalister kan inget vissa bara inbillar sig att c vitamin inte kan ha någon effekt, sen letar journalisten upp någon med samma dåliga kunskap och det kallas sen sanning fakta.

  Ni som vet vad blodförgiftning är men inte vet vad sepsis är läs på för guds skull nästan alt ni vet är i så fall felaktigt.

 47. 47
  Kerstin säger

  Jag säger inget om att människor kan vara skeptiska mot KS, men den som på allvar tror att c-vitamin av bra kvalitet, kallpressad kokosolja samt ren obehandlad mat på bra råvaror är farligt, måste vara dum i huvudet. Inom vilken disciplin arbetar den där professorn? Vore intressant hur han kan vara så tvärsäker på sin sak. Tack för att du finns Annika – vi är många som har dig (och Andreas Eenfeldt mfl) att tacka för återvunnen hälsa!

 48. 48

  Annika, journalister, kanske i synnerhet Expressen, s, vet nog de flesta att de inte är objektiva. Stort Tack för Din enorma kompetens, engagemang – och mod. Vi är många som backar upp Dig.
  Mvh Bengt

 49. 49
  Michael Andersson säger

  De är livrädda för dig Annika. Ta det som en komplimang då vi är mångfalt fler som älskar dig. Du är en modig och hederlig människa!

 50. 50
  Bjorn Eidehall säger

  Tyvärr så är detta kampen mellan Big Pharma och dess köpta läkare och professorer. Men det är fler och fler från den professionen som tar avstånd och förr eller senare så rinner bägaren över mot andra hållet. Jag står upp för det andra hållet och dig Annika. Tack för att du finns och kämpa på

 51. 51
  Elizabeth Carlsson säger

  Jag lyssnar på dina råd Annika. Myndigheter, läkare är köpta av medicinföretagen, för det verkar som om de vill att vi ska bli sjukare, för då tjänar de ännu mer pengar.
  Så tack Annika, dig kan jag /man lita på.

 52. 52
  Lars-Ivar Pettersson säger

  Drevet är igång nu!
  Artikel i Expressen nu.

 53. 53
  Astrid Leitner säger

  C-vitamin intravenöst? Det fick jag av min husläkare när jag hade bröstcancer efter att vägrat bestrålning och hormoner.
  Det är nu ner än 5 år sen. Dessutom vitaminer i mängder! Kolloidalt silver avänder jag dagligen! Gör mitt eget för det blir annars dyrt i längden.
  Ok, visst ja … jag bor i Österrike. Och får välja själv

 54. 54
  Carina säger

  Den professorn bör bli av med sin läkarlegitimation. Det är ju så att vi bland annat sepsis ges intravenöst C-vitamin och det borde han kunna, jag skulle aldrig anförtro min hälsa till en sån galenpanna. Är det verkligen hans ord eller är det Voffarna som förvrängt hans uttalande?
  En sån okunnig läkare som också är professor är ju skadlig för hälsan.
  I Nya Zeeland botades en man med höga doser IV C-vitamin då man tänkte stänga av respiratorn efter svåra komplikationer efter svininfluensan. Han har nu en websida med råd om C-vitaminbehandlingar.

  Anna Bäsén – karma den jobbar hon hårt på att försämra. Hon var ju med i drevet som gav dig årets förvillarpris.

 55. 55
  Marianne säger

  Den här sortens drev har dragits igång många gånger under åren, särskilt mot KS och då alltid med det enda argument som tycks finnas tillgängligt, tillräckligt dramatiskt för att injaga skräck i oss, nämligen att man blir blå.

  I över 15 år har KS stått i mitt husapotek. Det hjälper inte mot allt, men jag har bivit av med urinvägsinfektion och ögondito. Den tub ögonsalva som läkaren skrev ut vågade jag inte ens testa efter att ha läst informationen. Skulle jag, som reagerar allergiskt mot penicillin och histamin, överleva mängden varningar i bipack sedeln? Istället droppade jag KS i ögat och infektionen gav med sig ganska snabbt.

  Jag kan inte bevisa att det var KS som hjälpte den här gången, men jag blir i alla fall inte dålig av att använda det och har aldrig! under de senaste 15 åren blivit det minsta blå av KS. Skamligt Björn Olsen! som jag fr o med nu omvärderar min positiva uppfattning om. Så var en första aning om hans behov av att synas och konkurrera med t ex Tegnell, riktig. Det blir så tydligt att det är en revirstrid, som den när ungvargar ger sig på ledarvargen.

  Vad är det man är rädd för? Bristande tillit för läkemedel, den gigantiska kassakon!? Det hade kanske gått att vända på den saken, lite grand, med argument som: KS är ofarligt att använda men tyvärr helt verkningslöst.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa