Sojabönolja värre än socker

Artikel av Mercola .

Sojabönolja är mera fetmaframkallande än socker. Intressant. (högerklicka för svensk automatöversättning)

 

Comments

  1. 1
    Eva Lena Sörmsn säger

    Det är också mycket lecitin i bönan, vilket är skadligt för oss människor!

  2. 2
    Mayne Sundewall Hopkins säger

    Intressant. Jag har aldrig gillat soja-produkter – inte ens då jag levde vegetariskt i 25+ år ’dåförtiden’. Och då jag rekommenderades HRT (östrogen) av min husläkare (ca 15 år sedan), begärde jag ett hormontest först. Detta visade att jag hade hög nivå av östrogen, så det var ju tur att jag var envis betr. testet. Hade jag accepterat HRT utan vidare kunde jag varit i riskzonen för bröst-cancer. — Och så ser jag nu att jag antagligen sluppit gå upp i vikt också!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa