Kolloidalt Silver kan vara bra mot Coronavirus

The Silver Edge .

Anekdoter om att kolloidalt Silver kan hjälpa mot Coronavirus. (Det finns en översättningsruta uppe till höger.)

Piltson tipsar om en bok på tyska om Kolloidalt silver. Kolloidales silver….

 

Comments

 1. 101
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  @51 Anna — ..såg inte din kommentar förrän nu.

  Jag tar ca 2cl KS varje morgon – låter det swischa runt i munnen ett tag innan jag sväljer. Har gjort detta i minst 7-8 år.

  Vid ’snuva’ gör man en KS-grogg: 50ml KS, 50ml rött vin (eller 25ml starksprit) plus saften av en halv citron (eller en lime) – eko allt förstås. Detta läppjas tsk-vis tills tomt glas – sedan vila. Kan upprepas.

  Vid magsjuka tar man ca 50ml KS plus lika mkt varmt(!) vatten. Detta drickes stående så att vätskan snabbt kommer dit den ska – sedan vila. Vattnet ska vara varmt för att skona den känsliga magen.

  Jag använder KS till allt möjligt. Sprayar på mat, överst på hemgjord sylt och marmeladen innan locket åker på, på mina skärbrädor (av trä), på mina händer i bilen, före och efter besök i butiker, vid sjukhusbesök etc. Jag sprayar upp i näsan och i munnen/halsen och på huden vid klåda, eller om ugnen varit för närgången!. KS är en fantastisk produkt som jag aldrig vill vara utan – gör eget ca 2ggr/år.

  Hutt på dej Anna – och alla andra som läser här! 🙂

 2. 102
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Jag kan tillägga att jag inte är intresserad av andra studier än mina egna och vänners – dvs egna erfarenheter! ”Själv e’ bäste’ kock!”

 3. 103

  Idag tömde jag min blomspruta och hällde i KS. Sprayade in vattenmolnet i munnen och hostade lite. Resultatet upplevdes omedelbart. Mina gamla slitna lungor, blev som nya!!!

  NU tror inte jag ett ögonblick att vätskan nådde botten på lungan. Men utan tvekan hamnade silvret där det gjorde nytta. Detta är magiskt! I brist på bättre vetande.

  Dock har KS nu lyfts ovanför de säljande sfär och diskuteras nu mer medvetet. En försäljare som säljer en fantastisk produkt riskerar alltid att slira lite och putsa informationen. Vi har utvecklat en motkraft! Till detta HUNDSPRIDNA virus!

  En vaktmästare i Wuhan säljer labbråttor för 1,6 miljoner pengar, döms den 2 januari till fängelse för det.

  Vilda gatuhundar äter slaktrester från marknaden. Viruset älskar hundens tjocktarm och vandrar vidare till andra hundar och sådana varelser som pussar på hundar!

  Vi blir av med viruset när alla hundar är döda eller slutat bära smitta.

  Be Gud att jag har fel. Han kanske kan ändra historien, till något bättre.

 4. 104

  101 Mayne Tack! ❤️ Hutt på dig och alla andra!

  103 GeorgeW Det är ju fantastiskt! Ja må vi slippa corona och liknande snart. Det är så fruktansvärt att det skördat över 1000 liv i vårt land. Började de bara med kolloidalt silver och intravenöst c-vitamin så kunde dödstalen stoppas.

 5. 105
  Gunilla säger

  Hej, vad är skillnaden på nano silver o jonsilver, många produkter inehåller inte nano som ska vara bäst, nån som vet?

 6. 106
  Marina Andersson säger

  Hur hög PPM anses vara säkert att inta oralt. Läste att 20-50 PPM är bästa partikelstorlek, men har bara sett 50ppm som spray och kräm

 7. 107
  Annika Dahlqvist säger

  Marina, Jag skickade frågan vidare till Anders Sultan som driver Ion Silver. Han svarade:

  ”Det är omöjligt att kategoriskt svara på frågan då olika tillverkningssätt kan generera olika stora partiklar vid samma koncentration.
  PPM betyder parts per million och definierar hur mycket silver som finns i produkten och det har ingen direkt koppling till partikelstorlek.
  Ju starkare produkten görs desto större partiklar blir det i regel och då riskerar produkten att bli mindre effektiv.
  I regel är det bättre att ta lite mer av en 10 ppm stark produkt än att använda en starkare produkt.”

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa