Antti Heikkilä fick varning för lågkolhydratrekommendation till cancerpatient

Svenska.yle.fi .

Antti Heikkilä (73 år) är en finsk ortoped som i många år rekommenderat lågkolhydratkost. Han har numera flyttat till Tyskland.

Han har nu fått en skriftlig varning från den finska tillsynsmyndigheten Valvira, för att han har rekommenderat lågkolhydratkost till en cancersjuk.

De finska myndigheterna innehar därmed för tillfället världsrekord i repressalier (?) mot lågkolhydratläkare. Jag blev friad 2008.  Senare har Tim Noakes i Sydafrika, och Gary Fettke i Australien, blivit frikända från anmälningar.

Det finns inga vetenskapliga studier som visar att ketogen kost inte är rätt för cancerpatienter. Däremot visade Nobelprisvinnaren Otto Warburg redan på 30-talet att cancerceller göds av socker .

Antti Heikkilä har givit ut en bok som är översatt till svenska: Behandla diabetes med diet.

NHF har skrivit en artikel om hur YLE trakasserar dem som inte gör som YLE tycker att man ska.

Antti har svarat i kommentar till detta inlägg:  Annika Jag är verkligen tacksam för ditt stöd. Denna attack har varat i över ett år. Det hela började när jag publicerade boken Drug-Free Life, vad är den grundläggande idén om insulinresistens. Men kampen fortsätter och vi veteraner lämnar går ”boots on”

 

Comments

 1. 1
  Eila Nirbrant säger

  Såg inslaget. Kolloidalt silver kritiserades också i programmet. Innehållet i olika KS-preparat testades vid Kuopio universitet. Bäst i test var IONOSIL (Sultan). Ett finländskt preparat innehöll inget KS.

  En annan bra läkare som flyttat från Finland efter pensionering är Matti Tolonen som nuförtiden bor på Costa del Sol.
  Han disputerade i november 2019. Igen ! Han ägnar flera timmar dagligen åt att läsa nya vetenskapsartiklar via nätet. Han medverkar också i Finn Radio Costa del Sol. Sänds på Youtube på finska.

  Mvh
  Eila

 2. 2

  Ända sedan Antti Heikkilä 2008 utgav sin bok ”Behandling av diabetes med diet” https://www.rasalas.fi/kirja/behandling-av-diabetes-med-diet/ har han utsatts för systematiska repressalier från det medicinska etablissemanget och media, vilket gjorde att han flyttade till Tyskland, där man har en liberalare syn på s. k. alternativ medicin.
  I Finland förekommer det en hetsjakt på dem som vågar trotsa det medicinska etablissemanget. Det skattefinansierade YLE har en betydelsefull roll i detta fula spel. I ett antal TV-program och tidningsartiklar har YLE på falska grunder och med tvivelaktiga metoder spridit lögner och hängt ut oskyldiga personer https://www.thenhf.se/haxprocesserna-ar-inte-over-ann-katrine-backman-varsta-fallet-nagonsin/. Trots anmälningar till övervakande myndigheter, så frikändes YLE. ”Det liknar systematisk korruption i Finland bland myndigheter och media” säger den advokat som drev målet.
  Bakom allt detta kan man ana sig till en dold agenda. Samtidigt med den svartmålning av alternativ vård som fördes i media, så gjordes i riksdagen ett förslag till en ”kvacksalverilag”. Var detta ett sammanträffande eller ville man med dessa program och artiklar påverka för att bättre kunna motivera en kvacksalverilag? Vad är detta om inte en dold agenda?

 3. 3

  Annika Jag är verkligen tacksam för ditt stöd. Denna attack har varat i över ett år. Det hela började när jag publicerade boken Drug-Free Life, vad är den grundläggande idén om insulinresistens. Men kampen fortsätter och vi veteraner lämnar går ”boots on”

 4. 4

  Ja 1931 visade Otto Warburg, att cancerceller behöver gukose, för att frodas, det stämmer. Mejeri innehåller 50 hormoner, som vi inte mår bra av, om vi har en cancer, som drivs av hormoner, vanligt i de fall det handlar om kvinliga och manliga cancrar.
  vidare kan cancer inte överleva på rårivet. Det var då självaste attan, att etablissemanget motarbetar sig själv.

 5. 5

  Fyra saker ska man tänka på vid cancer
  gör kroppen basisk Då gäller,

  ta bort framförallt kolhydratrika livsmedel

  ta bort gluten ur kosten

  ta bort hormonrika livsmedel som mejeri och soja

  gärna rårivet och lite färsk frukt väldigt lite

  Tänk på vilket fett du använder, för kroppens övriga funktioners skull naturliga kallpressade oljor.

  ta mineral och kosttillskott.

  Fler tips mottages tacksamt.

 6. 6
  Teuvo Leutonen säger

  Olen lääkkeetön, 80v ja Antin ohjeitten mukaan elävä. Tuen täysin Antin näkemystä ruokavaliosta.
  Ottakaahan ruotsalaiset opiksenne!
  (Är det ngågon som kan översätta? /AD)

 7. 7

  Översättning

  Jag är drogfri, 80V och enligt instruktionerna Antin levande. Jag stöder helt Anttis syn på kosten.
  Ta dina svenska lektioner!

 8. 8

  jala. Du har tydligen använt Googles översättning och då kan det ibland bli ganska tokigt. Den rätta översättningen är ungefär så här: Jag använder inga mediciner, är 80 år och lever enligt Anttis instruktioner. Jag stöder helt Anttis syn på kosten.
  Svenskar, ta till er av detta!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa