Är vetenskapliga hypoteser fakta?

Vaken.se .

Lars Bern skriver om förhållandet mellan vetenskapliga hypoteser och vetenskapliga fakta.

 

Comments

 1. 1

  Mycket bra och upplysande av Lars Bern!

 2. 2

  Idag kan jag faktiskt hålla med L.B. om att klimatdebattens vetenskapliga fakta behöver revideras i grunden. De urbaniserade lögnerna måste bort och antropogena fakta lyftas fram.

  Likaså är det uppenbart att sjukvården är i händerna på falsk vetenskap.

  Däremot är det svårare att acceptera att Darwins utvecklingslära är en allomfattande vetenskaplig teori. Trots att vi uppenbarligen vetenskapligt kan se att evolution pågår ständigt och jämt.

  Orsaken till att evolutionen bara är en teori och inte som vi TROR vetenskapliga fakta. Är att teorin är alldeles för bräcklig. Den går sönder bara man petar på den! Det finns för många anomalier i vår tillvaro, för att vi ska kunna öra vetenskap av Vår grundpelare Darwin.

  Livets ursprung på Jorden kanske inte är ett så stort mysterium längre eftersom det bevisats att asteroider och meteoriter kan ha beståndsdelar till organiskt liv med sig.

  Men det förklarar inte den Kambriska explosionen av liv och cellers utveckling. Vi kan heller inte se HUR människan har utvecklats i olika steg från apa till den tänkande varelsen, som är medveten om sig själv och sitt öde!. Det finns inte ett (1) enda vetenskapligt bevis för mänsklig evolution!!! Likaså finns det ingen plats i utvecklingsläran för bläckfiskar! År de ens fiskar? En sak är säker, bläckfiskar kommer inte från den här planeten!!! Men goda är dom ändå (:

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa