Rökare har ökad risk vid Coronasjuka

The Telegraph.

 

Comments

  1. 1
    Ann-Therese säger

    Rökare ligger alltid sämre till vid alla luftvägsinfektioner, törs jag påstå… Även vid t ex kirurgi där det krävs respirator i efterförloppet ser man ökad risk för och faktiska lungkomplikationer. Det är illa att röka hur som helst.

  2. 2

    — Vi vet ju att i många stora städer i Kina har man mycket dålig luft året om. Höga mängder av luftföroreningar. Att utsättas för konstanta luftföroreningar ger lungskador. Dvs det finns förmodligen en ganska hög procent lungsjuka i Kina. Man har ett dåligt läge redan innan man drabbas av coronaviruser som tycks ha en benägenhet att gå ner i lungorna och ge lunginflammation.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa