Fallbeskrivning: Paleolitisk ketogen kost stoppade upp hjärncancer

Fallbeskrivning:
Molle tipsade länk  i kommentar. En patient med hjärntumör som genomgått konventionell cancerbehandling (operation, strålning och cellgifter) utan effekt, blev efter övergång till paleolitisk ketogen kost symtomfri och progressionsfri i 38 månader. Hur det gick sen vet vi inte, men det var ju bra så länge.
Det borde kunna ge inspiration till fortsatt forskning på det temat, och till att patienter med hjärntumör kan prova den kosten själva.

 

Comments

 1. 1

  Fantastisk verkligen. Ja att ”forskningen” borde ta till sig kunskap om hur kosten har fantastisk verkan.
  ”när kosten är fel behövs mediciner. När kosten är rätt behövs ingen medicin” . Dr. Otto W. Fick som vi vet många nomineringar och ett välförtjänt nobelpris.
  Hur många inom läkemedelsindustrin har det? Tyvärr lär det inte ändra sig inom skolmedicinen.
  Hur fel det än är, så ligger det inga pengar i att lära folk om kostens betydelse. Eller bönderna hur djuren ska äta eller marken ska vårdas. Men hoppet finns att förändring ska ske. Utanför Ica i Kramfors idag Stog en korpulent ”grå” man och spred ordet om veganismen räddning. Antastade folk och förbannade folks inköp. Jag kunde inte hålla mig när hen tittade på mig och kallade mig både det ena och andra. Talade om att i min påse fanns endast kött från gräsbete. Frågade hen om hen odlade sina grönsaker och spannmål i källaren och med sol eller vindkraft. Om inte gjorde detta, bad jag hen att knipa käft och sakligt läsa på om hälsan och veganism. Varvid han slokörad stoppade ner sin veganpropaganda i väskan och gick därifrån. Kanske oväsentligt här och nu. Tycker verkligen skolmedicinen skulle ta till sig av hur denna patients status förändrade sig med kosten. Mycket bra inlägg Annika och Molle,

 2. 2
  Elisabeth G säger

  # 1

  Bra Mats! Så modiga borde alla vara! Det positiva var ju att den gråe gjorde antireklam för veganism.

 3. 3
  Piltson säger

  Travis Christoffersons bok om Thomas Seyfried/Otto Warburg finns utgiven på svenska av Karneval förlag. Den är en lättillgänglig introduktion om ketokost för cancerbekämpning. Här är Thomas Seyfried själv

  https://www.youtube.com/watch?v=wY-JZ6TTNh8

  OBS hur han mot slutet nämner att ”miljoner” cancerpatienter dött av cellgifterna, snarare än tumörerna.
  Hans egen bok är jobbigare, riktar sig väl mest till kolleger.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa