Adventister tror att bibeln påbjuder vegetarianism. Bör då deras forskning också visa detta?

Inforum.com.

Forskare som är sjundedagsadventister avser att forska på ett sådant sätt att vegetarisk kost visar bäst resultat. De skulle ha svårt att publicera en studie som visar bättre hälsoeffekter av kost som innehåller animaliskt inslag.

 

Comments

 1. 1
  Elisabeth G säger

  ”En röst sade till honom: ”Petrus, slakta och ät!” Apg. 10:13

  Sjundedagsadventisterna har ur såväl biblisk som generell vetenskaplig synvinkel fel.

 2. 2
  olle holmqvist säger

  22 Men hans far sa till tjänarna: ’Skynda er! Ta fram mina finaste dräkter och sätt på honom dem. Sätt en ring på hans finger och skor på hans fötter! 23 Hämta sedan gödkalven och slakta den, så att vi kan äta och ha fest. 24 För min son var död men är levande igen. Han var förlorad men är återfunnen.’ Och så började festen.

  den förlorade sonen

 3. 3

  Det är ju lite komiskt att dessa ”forskare” är megafoner för veganism. Kanske skulle koncentrera sig på att hitta evidens för just bibelns innehåll, vilket kanske inte har någon vikt. Bara de får ovetenskapligt påstå att veganism är rätt. Givetvis är ju alla saliga i sin tro. Dock är det inget annat än ”tro”.
  Citerar: ” Det här händer på våren, strax före påsken år 32, och sluttningen är täckt av grönt gräs. Jesus ber lärjungarna säga till folket att lägga sig ner i gräset i grupper om 50 och 100. Han tar de fem bröden och de två fiskarna och tackar Gud. Sedan bryter han bröden i bitar och delar på fiskarna. Han ger maten till lärjungarna, och de delar ut den till folket. Otroligt nog kan alla äta sig mätta!” Med tanke på att man ”tror” att brödet var från korn”. Ser ju inte jag någon form av evidens i saken. Fisk har inget med vegetarisk att göra häller. Psuedovetenskap har inte med evidensbaserad forskning att göra. Nog kan dessa Forskare som är sjundedagsadventister lura några. Bara de är saliga i sin tro.
  ”I dont believe in vegans or religions! I only believe in sad confused people”!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa