Ny studie: low carb ökar risken för diabetes

Från Diet Doctor.

Det gäller en typisk urdålig studie. Det var en observationsstudie, alltså värdelös. De räknade Low carb från 48E%.

 

Comments

  1. 1
    Ulrika Nyblom säger

    Det finns ett bättre sätt att kolla prediabates än att hålla på med fasteblodsocker, kolla fasteinsulin, är det 8 eller högre, då är det indikation på att man redan har problem. Fasteinsulin kan gott vara så lågt som två. Nu ska jag erkänna, jag fick inte fram studien på denna tröga datorn, men bara rubriken, får mig så fly förbannad, så det räcker. Obs ingen i min omgivning märker ilskan, så jag skriver helt enkelt bara av mig. Läkemedelsbolagen vill sälja. I Polen behandlar man typ ett diabetes med kött fisk ägg grönsaker. Så vad är problemet????

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa