Coca-Cola bakom ILSI – har infiltrerat statliga hälso- och näringsorgan

I TV-helse.
ILSI har infiltrerat hälso- och näringsorgan i hela världen. Ett globalt maffiaimperium.

 

Comments

 1. 1

  Swedish Nutrition Foundation är den svenska grenen av ILSI (Jag har inte sett att de beskriver sig som det men t. ex. dietisten Ola Wallengren) som har doktorerat i Nya Zeeland har hållit föreläsning på åtminstone en ILSI konferens. Han har även medverkat i SNFs Nutritionsfakta (Den tidskriften startades för att bemöta ”alternativa fakta” inom nutritionsvetenskapen) med två artiklar Se:
  https://nutritionsfakta.se/?s=Ola+Wallengren . Ola Wallengren är kompis med Jacob Gudiol, och skrev i kommentarsfältet på JGs blogg, men JG skriver lite om honom i denna artikel https://traningslara.se/om-protein-vid-styrketraning-forelasning-av-jacob-gudiol/ , men han glömmer(?) att skriva om Olas band till SNF och till ILSI.

  Om någon inte känner till JG, så finns det en tråd om hans teorier på kostdoktorns teorier, där syns det tydligt att JG attackerar de som kritiserar alla som kritiserar sockerförsvararna: https://forum.kostdoktorn.se/topic/5714-gudiols-teorier/

 2. 2
 3. 3

  Apropå ILSI, hur vart det med NuSi, har det genererats några kängor mot etablissemanget…eller?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa