Så fick Kim Larsson, 35, kontroll över sin diabetes

I nättidningen Netdoktor.se en intressant artikel.

Kim fick diabetes 2, och bestämde sig för att prova LCHF före medicinering. Det lyckades, han normaliserade sitt blodsocker, gick ner i vikt, började träna, och blev av med sina diabeteskrämpor. Han blev ’superstark, supersnygg och superglad’.

 

Comments

 1. 1

  Bra att Netdoktorn är positiv till LCHF. Någon borde gå igenom hur de olika Diabetesföreningarna i Sverige ser på LCHF. Alla borde aktivt propagera för det. Men hur är det egentligen?

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  1 Helge
  Jag har inte hört att någon diabetesförening har offentligt uttalat sig positiv till LCHF. Mest positiv har Storstockholms diabetesförening varit. DIOS Diabetesorganisationen i Sverige har också uttalat sig positivt, men jag vet inte hur det är nu. Stora Diabetesförbundet var åtminstone tidigare negativa, men när man läser deras tidning är det ofta personer som vittnar om positiva effekter av LCHF där.

 3. 3
  Nisse Hult säger

  Tror få Diabetesföreningar törs ha annan uppfattning än
  vad pillersäljarna dikterar. För det finns ju en annan sida av
  Diabetes också dvs en stor penningindustri som få vågar
  prata om i Sverige. I andra länder tar man som vanligt ta bladet från
  munnen och törs prata klartext om detta faktum.

 4. 4
  Dick Broman säger

  En fantatisk historia om hur man kan bota diabetes typ2 hämtad i från verkligheten, att sanningen segrar i längden lyser också igenom i artikeln, vilket inger lite hopp för mänskligheten.

  En ärlig person som har civilkuraget att söka sanningen och som har begåvats med ett logiskt tänkande, hen hittar nästan alltid egna lösningar, även på mycket svåra probem som ”obotliga” sjukdomar.

  När etablissemanget sviker så krävs det dock att det finns människor med stora personliga kvaliteter som Annika Dahlqvist, som har civilkuraget att våga gå före, söka, säga och stå upp för sanningen.
  Sanningar som publiceras här gör att de som blvit sjuka kan erhålla en relevant information som kan leda till att de finner hopp, så att de kan överleva och till och med erhålla livskvalitet, vilket är helt enastående.

  Tack Annika för Din föredömliga gärning, för hela mänskligheten faktiskt!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa