På Rhodos

Nu är vi på LCHF-kurs på Rhodos. Det är härligt varmt väder och mycket vackert här.

Ann-Sofi Sydholm är arrangör och värdinna. Vi bor i hennes fina turisthus, och de som inte ryms där får bo i grannhotellet Mon Repos. Ann-Sofi lagar frukost åt oss, sedan pratar jag LCHF i ca två timmar, Med frågor och diskussioner. Sedan är det några timmar ledigt för ev strandliv, innan vi åker på dagens utflykt, inklusive dagens middag.
Den här gången är det 17 deltagare i evenemanget. Härligt

 

Comments

 1. 1
  anders ahlqvist säger

  Härligt.
  Rhodos gav mig ny insikt om hälsoproblematiken för 3 år sedan.
  Kunskap, när man lär sig lyssna.
  Lycka till att bli ny människa.
  Hls
  Anders Ahlqvist

 2. 2
  Brittmarie Estrin säger

  Hej Annika

  Vad härligt. Jag kommer aldrig att glömma de två gånger jag har varit med, 2016 och 2017. Önskar att jag kunde delta fler gånger, men har ingen hundvakt till min lilla papillontik. Krama om Ann-Sofi från mig och ta emot en själv.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa