DTP-vaccin associerat med högre totalmortalitet för små barn i låginkomstländer

DTP-vaccin associerat med ökad totalmortatiltet...

Vaccin mot difteri, stelkramp och kikhosta har visats associerat med högre totalmortalitet (tiodubblar) hos små barn i låginkomstländer. Man tror att dessa barn är svagare och får sämre försvar mot andra infektioner pga näringsbrist vid fattigdom. Peter Goetzsche anser att deras föräldrar bör informeras om detta innan vaccinationen.
I så fall lär det inte bli många vaccinerade barn där.

 

Comments

 1. 1

  Och det är detta som är mest skrämmande: Gøtzsche then explains that ”it is the duty of a manufacturer of a drug or vaccine to demonstrate in randomized trials that it works and has a positive benefit to harm balance. This has not been done for the DTP vaccine.” 2 As such, he advocates for the initiation of randomized trials and considers the need for them ”an urgent ethical imperative.”

  Det är inget man informerar om och det gäller inte bara DTP.

 2. 2
  Göran Åkesson säger

  Det Goetzsche tar upp fanns redan angivet i ’Mogensen SW et al i EBioMedicine 2017 Feb 1’ ang. Guinea-Bissau. Men det är inte endast i vissa afrikanska stater med tidig barnvaccinering, som ökad barnadödlighet uppstår.
  I USA, som i den ’industrialiserade världen’ har det mest omfattande/obligatoriska vaccinationsprotokollet för barn har också den högsta barnadödligheten i dito länder. Island, som har det minst omfattande programmet, har den lägsta.
  Jag tror på ett samband bl.a. av nedanstående skäl:
  • Tillsatsers och restprodukters från tillverkningen verkan är outredda. Dessa ämnen är många: aluminium, kvicksilver, glutamat, antibiotikan neomycin, soya, jästprotein, polysorbat 80, apnjure, insektsceller, bakterie- & virusprotein, skvalen (hajfett)…… och glyfosat!
  • Min uppfattning är att skolmedicinen inte har koll på vad som sker i kroppen och immunsystemet, när man med tvång (injektion) går förbi kroppens första försvarslinje mot kroppsfrämmande ämnen, det hud- och slehimmenära IgA-immunsystemet och dumpar döda och halvlevande virus tillsammans med den ’skit’ som angavs ovan direkt in i kroppen.
  • Skvalen och kvicksilver mm fanns i Pandemrix, som gav barn narkolepsi. Skvalen och aluminium mm fanns i det anthraxvaccin som gavs till am. soldater i samband med Gulfkrigen. Vaccinet har satts i samband med ’Gulf War Syndrome’; muskelsvaghet, artrit, kronisk trötthet, neurologiska och respiratoriska åkommor mm.
  • I studier av prof Singh och hans kollegor vid Utah State University jmf barn med och utan autism, befanns 60% av autismbarnen ha ovanligt höga mängder antikroppar mot mässlingsvirusets haemagglutinin (virusets skal). Nästan alla dessa barn hade också antikroppar mot basproteinet i myelin, det nervskyddande kolesterolbaserade ämnet i hjärnans struktur.
  ????

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa