YouTube-kanaler nedsläckta

Jag ser på Facebook flera inlägg om att YouTube-kanaler har blivit nedsläckta. Bl a Swebb-TV.  Jag ser det också på Jimmy Moores inlägg.

Jag lyckades dock se en intervju med Lars Bern om klimathotet på Swebbtv.

Är det någon som vet mer om detta?

 

Comments

 1. 1
  sten bjorsell säger

  SwebbTVs tittarsiffror kom i jämnhöjd med SVTs. Den naturliga följden blev total panik i det annars nyss sommalugna Rosenbad. Youtube anmodades snabbt att ”släcka” Willgerts PI-kanal , samtidigt som Asap släpptes för att om möjligt suga upp en del av reaktionerna. SwebbTV (juste namn!) finns inte heller i utlandet, där jag tänker förbli ett tag till, för säkerhets skull.
  PI: Politically Incorrect.

 2. 2
  Dick Broman säger

  Kära Swebbtv-tittare,

  Många av er har säkert redan märkt att Swebbtv inte längre går att nå på Youtube.

  Kl 16.45 idag fick vi ett mail fån Youtube att vi brutit mot reglerna för communityn och att vårt Youtube-konto därför avslutats.

  Det är första gången vi får denna typ av information från Youtube med synpunkter på vårt innehåll. Det har inte heller förekommit synpunkter på upphovsrättsbrott eller annat liknande.

  Därför är vi lika undrande som ni tittare vad detta handlar om. Om det är något speciellt program som det finns synpunkter på kan man ju vänta sig ett påpekande eller i värsta fall att man tar bort detta program. Men nu har de alltså beslutat ta bort alla våra hundratals program utan närmare förklaring.

  Tack vare er har våra program fått en allt större spridning. Vi har pendlat runt 1 miljon visningar och 200.000 visningstimmar per månad den senaste tiden. De senaste 90 dagarna har vi haft 3-400.000 unika tittare enligt Youtubes statistik. Vissa program har kunnat mäta sig med SVTs tittarsiffror.

  Vi har varit väldigt glada för detta och bärs upp av er hängivenhet och uppskattning för programmen. Vi får mängder med bevis på detta vilket är ovärderligt. Även alla generösa bidrag från er tittare är avgörande! Vi har aldrig haft någon nämnvärd kritik av våra program, vilket också har varit positivt.

  Så vad är det då som har hänt?

  Vi har kritiserat politiken i frågor som rör klimatlarmen, massmigrationen och familje- och könsfrågor. Även hälso- och läkemedelsfrågor har avhandlats som kan stöta sig med starka intressen. Troligen har kritiken skapat oro bland våra makthavare och regeringen har ju tydligt aviserat att de vill strypa det fria ordet. Det är inte så länge sedan regeringen kallade till sig både Google och Facebook för att få dem att ta itu med detta.

  Svensk Webbtelevision har utgivningsbevis som ska utgöra ett skydd mot klåfingriga makthavare. Däremot finns inget skydd mot att samma makthavare utövar påtryckningar mot de sociala medieplattformarna och tvingar fram denna typ av avstängningar. Dessutom är ägarintressena starkt associerade med de internationella finansintressen som vi emellanåt kritiserar.

  Vad gör vi nu?

  Vi har kopior av allt material lagrat så det bör inte vara någon större svårighet att återskapa vårt arkiv med hundratals program. Däremot behöver vi tänka över hur vi ska göra detta tillgängligt utan att behöva ta hänsyn till politiska eller andra intressen.

  Google har missbrukat sin dominerande ställning för att stänga ner Swebbtv. Jag tror att de har begått ett misstag.

  En annan komplikation är att de är närmast omöjliga att nå. Det finns ingen att prata med. Ingen som kan förklara vad som pågår. Bara ett anonymt meddelande om att vi brutit mot reglerna för communityn. Det är inte en fungerande affärsrelation. Det är dessutom ett hån mot våra 100.000-tals tittare som möjliggör Youtube.

  Kanske kan detta kan vara ett startskott för att på allvar skapa en mediekanal för video där vi inte är beroende av en nyckfull plattformsoperatör. Vi kommer undersöka alternativen. Vi kommer självklart också kontakta Google för att be dem korrigera sitt misstag.

  Tills vi är uppe igen finns vi på vår hemsida Swebbtv.se samt med mail från info@swebbtv.se när vi har något nytt att berätta. Vi finns också på Facebook.

  Med Vänlig Hälsning

  Mikael Willgert och Swebbtv-teamet

 3. 3

  Mitt åttaåriga barnbarn har en youtubekanal som heter Fred Klantskalle (är registrerad på hans pappa) där ett inlägg blivit avstängt. Jag undrar vad de håller på med? Jagar mygg med radarsikte?

 4. 4
  Lennart säger

  Vad säger Lars Bern om klimathotet?

 5. 5

  Granskning Sverige fick på samma sätt sin kanal borttagen för nåt år sen. Likaså fick jag min borttagen efter att ha lagt upp tre-fyra klipp av Granskning Sverige och Fabian Fjälling efter de blev censurerade. Fick ingen varning, kontot raderat.

 6. 6
 7. 7
  I Like Neil Young säger

  Som jag sa i en annan tråd här igår kväll – Översteprästerna är desperata. På alla områden.
  Gör nu er matte!

 8. 8
  I Like Neil Young säger

  Jag är verkligen förvånad över att sanningssägaren Pat Condell får fortsätta. I mina öron finns det ingen vassare tunga. Han sätter verkligen sitt fingret mitt i prick på västvärldens mentala sjukdom.
  Mycket nöje!
  https://www.youtube.com/watch?v=isfr1pn9iXY

 9. 9

  En hel del av de som tidigare fått sina kanaler avstängda har gått över till Bitchute istället. Men säkraste är ju naturligtvis att alltid ha sin egen sajt.

 10. 10
  Dick Broman säger

  Det jag hörde på TV4 på nationaldagen, det trodde jag inte själv var möjligt.
  Men jag såg det med egna ögon och hörde det med egna öron på min egen TV.

  I en TV4 intervju på Harpsund på Sveriges nationaldag med Sveriges statsminister Stefan Löfven så säger statsministern plötsligt att han är rädd och måste censurera internet!

  Så här säger Sveriges statsminister Stefan Löfven i Intervjun,
  – I sociala medier finns det en stor risk att vi umgås i kretsar som tycker lika dant som oss själva.
  – Det samtalsklimatet vi har nu på sociala media är skrämmande, vi måste tänka till här.
  – Vi kan inte ha det på det sättet, säger statsministern.

  Enligt Löfven är det alltså skrämmande att människor som har gemensamma åsikter, delar sina åsikter med varandra, vi kan inte ha det så, det måste statsministern använda sin makt till att sätta stopp för!

  Sveriges statsminister påstår att folk som tycker lika dant och som utvecklar sina åsikter via internet är farliga och det skall stoppas.

  Det skrämmer alltså Stefan Löfven att människor med gemensamma intressen och åsikter kan informera och organisera sig på sociala medier.

  Och Statsministern tänker använda sin makt till att censurera bort möjligheterna på internet!

  Frågan blir då, av vem har Stefan Löfven och regeringen fått mandatet att lägga sig i folkets diskussioner, åsikter och folkets rätt att bilda grupper på sociala medier?

  Svaret är naturligtvis att Löfven har inget som helst mandat i från det svenska folket att censurera internet.

  Löfven agerar som en maktgalen diktator och att han är en stor fara för demokrati och folkets åsiktsfrihet.

  Och nu drabbas plötsligt swebb tv av censuren.
  Det är maktmissbruk och en diktatorisk härskarteknik vi ser.

  Jag kan inte tolka maktmissbruket och censuren på något annat sätt än att det finns en odemokratisk politisk uppgörelse i ett slutet rum bakom lyckta dörrar om att censurera internet som folket inte har getts någon som helst möjlighet att påverka.

  Folkviljan, folket åsikter och för makthavarna obekväma sanningar i allternativ media skall tystas ned på internet.

  Jag tror också att censuren av internet är på dagordningen när Löfven flyger jorden runt och träffar andra makthavare.

  Jag har tidigare påtalat allvaret, hotet om att drabbas av censur som blottades i intervjun, till Swebb tv.

  Det är bara att konstatera att min känsla var rätt och att vi lever i en diktatur.

  Intressanta sanningar som publiceras av swebb tv skall tystas.

  Jag lider nu med swebb tv och känner mig mycket upprörd över censuren och maktmissbruket.

 11. 11
  Georg W säger

  Det tudelade samhället växer fram på youtube och den mystiska kraften på Jorden, som fömodligen är de rikaste eller något Illuminati. Har förlorat kontrollen på det globala mänskliga medvetandet! Som de kontrollerat sedan urminnes tider. You tube är livsfarligt och besten är lös. En liten skolflicka i Californien gör en bakgrundskoll på de amerikanska presidenterna. Det visar sig att ALLA utom en är relativt nära släkt och sammankopplat med Engelska kungahuset och Karl den store. Ja, det låter som en löjlig konspirationsteori, bara det att det är sant!!! Det ställer till det i mitt och era huvuden, Vad är det här för något? Och allt detta och tusen liknande historier läser och ser miljoner människor och det ena beviset efter det andra berättar om en historia som alla har glömt och att inget är vad det ser ut att vara.

  Människans hjärna programmerad för idioti och slaveri, har gått sönder och en ny värld närmar sig. Vi sitter faktiskt här och är genuint anarkistiska i vår diskurs. Samhället är trasigt och förljuget och ALLT framstår klart för alla dem som bryr sig och vill göra något åt saken.

  Jag har lämnat teve och ser bara berikande vetenskapligt förankrade föreläsningar från eliten av planetens intellectia. Modern forskning har hittat Folket. Jag är numera rädd för den anarkism vi representerar. Jag tror att de krossar mig till slut, enligt algoritmen och youtubes robotar, som är de som står för cencur och maktmissbruk, ingen människa där, bara framtidens robotar.

  Frågan är hur de ska få stopp på den här bloggen? Annars är nog Löfven och company körda, är jag rädd. De har manipulerat pöbeln färdigt nu och ingen lyssnar på någon längre. Alla exploderar av nya kunskaper hela tiden. Kul att man har hälsan och får vara med och uppleva det här.

  Göm er i skogen, trubbelmakare!

  En nostalgisk resa till gammelmedia:

  https://www.youtube.com/watch?v=3Y4unaEAeo0

 12. 12
  Gunnar Lantell säger

  Var är den borgerliga oppositionen?

  Våren 2014 försökte Morgan J införa inskränkningar
  I YGL och TF. Den stoppades i sista stund av de
  tillsammans med SD.

  Dags igen med en insats

 13. 13
  I Like Neil Young säger

  Vill ni veta hur det hela går till – lyssna , mycket mycket noga!
  https://www.youtube.com/watch?v=0wakec06NlA

 14. 14
  Georg W säger

  Tyskarna och IG metal går till motattack mot youTube, med en arme av pigga och sugna advokater!

  YouYube har att välja öppenhet och demokratiskt samarbete eller att bli krossade av arbetsmarknadslagar!

  Jag tror att det friliberala demokratiska samhället går mot individens förtryck. All öppenhet och kommunikation mellan myndigheter och folket, styrs av en ständigt updaterad regelbok, tillverkad av den ena parten, som vi måste underkasta oss. För att inte öppenhet och kommunikation faktiskt ska uppstå.

  Som jag tidigare sagt och som döda havsrullarna säger: Sade jag er hela sanningen här och nu, så skulle ni omedelbart stena mig till döds. Sanningen försöker de/någon dränka på Internet, och oj vad det kastas stenar.

  Men jag vet att om ett år så vet alla det jag och många numer vet och som ingen får prata om. Den världen är svår att föreställa sig. Både religion och etablerad vetenskap är döende företeelser. En ny människa träder fram ur spillrorna Ödmjuk och redo att rädda vår enda möjliga livsmiljö, Tellus. Ja förlåt, jag svävade iväg här.

  https://www.youtube.com/watch?v=oZZ5Kouj_hQ

 15. 15

  Testade med VPN. dvs jag kopplar mig via annan server så det ser ut som jag surfar från t.ex. Frankrike eller USA.

  Då går det att nå SwebbTV. ser ut som den är nersläckt regionalt. Dvs om man surfar med svensk IP adress får man inget.

 16. 16
  Jörgen säger
 17. 17
  Hanveden säger

  Kan det faktum att Rockström, Johan deltog vid senaste 67th Bilderberg Meeting ha något med saken att göra och hans agenda i klimatfrågan.

  https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2019/press-release-2019

  Två av punkterna var: 3. Climate Change and Sustainability och 9. The Weaponisation of Social Media

  Deltagarna var: https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2019/participants-2019

 18. 18
  Dick Broman säger

  Kära Swebbtv-tittare,

  Idag har vi till vår glädje noterat att Youtube har beslutat att aktivera vårt konto igen och att kanalen nu har kommit igång!

  Vi tror att det är en följd av ert och alla alternativa kanalers engagemang för att inte tillåta denna form av övergrepp.

  Därför vill vi återigen tacka för det stöd och och den omtanke vi har fått under dessa dagar.

  Avbrottet har visat hur sårbara vi är och hur viktigt det är att att utforska alternativa lösningar, där vi inte är i händerna på olika intressen. Därför kommer arbetet för att finna alternativ fortsätta.

  En positiv sak i sammanhanget är att vi har fått så många bevis på hur viktigt detta arbete är och vår målsättning är nu att vi ska skala upp det ytterligare.

  Återigen tack för ert stöd!

  Mvh

  Mikael och Swebbtvteamet

  Kommentar av mig.
  Otroligt skönt, opinionen mot censuren blev för stark, nya plattformar började byggas upp och Google riskerade att förlora pengar. Vad vi fick se är att sossarna är i strid med sin egen befolkning, det är inte bara sjukvården som befinner sig i en systemkollaps, kollapsar det gör regeringen och hela det svenska samhället.
  Trots alla uppenbara problem som strider mot folkviljan bl.a en systemkollaps inom sjukvården, en massinvandring och alla problem den orsakar, fattigpensionärer med pensioner som det inte går att leva på, en dopad ekonomi med en krona som fallit till en skräpvaluta, som gör hela folket ännu fattigare.

  Och trots alla förbättringsmöjligheter som finns i Sverige idag inom dessa områden så drivs våra korrupta politiker av helt andra saker än att genomföra folkets vilja.

  Politiker driver istället en globalistisk agenda på bekostnad av det egna folket då pengar och karriärmöjligheter lockar om de istället går ärenden åt globalisternas och deras globalisering.

  Globalisterna driver globalismen en annan logik där världsbanker, multinationella företag och andra internationella intressen är de som skall styra hela världen och diktera levnadsvillkoren för alla människor.

  Den helt falska och sjuka propagandan om en klimatkatastrof som folket matas med varje dag i TV rutan är ett exempel på korruptionen inom svensk media som globaliseringen skapat.
  Media går makthavarnas intressen och ljuger för folket för att skapa globala problem för avveckla självständiga nationer och flytta all makt till globala makthavare.

  Det positiva är att makthavarna håller på att avslöjas, vill hylla Lars Bern som fick upp ögonen på mig
  Han är intelligent, kunnig och framförallt ärlig, vilket jag uppskattar.
  Jag rekommenderar alla att se hans program och föreläsningar på Swebb tv!

  Mvh
  Dick

 19. 19
  Georg W säger

  Jag är inte jag om jag inte då och då utdelar en pungspark till mina egna. Allt för att sprida lite ljus och glädje i tillvaron(:

  Här råder ett mycket intelligent och intellektuellt klimat. Människor med hundra år gamla stolta traditioner MÅSTE ha en bok att hålla i när de läser. Det är det finaste minnet från 1900-talet och vi bevarar det tills vi dör

  Fast det är helt sinnessjukt att man ska avverka träd för att i industriella miljöförstörande industrier tillverka papper med ord på?!? För att efter läsning ställa in den i en översvämmad bokhylla som då och då måste rensas och soptippas. När en dator kan förstora text på böcker som är gratis. Man kan ligga och lyssna på ljudböcker. Man kan lyssna på 10 föreläsningar och diskussioner om boken. Man kan kolla kritiken av boken. Allt detta sker med en knapptryckning på Internet, blixtsnabbt!

  Många gillar inte youTube för att 90% är skit där. Det som då glöms bort är att det är en robot och AI som bestämmer. Stoppar du in bullshit i youtube så väljer roboten blixtsnabbt ut all bullshit som finns.
  Skit in skit ut, sorry, förlåt.

  Men om man som jag fostrar sin robot och lärare och herre. Så är det en gräddfil in i intergalaktiskt högre medvetande (: Massor av människor har fantastiska saker att berätta om vår moderna forskning och nya synsätt på gamla företeelser. Det nya medvetandet finns redan att beskåda.

  Senaste kunskapen är att Intelligens och medvetande är två väldigt separerade företeelser. Datorer, träd och djur kan vara intelligenta men ALDRIG medvetna. Den förmågan har bara människan och Ondskan på Jorden vill bara ha intelligenta människor, men UTAN medvetande!!! Därför Akademiska sjukhuset.

  Jag är mycket stolt över att vara en medveten idiot (:

 20. 20

  Är det bara jag som tycker vi hamnat snett i inläggen här? Nu har åsikter tagit plats som är högst politiska och rör invandring och att forskarnas information om klimatförändringarna skulle vara falska.
  Hänvisa gärna till Lars Berns blogg Annika, men låt inte åsiktsmaskiner som i kommentar #18 ovan ta över din i övrigt utmärkta blogg.

 21. 21
  I Like Neil Young säger

  #20
  Bra försök Stina men tänker du längre än näsan räcker så inser du snabbt att maktmissbruk,korruption och försämringen av folkhälsan hänger ihop på ett mycket logiskt sätt. Follow the Money brukar det heta.
  Annika, Sten Sture Skaldeman och i viss mån Kostdoktorn är t.ex ”ansvariga” för mitt eget uppvaknande…
  Det ena gav det andra och till slut kan man inte låtsas att man inte sett och insett det man faktisk sett och insett. Sanning är lögn och lögn är sanning – tyvärr är det det värld vi lever i.

 22. 22
  Lars Henrik säger

  Jag håller nog i stora drag med Stina. Vi har tidigare varit ganska överens om att inte ta upp politik här om inte den specifika frågan har direkt bäring på kost och hälsa. Invandring ligger ännu längre bort från ämnet.

 23. 23
  I Like Neil Young säger

  Annika har själv skapat och dragit igång tråden. Eller? Får hon inte göra det på sin egen blogg?
  Att sära på politik och hälsa är dessutom ett ytterst grovt misstag och tankefel.

 24. 24
  Lars Henrik säger

  Jo nog är det så. Men här syftades på andra politiska frågor än sådant som kunde kopplas till hälsa och LCHF och jag kom då att tänka på den diskussion vi hade i några trådar för ett antal år sedan om politik, klimat etc. Fast det kanske är passé idag?

  Jag skulle i alla fall tycka det vore tråkigt om ”Annika Dahlqvists LCHF-blogg – Om kost och hälsa” skulle avvika för mycket från vad titeln antyder.

 25. 25

  #21
  Nu har du ju ingen aning om vad jag tänker, hur långt jag tänker eller hur lång näsa jag har.
  Jag håller med om att politiker behöver upplysas om hur befolkningen kan hålla sig frisk och att det går att göra på ett mer kostnadseffektivt sätt än idag med hjälp av kolhydratkost. Så långt politik och hälsa.

  Men, att basunera ut vad folk vill ha och inte som i kommentar 18 ovan leder till polarisering och följderna av det kan vi se i USA idag. Mänskligheten behöver idag i stället enas kring de stora miljöproblem vi har istället för att förlöjliga Greta Thunberg som ”lilla aspberger-Greta som lobbyn tagit fram”, vilket kan läsas på Lars Berns blogg. Där för övrigt policyn är att inte göra personliga påhopp, men det kanske bara gäller i kommentarsfälten.

  Med hopp om mer förståelse och ödmjukhet i debatten som förs i sociala medier, Stina

 26. 26

  #21
  Nu har du ju ingen aning om vad jag tänker, hur långt jag tänker eller hur lång näsa jag har.
  Jag håller med om att politiker behöver upplysas om hur befolkningen kan hålla sig frisk och att det går att göra på ett mer kostnadseffektivt sätt än idag med hjälp av lågkolhydratkost. Så långt politik och hälsa.

  Men, att basunera ut vad folk vill ha och inte som i kommentar 18 ovan leder till polarisering och följderna av det kan vi se i USA idag. Mänskligheten behöver idag i stället enas kring de stora miljöproblem vi har istället för att förlöjliga Greta Thunberg som ”lilla aspberger-Greta som lobbyn tagit fram”, vilket kan läsas på Lars Berns blogg. Där för övrigt policyn är att inte göra personliga påhopp, men det kanske bara gäller i kommentarsfälten.

  Med hopp om mer förståelse och ödmjukhet i debatten som förs i sociala medier, Stina

 27. 27

  Beträffande klimathotet så kan de vara bra att ha lite insikt i den stora bluffen som pågår med god hjälp av
  politiker som utnyttjar Greta Thunberg.

  https://www.youtube.com/watch?v=MSkNIpNWX0k

 28. 28

  #27
  Varje människa väljer vad den vill tro på och vad som är bluff, man har sin egen sanning.
  Utöver det finns fakta på att vårt överutnyttjande av planeten i västvärlden gör så att befolkningsgrupper i andra delar av världen inte har rent vatten att dricka och tvättar sig i kemikalieförorenade floder.
  Jag tror inte heller att planeten behöver räddas, den klarar sig. Det är mänskligheten som får svårt att överleva.
  Jaha, nu drogs jag in i att svara och nu släpper jag det här ämnet som inte hör hemma här.

 29. 29
  Dick Broman säger

  Stina,
  Frågan som Annika väckte i denna tråd var om någon visste något varför Swebb TV släckts ned.

  Bra Sina, nu vet vi, nu har Du fått sagt vad Du tycker är en relevant information om varför Swebb TV drabbades av censur och sen plötsligt tillåts komma tillbaka.

  Även Du har rätt till demokratiska rättigheter som åsikt- och yttrandefrihet, hur irrelevanta svar Du än levererar i sakfrågan och hur osakligt Du än resonerar här i tråden.

  Men nu ber jag Dig att sluta med Dina personangrepp och istället försöka acceptera att det finns personer som försöker svara på Annikas fråga och som levererar en så relevant information som möjligt och som anstränger sig för att kunna förklara varför alternativ media plötsligt drabbas av en nedstängning.

  Kan Du acceptera det?
  Kan Du försöka acceptera åsiktsfriheten, att det finns andra andra åsikter än Dina, om en diktatorisk styrning av internet och alternativa medier, som också tillåts komma till tals?
  Kan Du göra ett försök?

 30. 30

  Tycker mig känna igen dig Stina sedan tidigare och du brukar dra dig ur diskussioner som du startat när du möter på patrull.

 31. 31

  #29
  Jaså, lustigt, jag brukar inte kommentera här.
  Jag är inte rädd för diskussioner men har svårt att ta mannen i din länk på allvar. En konspirationsteoretiker som tidigare sagt sig vara guds son.
  Du har all rätt att tro vad du vill om mig och försöka dra in mig i pseudodiskussioner, men nu tackar jag för mig.

 32. 32
  Georg W säger

  För 10 år sedan kom beskedet att Jimmy Moore, Världens bästa undersökande journalist blivit svensk LCHF-are. Faktum är att jag tror (: att denna kontakt är en av grunderna för spridningen av den svenska LCHF-modellen. Då, gubbar och gummor, gjorde vi revolution i människors huvuden och var först i världen!

  Nu har den frispråkige Jimmy Moore liksom tusentals andra samhällsinformatörer fått sina inkomster borttagna med en robots knapptryckning. Tusentals samhällsinformatörer utslagna av ett privat världsomspännande och dominerande företag!!! Och ni diskuterar korkade klimatskeptiker och rasister.

  Nu verkar det som om YouTube svängt??? Allt sker nu och vi vet inte hur det slutar. Men yttrandefrihet och mänskliga rättigheter är vad den här tråden handlar om.

  Jag kan garantera att det hjälper inte hur intelligent en skeptiker än är. Så rör sig inte deras medvetande en enda mm. Trots att de fullständigt saknar information och vetenskap om ämnet. Men den grundläggande bristen hos skeptikern är bristen på vetenskaplig diskurs.

  Kanske har jag inte gett mina skeptikerhjältar en chans. Men som jag ser det så har även solen sina fläckar och intelligens har inte det minsta lilla med medvetenhet att göra.

  Tråden handlar inte om mat och hälsa!!! Just den här tråden har Annika uppmärksammat ett globalt nytt problem för mänskligheten. Yttrandefriheten är hotad!!!

 33. 33
  Lars Henrik säger

  Georg, du är mer uppmärksam än mig 🙂

 34. 34

  Regeringens inblandning i nedsläckningen av Swebb-tv.

  https://newsvoice.se/2019/08/msb-aktivister-stangde-swebbtv/

 35. 35

  Jag tror inte att detta var en attack, men ett marknadsföringstrix för kapitalismens SwebbTV.
  Extrem kapitalism som marknadsför extrem kapitalism.

 36. 36
  XMargareta säger

  # 35

  Jag har sett en del från Swebb-Tv och undrar hur du menar.
  Alldeles bortsett ifrån om detta passar in i bloggen, så blir jag nyfiken.

  Att sätta etikett på något, som tex benämna något som ”kapitalism”, resp. ”extrem kapitalism”, ger oftast inte kött på benen.
  Det är just bara en etikett.
  (Vissa kallar det för plakatargument.)

  Bättre förståelse för hur du menar vore att belysa hur du kommit fram till att Swebb-Tv marknadsför extrem kapitalism och att motivera varför just det som Swebb-Tv för fram skulle var exempel på

 37. 37

  Pang!!! Där small den ballongen! Martin hade en nål med sig.

  Till höger om mig i stridslinjen i kriget om att rädda världen och mänskligheten, Står en extrem fascist med trumplex, en modern variant av komplex. Som kommer från de barn som vuxit upp med den ”onda mamman”. Kvinnan som inte tycker om sitt barn.

  Det är nästan alltid en han. Han gillar inte utlänningar, socialbidrag, klimatpolitik. Alla etablerade partier och det organiserade samhället är i själva verket omoraliska kriminella lögnare. De vill undergräva samhällsmoralen för att de växer genom missnöje.

  Därför kan vi användas för att undergräva samhällsmoralen och ge SD fler väljare. När dessa krafter får makten vänder de sig mot mig, i egenskap av statslös, samhällsinformatör och världsräddare och slår ihjäl mig.

  Deras hjälte, är även min hjälte! men en bakgrundskoll gjorde mig livrädd och skrämd. Riktigt skitiga människor där. Lars Bern ÄR allt en riktig smutsgris! Fast han säger bra saker.

  Men vad ska en fd. kommunist som jag annars säga? Lars Bern är nog skadligare för vår rörelse än jag, tror jag?

  Slutdiskuterat, från den här utlänningen! Vill inte ha dåliga, lägre stående fiender.

 38. 38
  Lars Henrik säger

  Det är frestande att ryckas med i detta men jag tror det kan vara bra så 🙂

  Dessa infekterade ämnen får nog mest den effekten att splittra LCHF-rörelsen, åtminstone på denna blogg. Det tycker jag inte vi har råd med.

  Håll dem, inklusive deras megafoner, på minst armlängds avstånd.

 39. 39

  En bevakare, journalist av ett antal kulter, Independent Scientology News, fick sin YT nedsläckt trots att han angav länk och källa till sina videosnuttar som kom från kulterna. Han skrev till YT och hoppades att någon där kunde ta och titta på det hela:
  ”With his appeal, ISN hoped to get an actual human to look over his work, to see that he was exposing the bigoted speech of Muhammad, a Scientology Freedom Medal winner as well as the most prominent Nation of Islam minister on the West Coast.

  Instead, YouTube doubled down, shuttering ISN’s channel without any real explanation.

  Thank you for contacting us. We have carefully reviewed your account appeal.

  Your account has been terminated due to repeated or severe violations of our Community Guidelines on Hate Speech. Although YouTube is a platform for expression of all kinds, our Community Guidelines prohibit speech that promotes hatred or violence towards certain groups or individuals…

  We have decided to keep your account suspended. You won’t be able to access or create any other YouTube accounts.”

  Så galet kan det bli…
  https://tonyortega.org/2019/06/24/youtube-permanently-shutters-channel-that-exposed-scientology-bigotry/

 40. 40
  Lars Henrik säger

  Georg,

  om du har kvar min mejladress får du gärna mejla mig. Annars kan kanske Annika förmedla? Jag försökte nå dig på din gamla adress men det gick ej.

 41. 41

  Många undrar nog vad jag yrar om och var jag får det ifrån.

  https://www.youtube.com/watch?v=WjOowWxOXCg

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa