Hur industriella fröoljor gör oss sjuka

Chris Kresser.com.

Man mår illa när man läser artikeln. Det är ju så självklart egentligen att hårt industriprocessade fröoljor är farliga för oss att äta.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult says

  Nån som hört denna slogan?
  ”Bra mat från Lantmännen”
  I mina ögon och troligen fleras högst tveksamt
  i många stycken.
  Mycket inflammations framkallande produkter som lyckliga
  svenskar glufsar i sig varje dag.
  Varför är det så klent med debatt runt detta måntro?

 2. 2
  XMargareta says

  Hur är det med Lantmännen och rötslam?

 3. 3

  XMargareta
  Tackar som frågar det som ingen vill veta (:

  Det pågår ett mycket konstigt krig inom lantbruksrörelsen!?! Nyligen beslöt de stora bondestämmorna att rötslam måste försvinna ur matproduktionen och de ofödda barnen dansade av lycka i pappas pung.

  Men då går enskilda medlemmar ur styrelser ut och dementerar! Stora krafter sätts ur spel i samhället. Varenda politiker gör i byxan! Vad ska vi göra med skiten? Stackars politiker och tjänstemän, vad ska dom göra om de inte får dumpa rötslammet på åkrar för produktion av djurfoder???

  Livsmedelsverket har konstaterat giftrester i all svensk konventionell kött och mjölkproduktion. Vi tvingas acceptera de dagliga doser gift som kapitalismen tvingar oss att underkasta oss.

  Ett svenskt barn som föds på BB har cirka 300 främmande ämnen/kemikalier i sin kropp. Som gör flickor av pojkar! Det här är lika stort som cancerlögnen och helt våra politikers/tjänstemäns idioti.

  Men problemet är orsaken till att svenska tidningar stängde den ocensurerade debatten. Politikerna blev hotade av framtida giftrekyler.

  Jag gissar att många kommuner idag, i tysthet, försöker hitta de rätta lösningarna. Dock inte skitkommunen Västervik, som investerar i splirrans nytt och begär anstånd för spridning av industriavfall/rötslam till tidens ände. De var informerade av mig och valde att strida mot mig, outtalat! Jag är inte populär.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.