Intag av socker får tarmtumörer att växa

SVT.se.

Möss med tarmtumörer fick ökad tumörtillväxt om de fick socker i maten.

 

Comments

 1. 1
  Mats Carlstedt säger

  Tumörers metabolism har vi vetat om sedan Dr Otto’s nobelpris 1931.
  Redan då visste man vad dagens ”forskare” inte verkar ha en aning eller intresse av idag.
  Tragiskt att folk ska behöva lida och mista sina liv på grund av korruption och ett livsmedelsverk som gynnar ohälsa och miljöförstöring. Möss är ju genetiskt anpassade för en fröbaserad kost. Det är inte vår art.

 2. 2
  Lars Bern säger
 3. 3
  Mats Carlstedt säger

  Självklart förnekar Cancerfonden det. Inga pengar i att lära folk vad man ska äta och hur denna kost ska produceras. Likt Rockefeller och ”Flexnerrapporten”. Bättre med livslånga kunder med att dölja symtom än att bota. Pengar är viktigare än hälsan och ekosystemet. Usch vad vidriga dessa är.

 4. 4
  Piltson säger

  ”Första belägget”! Snälla nån.
  Vi ber att få upprepa vår hänvisning till Travis Christoffersons bok och de forskningsrapporter och kliniska resultat den hänvisar till, bl. a. Linda Nebelings framgångsrika cancerterapi för ungefär 30 år sedan:
  https://foundationformetaboliccancertherapies.com/
  Det enda intressanta i denna text var väl som belägg för hur nollställd mediavärlden tycks vara när det handlar om vetenskap som inte legitimerats av högtravande myndigheter och kommersiella intressen?

 5. 5
  Piltson säger

  2 Lars Bern: ”Cancerfonden förnekar”
  Vi frågade Cancerfonden specifikt om bakgrunden till de anvisningar som Bern hänvisar till. Man svarade mycket allmänt utan att ta upp den konkreta frågan.
  Flickan talar om ”genetisk otur”, vilket belägger att Cancerfonden inte har uppfattat att Thomas Seyfried övertygande visat att cancer är metaboliskt förorsakad och den genetiska komponenten sekundär till skadorna på cellernas energiförsörjning OCH att dessa skador är desamma oberoende av tumörens plats.
  Vilket betyder att cancer är EN sjukdom inte en hel skock enligt Cancerfondens resonemang. Folk testamenterar pengar till Cancerfonden i tro att de gör en god gärning. Men fonden bedriver ett enormt slöseri med dessa pengar genom att stödja forskning som utgår från den falska tanken ”genetisk otur”. Detta väcker frågan om det inte vore önskvårt med någon överordnad vetenskaplig instans som kan granska och vägleda fonder av detta slag.

 6. 6

  Lars Bern är bäst, du har förbättrat mitt liv! Vill bara säga det!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa