Är den omfattande statinförskrivningen ett brott mot mänskligheten?

Lars Bern har skrivit ett inlägg.

 

Comments

 1. 1
  Anna säger

  Sitter och läser Lars Berns bok just nu. Försöker även få min mor att läsa den, vilket hon gärna gör.
  Mycket av det som står i boken är tankar jag tänkt, det är logiskt. Underbar bok som jag kommer att rekommendera till både vänner och ovänner.

  Återkommande är detta med fasta och aldrig frossa. Står i Bibeln, i hälsoböcker osv.
  Jag har inte haft mättnadskänslor på flera år, men äter med förnuftet. Åt enbart en måltid om dagen förr, i 3 år: långkok på revben med massor av smör till. Jag var slank och både väldigt bra.

  Men numera, efter barnafödande speciellt, så svimmar jag lätt om jag inte äter ordentligt och regelbundet. Har trillat och slagit i huvudet två gånger. Äter ändå fett som stabiliserar blodsocker. Har hållt på med strikt LCHF i 9 år snart. Känner sådan skam för att jag inte klarar ut fastan.

 2. 2
  Georg W säger

  Kanske salt/mineralbrist? Skam är ingen bra känsla. Uppstår den ska man omedelbart legitimera orsaken och söka orsaken någon annan stans än sig själv! Skam ska tjuvar och bedragare leva med. Inte en kämpande människa!

  Jag hittade en fantastisk Tim Noakes-föreläsning. I och för sig om idrottsidioter, men en och annan vattendrickare med saltbrist, har viktiga saker att lära sig, av den här ödmjuke tuffingen och vetenskaplige forskaren. Men vad svamlar han om på slutet? 50%???

  https://www.youtube.com/watch?v=4lzs5wpLkeA

  ännu en fantastisk kvinna från folkets djup

  https://www.youtube.com/watch?v=oxYU5GNngnk

 3. 3
  Anne O säger

  George W, Tim säger att 50 % av vad vi får lära oss av näringslära är fel, frågan är vilka av de 50 % är rätt.

 4. 4
  Georg W säger

  Den gode Tim, avslutar med att svamla lite. Annars förklarar han att idrottsdöden, när en ung man eller flicka står och dör på en fotbollsplan eller i motionsspåret. Vilket är en modern sjukdom!

  Det startade när en affärsman kom på att man svettas när man motionerar och därför måste kompensera vätskeförlusten. Vilket ledde till en mångfald idrottsdrycker och vätskestationer längs dödens motionsspår. Eftersom ingen då förstod att det är saltbristen som måste kompenseras!!!

  Konsekvensen verkar bli att hjärtat blir oregelbunden och lungorna samlar vätska. Tim Noakes har bevisat att för högt vätskeintag leder till saltbrist. Vilket är ett dödligt tillstånd och massor av duktiga människor har dött helt i onödan!

  Dessutom är trötthet en inbillning från hjärnan, för att musklerna ska stelna och producera mjölksyra, ett skydd för att vi inte ska springa ihjäl oss.

 5. 5
  Piltson säger

  GeorgW: ”…saltbristen som måste kompenseras!”
  Nej, det är lustigt, för en resa till tropikerna fick man alltid rådet att medföra salt för att kompensera det salt som sades bli utsvettat. Men vid svettning till följd av motion fick man aldrig motsvarande råd. Lustigt, hade vi aldrig tänkt på!

 6. 6
  Mormor säger

  3 Anne O

  Dom 50% som fortfarande tror att det enda som gäller är att räkna kalorier in och kalorier ut…dom har helt enkelt 100% fel….

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa