Försvara köttproduktionen LRF !

Debattartikel i Land Lantbruk.

Inställningen till köttproduktion ska baseras på vetenskap och inte på veganska fanatikers inverkan på media, ämbetsmän och beslutsfattare.

 

Comments

 1. 1

  Drottningen säger nej till vegankost för kommande barnbarns barnet!
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/e8GE5O/meghan-markle-vill-ge-barnet-vegankost–drottningen-vagrar

 2. 2
  Elisabeth G säger

  Det här skadliga veganstolleriet måste få ett slut. De föröder både sig själva och planeten med sin idioti. Frågan är dock: hur gör vi? Finns det någon som kan vända trenden?

 3. 3
  Lena i Umeå säger

  För den som vill ha bra argument i kostdebatten, både gällande hälsa och miljö, rekommenderar jag böckerna ”Cows save the planet” och ”Grass-fed nation”. Jag är betydligt mer bekymrad över vad industriskalig monokultur fylld med kemikalier och konstgödsel gör med vårt klimat och vår jord än köttproduktion. Åtminstone ekologiskt närproducerat gräsbeteskött, som jag normalt köper.

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Ekologiskt närproducerat smör, ost och gräsbeteskött lär inte finnas så länge till om vegan-’maffian’ får hållas. 🙁

 5. 5
  Georg W säger

  Jag baxnar när jag ser hur de globala strategerna och deras MAKT utövas. Vi som i 10 år skakade den globala ekonomin och hotade all kapitalistisk utövning, genom att predika lokalproducerat gräsbeteskött och den svenska superresursen viltet. Vi är inte ens en viskning i ungdomsrörelsen! Vi är etablissemangets huvudmotståndare och våra ord värderas till noll och behöver inte bemötas. Det finns ingen mening med att försöka förklara verkligheten för oss. Vi är nämligen fanatiker och konspirations tänkare.

  Min 20-åriga dotter går på en folkhögskola där de är 3 elever av trehundra som inte vågar prata om sitt LCHF-ätande. Eftersom den samlade attacken från intellektuella veganer är förödande för icke ordentligt pålästa. Jag skulle vilja åka till hennes skola och delge dem mina vegetariska erfarenheter. Det är alltså 99% av eleverna på skolan som bekänner att de ska minska på sitt köttätande och öka den växtbaserade delen.

  Förhoppningsvis så börjar min flicka på en av de ledande skolorna inom hennes område. Där det verkar som själva skolan har en vegetarisk inriktning.

  Överallt rapporter om nicer och nevöer som blir veganer trots föräldrar som varit veggisar och misslyckats kapitalt. Dessa idioter önskar nu sina egna barn lycka till i det vegetariska sökandet.

  Den sista bebisen i släkten tycker föräldrarna ska växa upp som (medveten) vegeterian och alla andra klappar takten!

  Hela min familj får krypa in i sina gömslen, i en fullständigt galen värld av sönderstressade och demoraliserade skräpätande människor.

  Jag vet vad som händer när man varit veggis ett par år och tömt kroppens depåer av de näringsämnen som kroppen måste ha för att kunna prestera över huvud taget. Väldigt många kommer att bli misslyckade studenter med höga studieskulder och A-kassa att betala den med i bästa fall. Det är förlorade barn som kommer att ta livet av sig av en växande hopplöshet i grunden av deras psyken. Livet som vegetarian handlar bara om mat. 20 timmar om dygnet. Ändå blir det inte bra. Hur de än försöker.

  Det stora problemet är att det är söta idealistiska pojkar och flickor som sprider det vegetariska budskapet. Uppbackade av kapitalets lakejer. Sprider en lögn, läkare för framtiden. usch för den mänskliga ekonomiska moralen.

  Vi kan inte låta det här fortgå!!! VI måste informera dessa barn hårt och kärleksfullt, utan att kränka dom. Svårt!

  Jag släpper lös mina krafter på You tube. Där kopierar och klistrar jag mina ständiga frågor och kommentarer. Gissa vad? Ingen svarar! antingen drunknar jag bland kommentarer. Eller så har jag förlorat förmågan att provocera?

  Tyvärr måste vi erkänna att vi fick massmedialt storstryk av de globala kapitalisterna. De vann på K:O: och walkover. Men huvudsaken är ju trots allt att VI/jag mår bra. Hur illa det än låter (:

 6. 6
  Göran Sjöberg säger

  George – klok som vanligt 🙂

  Ja, det är en för sorglig ungdomsvärld av ”nyttiga idioter” vi lever i idag (med Greta i spetsen) och där de globalister som föröder vår jord måste le i mjugg bakom sina moln av jordbruksgifter och GMO-grödor.

 7. 7

  Hoppet finns i USA.
  Ketogen kost är jättestort där.
  Det finns massor att lyssna på och läsa kommentarer
  på You-tube där.
  Bla.a Sten Ekberg, Eric Berg o Jason Fung m.fl. m.fl.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa