Kom med på LCHF-vecka till Rhodos, för personer med metabol ohälsa och diabetes

För åttonde året i rad arrangerar Ann-Sofi Sydholm (finlandssvenska), med make Kosta Panagos (talar engelska men ej svenska), LCHF-veckor på sin turistgård Villa Panagos, på Rhodos, strax vid den fina Faliraki-stranden .

Vi äter då god LCHF-mat; har LCHF-föreläsningar, frågor, diskussioner varje dag, åker på utflykter med egen buss och Kosta som licensierad guide. I utlykterna ingår besök på utvalda restauranger som bjuder oss på LCHF-mat. Vi bor i deras turisthus i fina enrumslägenheter för två personer (enkelrum kan fås mot tillägg). Sol och bad har vi förstås också god tillgång till. Om alla inte får plats i huset får de bo på ett näraliggande hotell.

Veckan är mycket trivsam och informationsgivande och brukar vara mycket uppskattad.

I år provar vi med även en specialvecka för diabetiker, den 6 – 13 oktober. Vigdis Benno Hjelmås, typ 1-diabetiker sedan 50 år, som har blivit mycket bättre i sina diabeteskomplikationer sedan hon gick över till ’Lavkarbo’, medverkar. Läs om diabetes-veckan och om Vigdis.

 

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa