Och vinnaren är – Keto plus OMAD !

I kommentarerna i bloggen kan man avläsa att en gemensam erfarenhet är att Keto = strikt LCHF, tillsammans med periodisk fasta, tex OMAD (One Meal A Day), 5:2 (Två fastedagar per vecka), eller vilken periodisk fasta man trivs bäst med, är den långsiktigt bästa kosten för hälsa och viktkontroll.   Eller?

 

Comments

 1. 1
  Gunnar Isaksson säger

  Jag instämmer helt med den kombinationen. Fastan gör att man verkligen tömmer glykogenförråden så kroppen inte behöver bilda fett av eventuellt överskott.

  Började med 5:2 men tyckte det störde rytmen. Visst försvann leverfettet snabbt. Gick därefter över till 16:8 som passade mig mycket bättre sedan jag vant mig att hoppa över frukosten. Senare blev det OMAD som jag sysslat med i 2 år. Det blir så bekvämt att inte jämnt stå vid spisen men det gäller verkligen att äta ordentligt och inte slarva.

  Efter ca 12 timmars fasta så har insulinet sjunkit ordentligt men efter 16 – 23 timmar så har det verkligen sjunkit lågt och man förbränner det farliga fettet i organen.

  Det gäller endast att finna den form av fasta som passar livsstilen.

 2. 2
  Nisse Hult säger

  Har nyss gjort årets andra blodprofil mätning, lite att tänka på för dom som dömt ut mitt envisa tjatande om hur effektivt Keto + OMAD 23:1 är på flera sätt. (Främst kokboksmaffians alla anhängare)
  Har kört så sen den 5-Jan 2019 och i det ingår hög fett intag som heter duga varje dag
  LDL-KOL/HDL-KOL
  LDL-KOLESTEROL
  TRIGLYCERIDER
  HDL/KOLESTEROL
  P-KOLESTEROL
  KOLESTEROL/HDL
  PSA
  Allt har nu nya (bättre) värden är förra mätning med redan bra värden.
  Spännande och tänkvärt som heter duga

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa