Ett nytt parti till EU – Gula Västarna

Leif Lundberg, Kostdemokrati, mailade mig en text som han har lagt in på Facebook, Folkhemmet Sverige:

”GULA VÄSTARNA” RINGER I KLOCKAN OCH NU GÄLLER SAMLING VID PUMPEN DÅ DET BRINNER I KNUTARNA.

Om du är trött på dagens politiska lekstuga och om du förstår konsekvenserna av dagens politik – så kan du nu äntligen göra din röst hörd. Det kostar dig endast ett frimärke och det enda du stöder är registrering av partinamnet ”Gula västarna” – utan att ditt namn blir offentligt.

Om du är nöjd med dagens partier och deras politik behöver du inte göra någonting – medan tryggheten och välfärden i Sverige flyger all världens väg. Ditt engagemang och en investering i ett frimärke kan ändra på detta, med start i EU-valet 23-26 maj redan i år (ett val som rejält skulle kunna skaka om etablissemanget som slutat att lyssna på folket).

Om vi lyckas med att få ihop 1500 underskrifter som postas före brevlådans tömning nu på söndag så kommer du att kunna rösta på ”Gula västarna” redan i EU-valet 23-26 maj (om du vill) – med ett fantastiskt unikt bra program som passar alla medborgare.

Vi har rivstartat och webbplats med program och information kommer att finnas i god tid innan EU-valet så att du i lugn och ro kan bestämma dig för vilket parti som du vill ge ditt förtroende. Det vi nu snarast behöver är ditt stöd för registrering av partinamnet ”Gula västarna” och det måste ske idag eller på lördag och postas innan tömning på söndag.

”Gula västarna” är ett parti som tar tillvara ALLA medborgares intressen och var placerar man kompetens och sunt förnuft på vänster-höger-skalan? Observera att dagens partier knappt uppfyller någon enda punkt på Gula västarnas program – vilket är högst anmärkningsvärt.

Detta är en gräsrotsrörelse, en folkrörelse som riktat till de institutionaliserade politikerna säger att NU RÄCKER DET!

En kort introduktion, blankett att skicka in redan imorgon (med plats för fem underskrifter) samt några ord om värdegrund och program i punktform finns här …. http://gulavästarna.se/

Varför vänta till sista bildrutan? Agera nu!

 

Comments

 1. 1
  Bertil Sandberg säger

  QUE??

 2. 2
  Ulf Pohl säger

  Jag är med men hur skall detta kunna fungera? Alltför brådstörtat!

 3. 3

  Skulle rösta på dem direkt om de fanns som parti.

 4. 4
  HerrBanan säger

  Bankreform verkar inte vara av intresse, så då kan de kvitta. All politik kräver pengar/resurser o så länge bankerna tillåts skapa pengar ur tomma intet med en utanpåliggande ränta som avgift, så kommer också bankerna att styra politiken!

 5. 5

  Det finns inget parti eller organisation som tar till vara på ”ALLAS” intressen. Det måste ni väl ändå inse. Gula västarna är en anarkistisk rörelse populistisk som verkar som ett planlöst stressat vilddjur enbart intresserat av att få skrika ut sina känslor likt ett trotsigt barn som inte gillar ta på sig skorna när det är dags att gå hem från dagis.

  Hetsmobbar och hafsverk som detta har alltid varit en riktigt dålig idé i alla tider genom människans historia.

 6. 6
  Ulf Pohl säger

  @4. Så sant.

 7. 7
  Ulf Pohl säger

  @5.Är du dum eller ett troll?

 8. 8

  ”GULA VÄSTARNA” – ETT NATURLIGT VAL 23-26 MAJ i EU-VALET.

  ”Varför vänta tills sista bildrutan” refererar till följande bildsvit (som ger en bra bild av det läge landet befinner sig i) … http://www.kostdemokrati.se/wp-content/uploads/FINE-This-is-fine.png

  Det är bråttom då folkhälsan, vården, demokratin (yttrandefrihet, mötesfrihet och pressfrihet), tryggheten och välfärden är under massiv attack (det ”brinner redan i knutarna”). Ett första steg är att stödja namnregistreringen (”Gula västarna”) och det kan fungera även om ni skickar in er underskrift nu på måndag (det kostar bara ett frimärke och du förblir anonym då namnen inte publiceras).

  Läs programmet och fundera över om du håller med om alla punkter – ett program baserat på sunt förnuft. Räkna sedan hur många av dessa punkter som ”ditt parti” uppfyller? Resultatet kommer sannolikt att förvåna dig. Program på 3 min … http://media.xn--gulavstarna-p8a.se/2019/02/Gulav%C3%A4starna.se_20190220.pdf

  Gula västarna är ett parti som tar tillvara på ALLA medborgares intressen som demokrati, trygghet och välfärd. En bra fråga är var placerar man kompetens och sunt förnuft på vänster-höger-skalan?

  Skicka in idag – inget att förlora och allt att vinna … http://media.xn--gulavstarna-p8a.se/2019/02/Gula-v%C3%A4starna-blankett-190216.pdf

  I god tid innan EU-valet 23-26 maj kommer programmet att förtydligas på en ny webbsida http://gulavästarna.se/ och när sidan öppnar kan du i lugn och ro läsa på och på valdagen bestämma dig för vilket parti som du vill ge ditt förtroende.

  NU GÄLLER DET DOCK ATT REGISTRERA PARTINAMNET – SKICKA IN I DAG (ELLER IMORGON) … http://media.xn--gulavstarna-p8a.se/2019/02/Gula-v%C3%A4starna-blankett-190216.pdf

  PS. Alla underskrifter räknas och om vi inte lyckas få in 1500 idag eller imorgon så kommer vi att fortsätta tills vi uppnått antalet och då registrera namnet. Så om vänner och bekanta vaknar upp sent så be att de ändå skickar sitt stöd. På varje blankett finns plats för fem underskrifter så att alla som är röstberättigade i ett hushåll kan skriva på samma blankett. Tipsa gärna också vänner och bekanta.

 9. 9

  Svar till ”4. HerrBanan”

  Du har helt rätt – men det gäller att ta en sak i taget och i rätt ordning. Jag tvivlar på om det finns något parti som är mer insatt i denna problematik. En i styrelsen (presenteras senare) har skrivit flera utförliga artiklar om detta nyligen i 2000-Talets Vetenskap. Men som sagt ”en sak i taget – och i rätt ordning”.

 10. 10
 11. 11
  Ulf Pohl säger

  Leif Lundberg! Lägg upp en digital möjlighet i likhet med petitionerna. Och varför anonymitet? Det sänker bara trovärdigheten. Var och en skall stå för sitt ställningstagande. Det handlar om en hederlig handling, inget att skämmas för. Då finns det en möjlighet annars inte. Medlem i Kostdemokrati.

 12. 12
  Ulf Pohl säger

  Leif! Glöm detta. Fixar detta i morgon efter att ha laddat min skrivare.

 13. 13

  Hej Annika !

  När jag försöker klistra denna artikel i min Facebook kommer invalid och inte tillåter att man presentera för andras
  Kramar

  Yvonne

 14. 14
  Lars Henrik säger

  Ett parti som inte håller klimat-, miljö- och mångfaldsfrågor som de allra allra viktigaste frågorna att ta itu med – alla kategorier, kan jag inte tänka mig att stödja idag.

 15. 15

  INITIATIVET TILL ”GULA VÄSTARNA”

  Initiativet till att rivstarta Gula västarna för att hinna med att ställa upp i EU-valet 23-26 maj kommer från en grupp samhällsengagerade medborgare som under mer än 20 års tid har utarbetat information och produkter i syfte att ge politikerna förståelse för hur verkligheten ser ut och verktyg för att kunna bygga trygghet, produktivitet och välfärd – på medborgarnas villkor och förutsättningar (vi kallar det ”egenkontroll”).

  Syftet med detta arbete var inte initialt att starta ett nytt politiskt parti utan att ge de etablerade politikerna verktyg för att bygga ett bra samhälle (detta oavsett politisk tillhörighet). Men då samtliga partier konsekvent och slutligt visat att de saknar intresse av att skapa ett tryggt och bra samhälle genom att vidta nödvändiga och adekvata åtgärder – så har vi kommit till insikt om att detta initiativ är helt nödvändigt för att rädda Sverige.

  Vi kommer att samla in underskrifter som stöd för registrering av partinamnet tills vi fått in 1500 underskrifter – dock skulle det vara önskvärt att ni postar redan idag och helst innan brevlådan töms. Inga namn kommer att offentliggöras och det enda man stöder är att namnet registreras. Sedan kan man i lugn och ro läsa partiprogram och sedan lägga sin röst på vilket parti man vill. Finns det någon punkt på Gula västarnas program som du inte håller mer om? Finns det någon punkt på programmet som ”ditt parti” får godkänt på? Resultatet kommer sannolikt att överraska många.

  – Värdegrund och program på 3 min … http://media.xn--gulavstarna-p8a.se/2019/02/Gulav%C3%A4starna.se_20190220.pdf

  – Blankett att fylla i och posta idag … http://media.xn--gulavstarna-p8a.se/2019/02/Gula-v%C3%A4starna-blankett-190216.pdf

  – Hemsida (här presteras mer utförlig info innan EU-valet) … http://gulavästarna.se/

 16. 16

  Svar till Lars Henrik says:
  25 februari, 2019 at 11:07

  ”Ett parti som inte håller klimat-, miljö- och mångfaldsfrågor som de allra allra viktigaste frågorna att ta itu med – alla kategorier, kan jag inte tänka mig att stödja idag.”

  – – –

  Har du läst programmet?

  Gula västarna är det parti som tar mångfaldsfrågorna på allvar och som har en politik för att värna om mångfalden – vilket klart framgår av punkterna i slutet på programmet. Vilket annat parti gör det?

  Gula västarna verkar vara det enda parti som har förstått riskerna med GMO och glyfosat som riskerar att kontaminera både människor, djur och växter på ett irreversibelt sätt … http://www.kostdemokrati.se/business/2014/07/07/genmanipulation-gmo/

  – GMO gör oss sterila … http://www.kostdemokrati.se/science/2012/08/12/ryska-forskare-har-upptackt-att-gmo-foda-gor-djuren-sterila/

  Gula västarna är det enda parti som tänker sätta P för spridning av avloppsslam på våra åkrar … http://www.kostdemokrati.se/business/2014/07/07/genmanipulation-gmo/

  Gula västarna är det enda parti som fokusera på verkliga miljöproblem medan de institutionaliserade partierna vill lägga allt fokus och alla resurser på ”fake” som koldioxideffekten – som jag personligen avslöjade för mer än tio år sedan. Men den lever kvar precis som bluffen med att man blir fet av fett och att man blir hjärtsjuk av kolesterol. Folket är klokt – men otroligt lättlurat.

  Docent Uffe Ravnskov (som grundligt avslöjat kolesterolbluffen):

  ”Sanningen måste förvärvas av varje enskild människa. Vill du veta något måste du själv se på alla premisserna, själv lyssna på alla argumenten och sedan själv avgöra vad som verkar mest logistisk. Det går lätt snett om du ber auktoriteterna göra arbetet år dig.”

  Några sakliga argument:

  – Kolesterolmyterna (som lagt grunden till världens mesta sålda ”läkemedel”) … http://www.kostdemokrati.se/wp-content/uploads/Broschyr_Kolesterolmyterna.pdf

  – Åkrarna gödslas med p-piller och svenska bönder får betalt för att sprida gifter … http://www.kostdemokrati.se/gunnarlindgren/2013/11/20/akrarna-godslas-med-p-piller-och-svenska-bonder-far-betalt-for-att-sprida-gifter/

  – The Great Global Warming Swindle Full Movie … https://www.youtube.com/watch?v=52Mx0_8YEtg

  – Klimatpropagandan blir en katastrof för den globala miljön … https://anthropocene.live/2017/02/09/klimatpropagandan-blir-en-katastrof-for-den-globala-miljon/

  Syftet med nuvarande politik verkar vara att fullständig förstöra miljön och med nuvarande politik har man kommit en bra bit på väg. Varför röstar folket på detta?

 17. 17
  Ulf Pohl säger

  Leif Lundberg. Registreringsansökan skickat som utlovat (2 signaturer).

 18. 18
  Lars Henrik säger

  #16

  Jo, jag läste programmet (3 minutaren) och jag anser inte att detta räcker. Förhoppningsvis kommer det mer och hamnar mycket högre på listan.

  Gula västarna säger Nej till GMO i livsmedel, foder, frön & grödor.
  Gula västarna verkar för Biologisk Mångfald avseende nyttoväxter.

  Det är bra med ett nej till GMO men det räcker inte alls med biologisk mångfald enbart för nyttoväxter. Det behövs kraftfullt skydd för mångfalden av väldigt många fler arter och inte enbart växter.

  Och detta är endast ett av många stora problem att lösa under den nära framtiden.

 19. 19

  Lars Henrik
  Är du ett troll? Mångfaldsfrågan? Ja, mångfald på det sätt som förespråkas i Sverige är en katastrof för alla samhällen.. Se Sverige som skräckexemplet no1.. så långt är jag med.. eller vad menar du?
  Vad gäller klimatfrågan är den ett problem så sett att man lurat i befolkingen ett av de värsta skattescamen i världshistorien…

 20. 20
  Lars Henrik säger

  #19

  🙂 Nej, något troll är jag nog inte.

  Hursomhelst var det biologisk mångfald som jag avsåg. Inte kulturell eller religiös.

 21. 21

  På tal om EU.

  RÄTTSLIG SEGER GÄLLANDE KOSTTILLSKOTT I SVERIGE

  Bör EU bestämma regler över svensk kosttillskott?

  GREATLIFE GROUP VS. NACKA KOMMUN

  I januari 2019 avgjordes en tvist mellan kosttillskottförsäljaren Greatlife Group och Nacka Kommun. Bakgrunden var att Miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka Kommun yrkade på att Greatlife Group skulle få saluförbud och återkallande av sina produkter eftersom Nacka Kommun ansåg att Greatlife saluförde för starka doser av vitamin D. Greatlifes D-vitamin ligger på 125 mikrogram och Nacka Kommun menade att EU:s myndighet för livsmedel EFSA (European Food and Safety Agency) rekommenderade doser på 100 mikrogram när det gäller D-vitamin. Nacka kommun menade att Greatlifes D-vitamin kunde innebära “hälsorisker för konsumenterna” och att produkterna inte var säkra enlig “de unionsrättsliga reglerna för livsmedel” (EU:s direktiv).

  Greatlife överklagade detta beslut till länsstyrelsen som i sin tur avslog överklagandet. Greatlife gick vidare till förvaltningsrätten som även de tyckte att Nacka kommun hade gjort rätt. Förvaltningsrätten menade att Nacka kommuns beslut om saluförbud inte stod i strid med unionsrätten eller nationella bestämmelser och förvaltningsrätten menade även att det fanns fog för Nacka Kommuns påstående att kosttillskottet i fråga inte var ett “säkert livsmedel”.

  “EN RISK FÖR MÄNNISKORS HÄLSA” – KAMMARRÄTTEN

  Greatlife tog ärendet vidare till kammarrätten. Kammarrätten avslog Greatlifes överklagande eftersom de ansåg att det aktuella kosttillskottet sannolikt kunde medföra en “risk för människors hälsa“. Kammarrätten ansåg att saluförbudet var en “proportionelig åtgärd” och att ett återtagande av produkten på marknaden var högst legitim.

  Greatlife tog ärendet vidare till Högsta Förvaltningsdomstolen och i november 2018 så klubbade Högsta Förvaltningsdomstolen i favör för Greatlife.

  Läs hela artikeln:

  https://jmm.nu/kosttillskott-eu-forbud-halsokost-orter/

 22. 22

  Dags att läsa på:
  https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Val_till_Europaparlamentet

  Det är ganska tyst i media?

 23. 23

  Citat från Wikipedia:
  …”Det första direkta valet till Europaparlamentet var valet 1979. Sedan dess har valdeltagandet sjunkit oavbrutet, trots att parlamentets funktioner inom unionen samtidigt har stärkts. Nästa val är planerat att hållas den 23–26 maj 2019.”…

 24. 24

  Sveriges riksdag – EU-valet:
  http://eu.riksdagen.se/eu-valet/eu-valet-2019/#

 25. 25
 26. 26
 27. 27

  VARFÖR SÄGER INTE ALLA PARTIER NEJ TILL GMO?

  En bidragande orsak till att FI kom in i EU-parlamentet var att att de deklarerade att de var emot GMO. När de sedan var på plats så röstade de JA till GMO, vilket säger en hel del om det partiets värdegrund.

  – Nu har politikerna satt sin sista (GMO-) potatis … http://www.kostdemokrati.se/guests/2015/03/21/miljopartiet-har-nu-i-akt-och-handling-sagt-ja-till-gmo/

  Gula västarna säger nej till GMO vilket kommer att återspeglas i akt och handling.

  För dig som vill veta mer … PM: Genmanipulation (GMO) … http://www.kostdemokrati.se/business/2014/07/07/genmanipulation-gmo/

  Endast köpta, onda eller okunniga makthavare promotar GMO.

 28. 28
  Arvid säger

  Europaportalen: här kan man se vilka svenska partier som ställer upp 2019.
  Rätt många förutom de etablerade…

  https://www.europaportalen.se/teman/eu-valet-2019

 29. 29
  Arvid säger

  334 kandidater till 21 platser!
  Jag kände igen ca 10 namn av 334!

  https://www.europaportalen.se/2019/02/svenska-kandidaterna-till-eu-parlamentet-2019

 30. 30
  Arvid säger

  Valdeltagandet är lågt!
  Citat…
  VALDELTAGANDE 1995-2014
  Valdeltagandet vid samtliga svenska EU-val.

  2014 51,07 procent
  2009 45,53
  2004 37,90
  1999 38,8
  1995 41,6
  …slut citat

  Vad kan det bero på?

 31. 31
 32. 32

  EU-valet, datum att hålla koll på. Så här går det till…
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vQrdyV/eu-valet-alla-datum-att-halla-koll-pa

 33. 33

  Valkompass EU-valet…
  https://valkompassen.svt.se

 34. 34
  Göran Sjöberg säger

  Leif Lundberg #16

  Tack för länken till klimatsvindeln

  – The Great Global Warming Swindle Full Movie …

  https://www.youtube.com/watch?v=52Mx0_8YEtg

  Mycket övertygande!

  Det mesta av etablissemangets agenda är idag bortsopad. Det som finns kvar av den är endast deras systematiska FAKE NEWS.

 35. 35
  Arvid säger

  EU-valet…så tänker svenskarna rösta.
  Datajournalistik: https://www.svt.se/datajournalistik/sa-tanker-svenskarna-rosta-i-eu-valet/

 36. 36
  Arvid säger

  Snart går vi till val i EU.
  Media hakar på lite, gör intervjuer och ställer en del mot väggen!
  Vänsterpartiets första namn fuskar med traktamenten, tar ut dagstraktamente trots att hon bor på plats i Bryssel. Socialdemokraternas första namn svarade på fem snabba frågor, däribland – svarade äter inte kött.

 37. 37
  Konsument i Sverige säger
 38. 38
  XMargareta säger

  Det står att om ett ägg flyter, när man läger det i ett glas vatten, är det ett tecken på att det är för gammalt.
  Min erfarenhet är, att även ett sådant ägg ofta kan användas.

  Därför kan det vara ännu bättre att knäcka ägget och lukta på det.

  Sedan kanske det är nyttigare med färskare ägg?

 39. 39
  Konsument i Sverige säger
 40. 40
  Olle Holmqvist säger

  OT:
  Sten Sture d ä blev på äldre dar ibland ”god man” el motsv för föräldralösa rikemansbarn och skulle ansvara för deras arv. Dock när de blev myndiga hade arvet s a s krympt bort genom herr Stens förvaltning.´. ^Åtgärd ? Avrättas ? För detta och annat ? Vad göra: – en av rådsmännen till en annan:
  ”Gamle herr Sten är som ett ruttet ägg – luktar inget förrän man sticker hål på honom”.

 41. 41
  Arvid säger

  #30

  VALDELTAGANDE 1995-2014-2019
  Valdeltagandet vid samtliga svenska EU-val.

  2019 53,3 procent
  2014 51,07 procent
  2009 45,53
  2004 37,90
  1999 38,8
  1995 41,6

 42. 42
  Arvid säger

  Så här blev det i EU… Europaparlamentet
  https://www.svt.se/nyheter/de-kan-ta-plats-i-europaparlamentet-i-juli

 43. 43

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa