Läkemedelsstatistik har gjorts hemlig

Läkartidningen.
Regeringen ska kolla hur man kan åtgärda det. Det kan bli katastrof om allmänhet och media inte kan få se läkemedelsstatistiken.

 

Comments

 1. 1
  Göran Sjöberg säger

  Det är klart att när ungefär var tredje dödsfall beror på läkemedelsboagens mediciner kan de knappast ha något intresse av att denna statistisk blir allmänt tillgänglig. Å andra sidan har de lika litet intresse av att undersöka effekterna av hälsosam mat och effekterna av vitaminer av olika slag.

  Här såg jag en intressant koppling mellan D-vitamin och depression hos Dr. Mercola som ofta gör intressanta djupdykningar i kopplingen mellan ”hur vi lever” och vår hälsa – ett holistiskt perspektiv.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/02/14/seasonal-affective-disorder-light-therapy.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20190214Z2&et_cid=DM272836&et_rid=545228945

 2. 2
  Lars Henrik säger

  Idag i nyheterna:

  Forskare kräver att oberoende aktör ska granska hälsoböcker

  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/forskare-kraver-att-oberoende-aktor-ska-granska-halsobocker

 3. 3
  Hanveden säger

  ”Forskare kräver att oberoende aktör ska granska hälsoböcker

  Många böcker om kost och hälsa innehåller så allvarliga fel att det kan påverka människors hälsa negativt. Det menar fyra medicinforskare, som nu föreslår att en oberoende aktör ska granska innehållet i böcker som sägs vara grundade i forskning och vetenskap.

  Det finns en uppsjö av böcker med råd om hur man lever mer hälsosamt. Många av dem saknar vetenskaplig grund och innehåller direkta felaktigheter, skriver forskarna på DN Debatt.”

  Forskarna bakom debattartickeln:

  Maria Ahlsén, medicine doktor; Ulf Ellervik, professor i bioorganisk kemi; Mats Lekander, professor i psykoneuroimmunologi, Jessica Norrbom, medicine doktor och Carl Johan Sundberg, professor i fysiologi…

  mLCHFh B-) .

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa