Veganmat kan leda till mental retardation

Voice of Europe: Danish doctor warns: Vegan food may lead to mental retardation.

Barn som föds upp på veganmat kan utveckla epilepsi,  muskelsvaghet, kontaktproblem och mental retardation.

 

Comments

 1. 1
  Ingvar Bergdahl säger

  Med filen om veganmat fick jag virus i datorn

 2. 2
  Gunnar Isaksson säger

  #1 Ingvar

  Det var inte det utan något annat som finns på webbsidan, kanske någon annons.

  Min Avast larmar om URL:phising gång på gång även före inlägget om veganmat.

  Troligen finns det något galet i kanterna eller så endast en liten liten prick med en URL någon annanstans på sidan.

  Be någon kunnig att kolla detta så ordnar det sig.

 3. 3

  Datorsäkerhet

  Att befinna sig på nätet är lite som att ha sex utan kondom, men massvis med människor. Man drabbas lätt av olika virus.

  Även hårdvara och mjukvara kan agera likt virus.

  Öppen hårdvara och en öppen fri version av GNU/Linux, samr Webbläsaren Icecat, rekommenderas av GNU:s skapare Richard Stallman, vilket kan liknas vid att ha dubbla kondomer jämt. Då kommer man inte köra okänd programvara på sin dator.

  I webbläsaren Firefox finns tillägget NoScript, där man välja själv välja vilka scripts som man kör på sin dator, vilket kan liknas vid att köra utan kondom ibland med de man litar på.

  Veganism

  Veganer är ofta väldigt snälla. De vill inte utsätta sina barn för några risker. De läser ofta på riktigt ordentligt om näringslära och äter korrekt, enligt konstens alla regler. Vissa veganer väljer ibland pescatarianism av hälsoskäl och äter då oftast fisk som är långt ned i näringskedjan som ex. sill eller räkor.

 4. 4

  Veganer äter Mjölksyrat med förtjusning antar jag. B-12 i mängd.

 5. 5

  @4,

  Utom dom som inte gör det antar jag.

 6. 6

  Vi ser inte fienden i veganproblemet! Vi ser inte hur demonen intar barnens tankar och lösningar och plötsligt gör dem vegetariska och det är så fult att inte respektera andras värderingar och poängtera att veganer är grundlurade i djupet av sina själar.

  De tror på FULLT allvar att kons rapar och fisar står för 60% av klimatgaserna och helt korrekt, att cirka 75% av monokulturerna odlas för att ge djur konstgjord föda.

  Veganerna har nu börjat förstå fotosyntesen och vad biomassa är och vi bråkar numera om näringsinnehåll i respektive föda.

  Följer vi pengarna så finner vi att nästan alla vegetariska företag i botten ägs av multinationella livsmedelsföretag. Medan köttproduktionen, visserligen har sin kriminella och internationella maffia, men i grunden ägs de av nationella bondeorganisationer.

  Det finns en klick idealister som mycket ivrigt plockar upp varje generation ungdomsstyrelsen och dränker dem i ett heligt budskap. ”Inget ska behöva dö för att jag ska leva, för jag är ett universellt kärleksbarn!”

  Så växer barnen upp de; tar sin arbetsposition med en kropp som lider av näringsbrist. De klarar inte pressen och ångesten och det finns ingen utväg. Förutom vitaminbristbetingat självmord!!!

  Jag var vegan i min ungdom. Min förstfödde fick livslång epilepsi, trots ett ketogent liv. Men anfallen fortgår. Jag försöker nu reparera min uppfostran av honom och bönfaller honom att prova cannabis. Men han är för laglydig för det.

  En vacker dag dör han av ett anfall på fel ställe. Jag är övertygad om att cannabis är hans enda alternativ.

  Vår kultur dödar oss!!!!!!!!!!

 7. 7
  Bo Wahlqvist säger
 8. 8

  Till Castor & Pullox

  Den mjölksyra som finns i många av de mjölkprodukter som säljs idag har inte bildats genom naturlig surning utan är tillsatt vid tillverkningen. Sådan mjölksyra tillverkas inte av mjölk utan av melass eller stärkelse från majs eller potatis. Därför kan även veganska produkter innehålla mjölksyra.

  B-vitaminbrist börjar bli vanligare efter 60 års ålder och bland personer över 70 år har cirka en femtedel B12-brist utan anemi. Vid 80 års ålder har omkring hälften av befolkningen antingen fått farmakologisk behandling för brist eller har biokemiska tecken på brist.

 9. 9
  Annika Dahlqvist säger

  8 Imme
  Det är alltså viktigt att någon gång ibland kolla sitt B12-värde på vårdcentralen. Om man har brist ska man ta B12-tillskott, om man inte har brist ska man inte ta B12-tillskott.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa