Kim Larsson fick bukt med sin diabetes 2

Netdoktor.se

Kim Larsson, 35, hade svåra smärtor i händer och fötter, och trötthet. Läkarna fann så småningom att han hade diabetes typ 2. (Först hade de förbisett att han hade högt blodsocker)
Kim läste på och kom fram till att han skulle äta enligt LCHF, och avvakta med medicinering. Han fick då normalt blodsocker, och gick ner i vikt. Han började träna och fick mera muskler. Han kände inte igen sig själv i spegeln. Han mår nu toppen.

 

Comments

 1. 1

  “…hade de förbisett att han hade högt blodsocker.“

  Några veckor efter att min kompanjon Ursula Morin avlidit av (tydligen nedärvd) carcinom för elva år sedan hade jag tillfälle att se igenom diverse dokumentation rörande hennes sjukdom. Där fanns rapport av en blodanalys, som visade att hennes levervärden mer än två år tidigare hade varit så dåliga att de låg bortom den skala som stommen för diagrammet erbjöd.

  Det hade inte beaktats. Analysen hade gjorts av en kardiololog, som funnit att hon hade påfallande fina värden för sin ålder.

  Det fick oss att fundera över sjukvårdens organisation och avvisa ALLTING som konventionella läkare säger till Piltson om aktuell hälsosituation.

 2. 2

  Så lysande berättelse om Kims hälsoresa!
  Skrämmande historia om sjukvådens misslyckanden Piltson. Man måste ha superkoll själv och Alltid begära ut kopior av provsvar och utlåtanden, då att man själv kan gå igenom dem hemma i lugn o ro. Bra också att ha för egen uppföljning.

 3. 3
  Gunnar Isaksson säger

  #2 kicki

  Javisst ska man ta ut provsvaren för det är tyvärr inte alla läkare som kan bedöma provsvaren. De stirrar sig blinda på LDL …. och förstår inget. I en del FB grupper kan man få hjälp med att tolka dem rätt.

  Det absolut viktigaste proverna är fastesocker, långsocker (Hb1ac) samt triglyceriderna.

  Långsocker och triglyceriderna säger nästan allt om hälsan totalt medan fastesockret säger hur det står till med leverfettet. Just leverfettet fixar man enkelt med regelbunden och vettig fasta under någon månad.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa