Nisse Simonson hos Malou: Så minskar du dina inflammationer

Nisse hos Malou.

 

Comments

 1. 1

  Så bra,, han är så stimulerande,

 2. 2

  Ang. rek. om 5000 ie D-vitamin. Jag har uppfattat att äter man d-vtamin skall man även ta vitamin K2. K-vitamin hjälper till att skydda dina blodkärl från att förkalkas av höga kalciumnivåer.

 3. 3

  Jag har lyssnat på Nisse och han är bra. Jag har en kille här som heter Erik Skärbäck som jag tycker ni skall lyssna på.

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=7064117

 4. 4

  Fint om hur naturen läker oss bättre än andra terapier. – Naturen kräver ingen uppmärksamhet.
  Just nu läser jag boken om Inflammation av Martina Johansson och Ralf Sundberg. Intressant om hur vår kropp fungerar. – Fastän vi kan ha en ökad risk för vissa sjukdomar så behöver vi ej drabbas av dem om vi lever hälsosamt, dvs äter bra och. undviker det processade och rör på oss tillräckligt. – I boken delar man ideer om hur man kan stärka sin hälsa. – Alla kan få ett friskare liv – även den som lider av en åkomma kan bli mycket bättre. Vi är inte Ödets offer!

 5. 5
  Ulf Pohl säger

  Ett sätt att bromsa inflammationer generellt är att dagligen inmundiga gurkmeja+svartpeppar. Gör som Lars Bern: 1 rågad matsked gurkmeja+1/2 tesked svartpeppar dagligen i ett glas vatten. ( Den metabola pandemin).

 6. 6
  Maritta Sundin säger

  16
  Fast jag har läst nånstans att gurkmeja ska ätas uppvärmd med svartpeppar för att det ska ge effekt. Att strö det på knäckebröd osv ger inte samma effekt. Men gärna i varma grytor soppor mm

 7. 7
  XMargareta säger

  #6
  …..och föruom svartpeppar, att gurkmeja bör värmas i minst 8 minuter, för att släppa ifrån sig det som skall sugas upp, samt att det också skall finnas fett med i sammanhanget.
  Själv vet jag inte vad som är rätt.

 8. 8

  Vad är detta för tjafs?
  https://www.sydsvenskan.se/2018-10-21/langre-liv-med-antiinflammatorisk-kost
  Jag tror mer på Nisse!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa