Influensavaccinet ger ingen effekt- men kan orsaka sjukdom

Brittiska Cochrane har bedömt så.

 

Comments

 1. 1
  sten bjorsell säger

  Utan att kunna peka ut de studier som visat att vaccin är bra tycker statsepedimologen ändå att hela folket bör vaccineras. Ganska dåligt när den enda erkänt oberoende forskningsgruppen säger att det blir ingen skillnad och upp till åtta fall av förlamande Guillian-Barrés syndrom om hela Sverige vaccineras.
  Vad styrs Annika Linde av?
  Sedan skulle jag gärna vilja se statistik på hur mycket HPV ökat i de HPV-vaccinerade åldersgrupperna i Sverige och om ökningen är i snitt eller mer hos de ej vaccinerrade eller tvärtom. Är siffrorna hemliga?
  Mercola har en artikel idag om HPV vaccinering som bl.a. indikerar att Merck inte rapporterat sidoeffekter korrekt i sina försök för godkännande. Här gäller det narkolepsi och andra ”smärre” vaccinsidoeffekter som kronisk trötthet.
  En kort video om sidoeffekterna som två Brittiska tonåringar råkat ut för.
  https://www.youtube.com/watch?v=GQruoHLG4NE&feature=youtu.be

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2018/09/29/gardasil-trial-design-prevents-safety-assessment.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20180929Z2&et_cid=DM235911&et_rid=431497947

 2. 2
  Kristina säger

  För första gången fick jag Influensavaccin. Blev lite sjuk ändå. Men tappade smakförmågan. Den kom tillbaka som väl var. Men i somras blev jag sämre, smaken försvann delvis. Fortfarande samma sak. Är det en biverkan av det Influensavaccinet ?

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  2 Kristina
  Det är omöjligt för mig att veta om smak (lukt ?)-bortfallet beror på influensasprutan.
  Det brukar vara luktnerven som är skadad vid upplevelse av smakbortfall. Den vanligaste orsaken till skada på luktnerven är trauma mot huvudet. Då kan luktnerven skadas, eller gå av, vid en vass övergång från näsan till skallbenet.

 4. 4

  Fick tabletter mot nagelsvamp för många år sedan, kommer inte ihåg namnet på dom. En märkbar bieffekt var att jag helt tappade smaken under tiden jag åt tabletterna och ett bra tag efteråt. Allting, mat, dryck, desserter, allt smakade papper. Så nog kan försämrat smaksinne vara en läkemedelseffekt.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa