Nina Teicholz om rött kött och cancer och hjärtsjukdom

Nina Teicholz är en av mina större idoler. Nu finns det en inspelning av en föreläsning av henne om rött kött och cancer och hjärtsjukdom hos Diet Doctor. Den är bra.
Om du inte är medlem så kan du bli provmedlem gratis i en månad.

 

Comments

 1. 1

  Väldigt bra och lättförståelig redogörelse för hur fel påståendena att rött kött förorsakar cancer är. Påståenden helt tagna ur luften. Man visar inte alls på några som helst samband. Bra Nina Teicholz – säger som Annika – Nina är en beundransvärd, klok och kunnig person.

 2. 2
  Piltson säger

  Vi håller med om detta, men den där länken förde oss till 14 andra personer med samma budskap, dock inte Teicholz. Försökte tre gånger. Så här erbjuds Teicholz själv i 57 varianter:

  https://www.bing.com/videos/search?q=%22Nina%20Teicholz%22&qs=n&form=QBVR&sp=-1&pq=%22nina%20teicholz%22&sc=1-14&sk=&cvid=5014DB01E87942AA9BDF9589CFC559D2

 3. 3

  # 2 Piltson – jag lyckades komma in med Annikas länk. Det beror säkert på att jag är ansluten som medlem hos Kostdoktorn/Dietdoktor. Viktigt att gå in på den svenska sidan – då får man tillgång till svenska undertexter.

 4. 4

  Förlåt, men här har vi några som menar sig ha förklarat ”Warburgeffekten” – att socker göder cancer –
  som kan ha tagit död på många patienter, eftersom senare cancerdoktorer inte tog denna nobelpristagare på allvar:
  https://www.wddty.com/news/2018/04/the-mystery-enzyme-how-cancer-cells-feed-off-sugar.html?utm_campaign=enews_03092018&utm_source=Boomtrain&bt_alias=eyJ1c2VySWQiOiAiNTMzYjU0ZmQtZWQ0ZS00YTBlLWI0NjAtZjBkMGZlMDJhMzBiIn0%3D&utm_medium=email

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa