Mejerifett ej associerat med sjukdom och förtidig död.

Artikel i FAB Research.
Nästan 3000 personer över 65 års ålder följdes i 22 år beträffande intag av mejerifett och hälsa. Man fann ingen ökad sjuklighet eller för tidig död hos dem som åt mera smör och feta mejeriprodukter.

Snarare tvärtom – de som åt mera mejerifett fick färre strokeinsjuknanden. Studieforskarna rekommenderar en ändring av de gällande kostråden som rekommenderar lågfettprodukter av mejerier.

 

Comments

 1. 1
  I Like Neil Young säger

  Säg inget till Globalisterna och Margarintillverkarna!

 2. 2
  Lars Bern säger

  PURE-studien på 155.000 individer kom fram till samma resultat.

 3. 3
  Georg W säger

  Det verkar faktiskt som vi människor är programmerade att glömma bort att vi de senaste 10 000 åren, lyckats att få våra små barn att överleva iskalla vintrar, med hjälp av de heliga sakramenten mjölk, smör och grädde!

  Inte nog med det, när klimatet blev varmare, kunde vi muterade laktostoleranta, föda två barn, på samma mängd mjölk som en laktosintolerant ostätare kunde föda ett barn.

  Detta är en så stor evolutionär fördel för oss mjölkdrickare att vi numera totalt dominerar den här planeten. Tyvärr parad med en genetisk aggressivitet och erövringslust.

  Det som oroar mig är att även dessa produkter säljs i fyrkantiga förpackningar! Vilket betyder att de passerat smutsiga och omoraliska penninghungriga fabriker. Mjölkprodukterna har industrialiserats! Det brukar aldrig vara bra när äckliga kapitalistintressen levererar våra heligaste sakrament!

  Mjölken är skadlig att konsumera!!! Allt är bakteriedödat! De blandar in gmo-producerade utländskt grädde! Trots att 90 % av svenskarna inte vill ha det! De försöker introducera Gmo-foder i Sverige trots att inte bönderna vill ha det heller. Nästan alla mejeriprodukter är förorenade på ett eller annat sätt. Ostar doppas i penicillin.

  Vi måste ha järnkoll på mejeriernas produktion och försöka skaffa egna verktyg och producera eget smör och grädde. Med alla bakterier!

  Säkert en tredjedel av Sveriges mjölkproduktion är allvarligt hotat nu. Det krävs katastrofåtgärder nu för att rädda det svenskalantbruket. Nu hotar framtiden med matpriser vi inte har råd med?!?

 4. 4

  Jag känner mig fullkomligt maktlös och har fått läsa att även smöret som tillhör min basföda är uppblandat och till viss del manipulerat!! Är det sant??
  Och varför fyller man köttet med vätska som vid stekningen bildar sås om jag ska vara direkt ärlig? Kan det verkligen vara så illa?? ( Köttet blir en delikatess att steka i låggradig ugn över en natt på ca 70-80 grader och alltså som en tjälknöl och sedan lägga i en kraftig saltlösning ett par timmar på morgonen.) Jag kan inte längre steka en köttbit och få den normalt smaklig i nuvarande stadie!! Skosulor allihop!!! Trots att det varit hängt.

  Neeej jag känner mig ganska tillplattad och modlös inför mat, som jag tidigare har älskat att äta.

 5. 5
  Maritta Sundin säger

  4
  Smör är väl varuskyddat…måste innehålla 84%fett och max 14% vatten. För smakens skull tillsätter man mjölksyra och salt.

 6. 6
  Maritta Sundin säger

  4
  Rättar mig rätt siffror är 82%fett och max %16 vatten. Mjölksyra kultur och salt. Betakaroten tillsätts ibland i industriell tillverkning för att få samma gula färg året om. Smör är gulare sommartid.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa