LCHF-konferens i Säffle

Idag åker jag ner till Stockholm, för övernattning hos väninna, och imorgon vidare mot Säffle. Där ska vi ’konferera’ i Säffle Medborgarhus på fredag och lördag, och grilla på campingen Duse Udde på kvällarna. Då får man träffa många LCHF-are IRL, i verkliga livet. Det är en av sommarens höjdpunkter för mig.

Det blir nog inte så mycket bloggande de närmaste dagarna.

180702 Nu är jag tillbaka hos Britt i Stockholm. Det var en härlig camping – konferens i Säffle. Underbart väder och perfekt arrangemang. Johan Falk filmade föreläsningarna och förhoppningsvis lägger han ut dem på nätet sen.

LCHF-ingenjören har rapporterat från campingen,  och Martina Johansson har rapporterat.

 

Comments

 1. 1
  Odd Erik Frantzen säger

  God LCHF sommar Annika☀️

 2. 2

  Vi ses där 🙂

 3. 3

  Vi kommer till Säffle – det är första gången vi är med på ett Lchf-event, Hans o jag. Det ska bli spännande att träffa folk och höra alla fina föredrag.
  Ses där – mvh Kicki (Kerstin A)

 4. 4
  Elisabeth G säger

  Off topic men ändå.

  Georgia Ede har gjort en lysande söndersmulning av ”forskning” som kommit fram till att ungdomar får PTSD av att äta mättat fett. Bra att det finns sådana som hon.

  https://www.psychologytoday.com/us/blog/diagnosis-diet/201806/new-study-finds-saturated-fat-causes-ptsd-or-does-it?utm_source=Diagnosis%20Diet%20Website%20Subscribers&utm_campaign=af40655fe5-EMAIL_CAMPAIGN_2018_06_25_12_51&utm_medium=email&utm_term=0_9c1de9d3bb-af40655fe5-111824377

 5. 5
  Piltson säger

  Elisabeth, det där tycks vara ett praktexempel på en ny konstart inom näringsvetenskapen,
  nämligen hur man riggar en ”studie” för att få fram resultat som man tänkt ut i förväg och som ofta förväntas av nån som finansierat verksamheten.

  Här uppstår en ny typ av vetenskap, nämligen metoder och mönster att tillämpa för att avslöja sådan forskning – som filosofisk disciplin kan vi kalla det okunskapsteori. Robert Proctor vid Stanford University har dragit igång sådant, men han har ännu ej uppmärksammat kostpropagandan. Lite svårt att förstå, eftersom det väl inte finns något område där förljugenheten är så flagrant?

 6. 6

  Tack alla för trevliga och lärorika dagar i Säffle.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa