På Rhodos

Jag befinner mig just nu på LCHF-vecka på Rhodos.
Vi har det så härligt man kan ha det, och jag känner mig sorglös. Det har varit krångel med internetanslutningen, men nu fungerar det igen. Men jag kommer ändå att fortsätta att ta det lugnt med bloggandet tills jag kommer hem igen.

 

Comments

 1. 1
  Cavewoman säger

  Ha det härligt och avkopplande Annika!
  Du har räddat mig från diabetes 2 (alla på min pappas sida har fått detta)

 2. 2
  Eva Flytström Persson säger

  Härligt Annika och syster Lena! Hälsa till Katrin från mig! Förstår att ni har det lika härligt som vi hade det i höstas!

 3. 3
  Jill Ågren säger

  En underbar vecka. Mycket god mat, många nya vänner, såå otroligt inspirerande och lärorikt. Tack till er alla för allt ni gett mig. Ann-Sofie och Kosta på villa Panagos är otroligt kunniga. Dessutom får vi turisttips som man aldrig får på en vanlig charter resa.

 4. 4
  Karin Eldh säger

  Underbar vecka! Tack alla

 5. 5
  Helga Gödicke säger

  Håller med föregående talare, vi hade det fantastiskt och jag tror att vi alla blev lite klokare under veckan.

 6. 6
  Georg W säger

  En del åker till Medelhavet och roar sig medan vi andra får stanna hemma och se till att allt fungerar.

  Jag har 200 fladdermöss som äter 6 000 myggor var per natt och i den här sommarvärmen torkar alla vattentunnor och vattensamlingar ut så jag måste springa runt och fylla på vattnet överallt för att inte myggproduktionen ska avstanna och mina fladdermöss svälta ihjäl.

  Likaså pågår det en kamp mellan mig och orm-mammorna. De vill gärna dumpa sina ungar hos mig och själva drar de till skogs så fort de fött. Vi vill inte ha deras ungar i vår trädgård, så vi måste störa dem så mycket vi kan.

  Jag scannar även skogen och samlar på mig så många fästingar jag kan. Minst 3 om dagen gör att jag inte kan ta dom på riktigt allvar längre. De verkar inte vara farliga för mig, av någon anledning. Varför? Min bakteriologiska och naturliga LCHF-kosthållning kanske?

  Men inget slår en kör med tusentals fåglar som alla skriker, -”Idag ska jag para mig, det är dags för det årliga”.

  Biomassan är riklig för tillfället men bonden fruktar att regnet uteblir och biomassan bränns bort. Det är dags att inleda regndanserna, innan det är för sent.

  Mycket arbete är det. Men vad annars är värt något?

 7. 7
  Gunnar Isaksson säger

  #6 Georg W

  Tack för ditt otroligt fina inlägg.

  Då det gäller ormar så är det bäst att hålla gräset kortklippt för ormarna gillar inte det.
  De trivs fint i längre gräs där de kan jaga utan att märkas.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa