Vem skyddar oss mot djurrättsaktivisterna?

Debattartikel i Aftonbladet.

Djuruppfödare utsätts för alltmer infama hat och hot från djurrättsaktivister. Djuruppfödarnas barn trakasseras likaså. Djurrättsaktivisterna förstår att det är ett mycket effektivt kampmedel att gå på barnen. Djuruppfödarna orkar snart inte längre, utan lägger ner sin verksamhet.
Det ’tråkiga’ är att animalisk mat, av ekologiska råvaror, har ett mycket högt näringsvärde. Den innehåller alla näringsämnen vi behöver för  en god hälsa. En djuruppfödning som respekterar djurens väl, är skonsam och plågar inte djuren. Djuruppfödning orsakar inte global uppvärmning.
Gödningen av jorden där vi ska odla vegetabilisk mat är på lång sikt helt beroende av djuruppfödning, med dess näringsrika gödsel. Om man inte använder animalisk gödsel är man beroende av fossila råvaror, och dessa kommer att sina med tiden.

Men djurrättsaktivisterna är mycket aggressiva, och ’alla’ blir rädda för att stöta sig med dem. De går därför starkt framåt i den allmänna opinionen.

Vad göra?

 

Comments

 1. 1
  Patrik säger

  De som kontrollerar vår propaganda har bestämt sig för att animaliska livsmedel ska bort. Man ser detta överallt nu.

  Fördelarna är flera. Hjärnan behöver animaliskt fett för att fungera bra. Vi blir därför mer mottagliga för propagandan när vi inte får det. Vi blir sjuka. Mer pengar till läkemedelsindustrin. Vi blir av med vår självförsörjningsförmåga och därför lättare att kontrollera på nationell nivå. Realpolitik i ett nötskal.

 2. 2
  Mormor säger

  Patrik, ta mej katten om jag inte tror att du har rätt…!

 3. 3
  Patrik säger

  Ja allt tyder på att det är så om man börjar se på det med dom glasögonen. Men vi gör inte det för det vore alltför otäckt om det var så. Och det tycker jag naturligtvis också.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa