Low Carb Diet: Fat or Fiction?

George W länkar till en bra film om fördelarna med LCHF. Av ABC Catalyst.

 

Comments

 1. 1
  XMargareta säger

  Jag skrev på för Dr. Noakes.

  Pga det fick jag en ”update”, där man ber om åsikter angående dieter, eftersom som man skriver det skall bli uppdaterig av dietföreskrifter, hos som jag förstår det, den institution som ger de officiella dietföreskrifterna i USA.

  Där tycker jag det vore välgörande om bl.a. Annika kanske skulle yttra sig bland andra.

  https://www.change.org/p/12991092/u/22475974?utm_medium=email&utm_source=petition_update&utm_campaign=273297&sfmc_tk=KPoODTh6SmrqauF2ExuQfTYAhyeDUEEA3vA5g7Wj%2byzmIKCBuKvydGGqXu4Xe3A3&j=273297&sfmc_sub=332671768&l=32_HTML&u=49550812&mid=7259882&jb=29

 2. 2
  Georg W säger

  Det är alldeles för lite tårar i mat- och sjukdebatten. Är det någon som ska gråta så är det väl dietisterna, diabetesläkarna och onkologerna. Jag har aldrig sett någon sådan människa gråta förrän nu. En omvänd diabetesläkare vill väldigt gärna erkänna sina synder för hela världen och gråtande be om förlåtelse. Helt makalöst! (Tedx 15min).

  https://www.youtube.com/watch?v=U3oI104STzs

  Han pratar inte mat här men tydligen är han på vårt spår, enligt andra filmklipp

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa