Årets bokrea

Jag tittade på mitt namn på Adlibris sida.

Flera av mina böcker är med på rean. Där finns Dr Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok för 35 kr,  Dr Dahlqvists LCHF – guide och kokbok för 59 kr, Dr Dahlqvists guide till bättre hälsa och viktkontroll för 35 kr,  Dr Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok till fest och helg för 35 kr.
Sen finns det ju flera andra också som inte var på rea.
Det verkar som att Optimal förlag knappt existerar längre, och då inte har några planer på flera upptryckningar av mina böcker, så när de är slutsålda så kommer det inga flera.
Jag brukar tänka att jag skulle kunna ge ut själv med tex ’Print on demand’, men det blir ju en extra ansträngning att ge ut själv, så det blir sannolikt inte av .

 

Comments

 1. 1

  Ge ut dem som e-böcker – då sköter sig allt själv och de får ”evigt” liv, blir lätta att ändra i/komplettera.

  Jag har kommit igång lite med e-böcker och hittills hjälpt andra att konvertera några äldre böcker som faktiskt har återutgivits – är det bara text och enkla bilder tar det inte lång tid under förutsättning att materialet finns i digital form. Och gör det inte det så är det ingen katastrof att skanna in materialet och OCR-behandla resultatet.

  Självklart konverterar jag mina egna handböcker till e-böcker men de har relativt komplicerade bilder vilket kräver en hel del extra arbete för att kunna läsas även på telefoner.

  Självklart ser jag fram emot digitala böcker – efter 250 tusen sålda exemplar (eller 50 ton böcker om man ser på den fysiska arbetsinsatsen) ska det bli roligt att få ägna tiden åt att skriva nytt istället för att hantera fysiska böcker,,,

 2. 2

  Nu har jag förhandsbokat 1 av dina böcker – ska bli roligt att läsa när den kommer.

 3. 3

  Ralf Sundbergs bok om Forskningsfusket – som bara fortsätter, finns också på rean.

 4. 4

  Jag föreslår att du tar kontakt med Karneval förlag (kontakt@karnevalforlag.se) som bl.a. skall ge ut min bok om metabol hälsa och som tidigare gett ut Peter Götzsches böcker.

 5. 5

  #4 Lars Bern

  Glöm inte att se till att din bok kommer ut som e-bok också!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa