Nu vill skolmedicinen förpesta vår ålderdom

Inlägg av Lars Bern.

 

Comments

 1. 1
  Hanveden säger

  Så här skriver Lars Bern:

  ”Ju mer jag trängde in i den medicinska vetenskapen och det jag kunde finna om sambanden mellan våra metabola sjukdomar och kosten, ju mer började jag förändra min kost. En väckarklocka var när hjälteläkaren Annika Dahlqvist i direkt konfrontation mot skolmedicinen rekommenderade s.k. LCHF-kost, med minskade kolhydrater och mer naturligt fett. Ändringen av min kosthållning ledde till att jag kunde sluta med i stort sett alla piller.”

  Ta till dig dom orden Annika D…

  mLCHFh B-) .

 2. 2
  I Like Neil Young säger

  Personligen har jag Annika och Skaldeman att tacka för mitt ”uppvaknande”. Jag kan utan tvivel säga att det ena har lett till det andra och tack vare dessa två lever jag idag – ett som jag tycker – oändligt mycket starkare och mera upplyst liv än jag gjorde innan. Min resa har inneburit att:
  Om man kan luras så fruktansvärt på medicin och kostområdet – inom hur många andra områden ser det likadant ut? Min världsbild har blivit ytterst stukad – för att uttrycka sig milt.

  Krönikan av Lars Bern här är fantastisk. Wallenbergarna visar sig vara lika cyniska, hänsynslösa och skurkaktigt korrupta som Allra-fondens ägare. Jag antar att det inte är den bilden dom själva vill ha spridd vida kring. Men ta er i akt – för nu finns nätet. Hjärt- och Lungfonden var jag betalare till i många år – ack så mycket pengar rakt in i djävulsnästet. I dag vet jag bättre. Välgörenhet och ”Forskning” är två av Globalisternas bästa grenar. Det får var och en dra sin egen slutsats av.

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Jag är skyldig Annika och Skaldeman och Eenfeldt, Stort Tack för att de ledde in mig på den ”Rätta vägen”.

  Det har också lett till omfattande studier och annorlunda tankar, inom många områden.
  Det ena leder till det andra.

  Artikel på Newsvoice som är viktig för att förstå hur Big-Pharma agerar.

  Vad du bör veta om Rockefellers och läkemedelsindustrins investeringar på sjukdomar.
  https://newsvoice.se/2015/12/31/rockefellers-och-lakemedelsindustrin/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa