Alla tjänar på ‘silverplåstren’

SVT.se.

Det var stora problem med sårinfektioner med resistenta bakterier, men sedan man övergick till silverplåster så löste sig problemen mirakulöst.

 

Comments

 1. 1
  sten bjorsell says:

  Enligt Larhammar måste detta vara fejknyheter.
  Vad har voffaren sagt om silverplåster?

 2. 2
  Siv Wetterberg says:

  Skönt att det finns silvervatten. Använder det på munsår bl a.
  Tack Lena (nolaskog)
  Siv

 3. 3

  Jag har ingen större förhoppning om att någon orkar läsa vad jag skrivit i ämnet kolloidalt silver. Men texten finns här, om någon skulle vilja utmana sitt tålamod: https://www.svaradoktorn.se/425558358

 4. 4
  tvillingsyster says:

  3 Sven Erik Nordin
  Men det har jag läst för länge sedan! =)

 5. 5

  Att läkemedelsindustrin sätter sina vinster före folkhälsan har visats många gånger. Men hetsen mot kolloidalt silver där har VoF, där Professor Dan Larhmmar ingår i styrelsen, varit ledande. Så det står klart att Ordföranden i Kungliga vetenskapsakademin Dan larhammar skiter i folkhälsan. Åtminstone om det hotar läkemedelsindustrins försäljning, och det är naturligtvis skälet till VoFs motstånd mot kolloidalt silver. Det finns mycket som säljs fritt, som är farligare än kolloidalt silver. Så Dan Larhammar är lika oseriös som ledaren för skeptikerrörelsen Trollkarlen James Randi, så en mer skandalös rekrytering kunde väl Kungliga vetenskapsakademin inte göra. Tackade Macciarini nej?

  Se även https://forum.kostdoktorn.se/topic/10268-vad-tror-vi-oss-veta-om-kolloidalt-silver/?do=findComment&comment=132449

 6. 6
  Gunnar Isaksson says:

  Jag har sedan länge med fördel använt Kolloidalt Silver som jag fuktat kompresser med. Läkningen har gått utmärkt och nu har jag beställt EMS salva som ska vara bra då jag fått sårskorpor.

 7. 7

  Finns det vanliga plåster att köpa med silver som bakterihämmare.
  någon som vet?

 8. 8
  XMargareta says:

  Har funnits i Sverige. Tror det var Hansaplast.
  De tog bort det efter skrämsel.
  Finns inget i Sverige vad jag vet längre.
  Någon annan kanske vet om det gör det.

 9. 9

  Hur ser användningen av silverförbanden ut nu på det aktuella barnsjukhuset, har de varit tvungna att lägga ner ? Vore ju omänskligt och kriminellt att skada barnen medvetet genom att undanhålla fantastisk läkning.

 10. 10
  Annika Dahlqvist says:

  7 Lennart
  Om det inte finns silverplåster att köpa kan man lätt dränka in kompress med silvervatten, eller kanske ännu hellre smörja EMS-salva på och omkring såret. Suveränt på sår som börjar bli infekterat, eller innan dess.

 11. 11
  Kerstin Krantz Dürhagen says:

  Jag köper silverplåster i Tyskland. Finns att köpa överallt.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.